Ilyet akarok én is, de:
- Idéntől NINCS hibrid nélküli, tehát alapból + 200 ezer pénz. (Hiába szerepel még az árlistán: https://auto.suzuki.hu/swift/#arlista )
- Az ISG-s közepes felszereltség (GL+) 3.690.000,- forint + 120 k a metálfényért. Szóval 3,8 milla + átírás a vége.
A lányoméké 3 és fél éves tehát még az utolsó hazai gyártású 1.2-es és igen jó, nekik tényleg 5 körül van normál használat mellett, 100 alatt tartósan meg 4.5 körül alakul. Az újban nem tudom, hogy ugyanaz a motor van-e mert ugye azokat a motorokat is elvileg japánból hozták (bár ezt csak hallottam, nem biztos).
Tudod, a mondottakhoz mindig 1 litert hozzá kell adni Amúgy országúton nyugiba (max. 90, no fickándozás, no klíma) 6 alá könnyen be lehet vinni. A fillérbaxók a Vitarás topicon tudnak 5 körülit, de ahhoz már 3 bar-ra fújt gumi meg max 70-80 kell, és persze semmi dinamika.
A mienk ki se megy a városból, csak rövid utak, sok hideg indítás, ilyenkor télen 7,5, nyáron 7, de ez is jó, a régi Swift előtte 1 literrel több volt, ugyanígy használva.
Andalog a 6-oson 100-zal, előtte senki, szemből meg jönnek hosszú tömött sorban. A seggébe állok mert én mennék 120-szal, aztán az első lehetőségnél (jó sokára volt) kivágok mögüle és "lealázom". Aztán "helyre tett", mert nyomott egy kövéret, kikerült és eltűnt a messze távolban. Érdekes, utána már nem volt fontos a fogyasztás?
Full homok van nálunk
Olyan hogy ha ki lenne mos a lehetne vakolni vele
Állítólag a 60x40 sokkal jobban bírja mint a 40x40
Tűzépes ember mondta hogy sokkal később fog szarul kinézni
Tervben van a folytatás is csak az egy 500 ezres történet a jelenlegi árak mellett
Mondjuk ha csalok 2 oldalt 30-30 centit akkor csak 450
Én még mindig inkább ezt mondom: http://index.hu/gazdasag/2020/... .....aki tanul bármilyen látszólag semmit érő bölcsészkedést az akkor is jobban érvényesül mint egy fizikai, ne a mostani kegyelmi helyzetből induljunk ki, hogy jelenleg az ipar hasít (a leállás jelei eléggé mutatkoznak) és mindenkit alkalmazni tudnak hanem az átlagból nem beszélve arról, hogy miért akarnék a gyerekemnek rosszat azzal, hogy ő is egész életében kínlódjon valami fizikai melóval sok műszakban vagy sok megerőltetéssel (vagy mindkettővel) ahelyett, hogy egy sima nappali munkaidőben egy irodában ülve többet keressen mint egy átlag fizikai, én jót akarok nekik nem rosszat.
Lehet, nálad tömör a föld, meg így nagy kockában lerakva erősebb. nekem bő autónyi széles csík volt, az szétmozdult a gecibe, utána lett megcsinálva normálisan.
nekem 3 telet bírt eddig, ott forgunk rajta kocsival
most egy buzi vakind feltúr kb középen szerintem ott meg fog süllyedni, de ezt a kis gecit nem lehet elzavarni
a murva nagyon fasza alá, mert ha letömörítik akkor olyan mint a beton csak jóval drágább mint a sóder
ismerősnek az van a ház alapban, mert azon nem jön fel a nedvesség ha rendesen le van tömörítve
pedig mondta mennyibe van az a zúzott kő de nem emlékszem pontosan , olyan 4 a sóder 7 a zúzottkő ár arány ez nagyjából 2 éve lehetett
- Idéntől NINCS hibrid nélküli, tehát alapból + 200 ezer pénz. (Hiába szerepel még az árlistán: https://auto.suzuki.hu/swift/#arlista )
- Az ISG-s közepes felszereltség (GL+) 3.690.000,- forint + 120 k a metálfényért. Szóval 3,8 milla + átírás a vége.
egy ismerős csaj tervez venni mert valami 3,5 milla extrákkal
A mienk ki se megy a városból, csak rövid utak, sok hideg indítás, ilyenkor télen 7,5, nyáron 7, de ez is jó, a régi Swift előtte 1 literrel több volt, ugyanígy használva.
Olyan hogy ha ki lenne mos a lehetne vakolni vele
Állítólag a 60x40 sokkal jobban bírja mint a 40x40
Tűzépes ember mondta hogy sokkal később fog szarul kinézni
Tervben van a folytatás is csak az egy 500 ezres történet a jelenlegi árak mellett
Mondjuk ha csalok 2 oldalt 30-30 centit akkor csak 450
Amúgy a városi suv ok futóműve semmivel nem erősebb mint egy kombi vagy Sedan,szóval csak kicsit puffasztottak a femkasznin hogy legyen magasabb .
most egy buzi vakind feltúr kb középen szerintem ott meg fog süllyedni, de ezt a kis gecit nem lehet elzavarni
ismerősnek az van a ház alapban, mert azon nem jön fel a nedvesség ha rendesen le van tömörítve
pedig mondta mennyibe van az a zúzott kő de nem emlékszem pontosan , olyan 4 a sóder 7 a zúzottkő ár arány ez nagyjából 2 éve lehetett