Az X11-t kedveltem nagyon. 200-nál is stabil és kényelmes volt kis plexivel.... bőven felette is tudott...
Kár, hogy teljesen elavult.... a mai motorokhoz képest gyenge fék, futómű stb.... mindemellett volt benne anyag, nehéz volt, mint a sár. A szerpentinezés egy valódi torna mutatvány volt vele, de oda lehetett baszni vele.... jó kis motor volt anno. Sztem a naked az egyik legélvezetesebb motorozást adja.... turaenduróm mondjuk még nem volt
Hír tv Orbán Balazs: “... fontos a zsidó-keresztény kulturális alap, ezen keresztül szerveződik a kultúránk, a társadalmunk még a gazdasági rendszerünk is...”
Akkor mindenkinek salom, motoros társaim
Nem a te hibád, az enyém... elolvastam “véletlenül” egy hosszabb beírásodat és nem tudtam megállni, hogy ne reagáljak az abban levő hülyeségre.... pedig tudom, hogy nem szabad Mármint elolvasni... ennek is csak az első két sorát olvastam el, már akkor is hülyeség volt..... skippelem...
Egyet ha lehetőséged van próbálj ki. Lehet hogy egyàltalán nem fog tetszeni. Volt aki ment az enyémmel és azt mondta hogy ez kurvajó de nincs meg az az érzés mint egy sportmotoron meg van olyan aki felült egy 950-re és 3nap múlva vett is egyet, igaz ő idősebb, 40-hez közeli azt mondja a sportmotorra már öreg, leveri a derekát míg a másik srác fiatal.
Ki kell próbálni az a tuti most megint elfogytak az olcsóbbak, kintről meg nem nagyon éri meg hozni a 340-es euró miatt.
Kazincbarcikán szoktak lenni szépek az nincs is nagyon mesze tőled
Az smt-nek rövidebb a rugóútja, ezt most fejből nem tudom megmondani hogy mennyivel pontosan, kb 4cm elől és hátul is illetve az smt-ben progresszív rugó van az sm-ben meg lineáris(elől). A többi ugyanaz. A 2010-nél fiatalabb smt-nek és smr-nek másabb a hengerfeje, nagyobb a szívótorok azt hiszem 2 vagy 4mm-rel. Nincs most kedvem pontos számokat kikeresni, lusta vagyok. Érzésre annyi a különbség hogy a 10előtti kicsit agresszívabb. Hirtelen reagál a gázra és a gázelvételre. A 10nél fiatalabb olyan mintha még egy picit késne a gáz amikor elzárod, tehat mintha szorulna a bowden. De ez csak ilyen apróság. Mi mást nem nagyon tapasztaltunk, van 2db 09-es smt, 2db 11-gyes smt, volt 1db 08-as sm és 2db 10-es smr. Ezeket hasonlítgattuk és ezeket a tapasztalatokat éreztük.
Vicces hogy amikor motort cserélünk, mind a ketten azt mondjuk hogy a másiké csendesebb és jobb
He nem M-s, akkor baj van
Kár, hogy teljesen elavult.... a mai motorokhoz képest gyenge fék, futómű stb.... mindemellett volt benne anyag, nehéz volt, mint a sár. A szerpentinezés egy valódi torna mutatvány volt vele, de oda lehetett baszni vele.... jó kis motor volt anno. Sztem a naked az egyik legélvezetesebb motorozást adja.... turaenduróm mondjuk még nem volt
Akkor mindenkinek salom, motoros társaim
Nekem ilyen adv kell
mondjuk nekem a 640 is tetszik, ellenben a 690 nagyon nem
Ki kell próbálni az a tuti
Kazincbarcikán szoktak lenni szépek az nincs is nagyon mesze tőled
Vicces hogy amikor motort cserélünk, mind a ketten azt mondjuk hogy a másiké csendesebb és jobb