simán beleszalad a 3 kilába
a fosodhoz van 100 ért is.
Azt számógassá
) akkor is, 10 évesbe már nem újabb 10 évre kell általában, max. a felére... aztán úgyis megint szerelni kell valami miatt, tehát jobb inkább kilépni belőle.
egy új F astra 1995-ben kozel 2M volt és akkori árakon horror alkatrész árak voltak hozzá, a min bér meg gazdagon 20e Ft alatt.... ehhez képest a maiak olcsónak számítanak és nem is hasonlíthatók össze.. nosztalgikus a gondolkozás időben visszafelé....
annyiért be sem állhatsz egy valamire való műhelybe
biz azt valamikor cserélni kell
mi van akkor ha meghibásodik az üzemanyag ellátó kör
biz azok is el szoktak fáradni
A magasnyomású, a porlasztók a nyomástartó szelep önmagában csak a felújítása is beleszaladhat 4-5 kilába újonnan akár 1 mikulás is lehet
De mi van ha úgy jár mint a faszi a videon hogy komplett blokkot kell benne cserélni?
+ turbó meg kütyük
bármi benne van egy használtba pláne egy furgonban amit nem a kertbe vettek meg dísznek általában. Persze ki lehet fogni olkyat is mint az időss telephelyszomszédomé. Heti 2 szer kijár vele zöldséget árulni vele a piacra itt helyben
Lehet vagy 15 éves masti nem tudom van e benne 20 ezer. Én 3 éve bepróbálkoztam azt mondta sovány az nekem Őt azzal temetik
Miért írtam volna alkatrész árat
Kezd ez a szándékosan nem akarom megérten a kákán is csomót keresek brigantia lenni