Meg megy mellette egy bmw-s gyerek akinek szintén semmi komoly baj a motorjával viszont ha nézed, látod mennyivel könnyebben mozog a bmw az a sárnehéz fos at-hez képest. Nem értem miért kerül ennyibe egy at használtan, gyenge, nehéz, fos a futóműve...
Nem szokott bajuk lenni, elpusztíthatatlan blokk. Hengertalp tomitesnel szivarognak meg o gyuruknel.
Egyről tudok ami hengerfejes lett, friss gyertyacsere után. Kiszedtük belőle a gyertyát és a közepe ki volt esve és ferdén visszaütve. Én szerintem egy hamis ngk volt beletekerve es kiesett a közepe de nem tudom mert nem láttam szétszedve és a gazdája sem. Igazából egy sivatagot sokszor megjárt motor bőven 100ezer feletti futással
Én a régi rendszerben tanultam ,ahol még tudtak tanítani!
Ezért is lettem ennyire okos ,ennyire tökéletes...szerencsére alapból szép vagyok ,ezzel nem kellett törődnöm...
Aztán a testemet kezdtem el fejleszteni egy gyílkológéppé.....így lettem Alfa!
Ezek a dumák... "ténylegesen tanítanak" oszt' hova lesz az a nagy ész? Mert nekem van ismerős, sebész, (saját bevallása szerint jó, de semmi rendkívüli) az jár ki repcsivel műteni heti 2-3-at Svédbe, és kap annyi lét érte, hogy elég neki egy hónapra itthon. Meséli, hogy minden jól felszerelt, MRI meg faxom a legkisebb kórházban is - csak üres, nincs aki dolgozzon benne. Aki van, az is biorobot, a kreativitás teljes hiányával... neki magyarként ez nagyon fura volt.
"Persze el kéne attól szakadni a tanároknak, hogy a könyv bemagolása jelenti náluk a tanulást. "Így igaz Laci, ahogy Te írod, megérteni kell a dolgok működését és akkor sokkal könnyebb "megtanulni, mi a dolgok lényege!! Szerencsére az unokám is így van vele a középiskola első osztályban. Én voltan így a villamossággal, annak ellenére, hogy már így 70évem körül kezdek meghülyülni.
Egyről tudok ami hengerfejes lett, friss gyertyacsere után. Kiszedtük belőle a gyertyát és a közepe ki volt esve és ferdén visszaütve. Én szerintem egy hamis ngk volt beletekerve es kiesett a közepe de nem tudom mert nem láttam szétszedve és a gazdája sem. Igazából egy sivatagot sokszor megjárt motor bőven 100ezer feletti futással
https://index.hu/kultur/media/...
Lehetőséget adtam a kedvenc időtöltéseteknek.....ami az én baszogatásom
Híveim...
Ezért is lettem ennyire okos ,ennyire tökéletes...szerencsére alapból szép vagyok ,ezzel nem kellett törődnöm...
Aztán a testemet kezdtem el fejleszteni egy gyílkológéppé.....így lettem Alfa!
De majd kialakul.