Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja persze! Az nem ez a kategória...
honvédség keretein belül azért más volt a helyzet.....
Semmi
Hatalmi jelképpel való visszaélés...blablabla.
Tegnap mintha tényleg háborúban lettem volna olyan volt. Hagyományőrzők ....
Amúgy vicces milyen könnyű kijátszani ezeket a törvényeket....semmit nem tudnak veled csinálni.
Amit soha életben nem csináltál,arról ne alkoss véleményt...mert hülye leszel!
Hopsz...késő
a vaskeresztért majdnem kaptam egy komolyabb büntetést a honvédség ideje alatt
mivel mindenesként örökké valami extra gány melót is kaptunk valami elfekvő szemétben találtam pár régi relikviát
aztán a nyilvánosan hordott tűzkeresztést majdnem befigyelt a baj, csak szerencsére egy barátságosabb tiszt felvilágosított hogy ha nem tüntetem el villámgyors egész komoly baj lehet belőle
olyan volt mint a képen a jobb alsó részén lévő https://kituntetes.webnode.hu/...
És te mentél le Montenegró a vagy hova motorral autópályán.
Nem tudom...ezért kérdem.
Hervasztó? Szerintem a passzív motorozás hervasztó.
Miben?
Supermoto már volt...610 hászki. De ez másabb...
https://kitorestura.hu/gallery/
Itt voltam.
Másabb mint az SMT sokkal nem?
Hagyd...szánalom az egész ember
Neked nincs férfisegged,mert egy fejletlen tininek nézel ki. A faszod meg szerintem kb akkora lehet,mint egy nagyobb szeméremajak.
Cicám
Szándokááánom....földim....verjelek a seggemhez!
A hotel a MEDOSZ nevet kapta,miután átnevezték! De neked is egyszerűbb bepofázni,mint utána nézni...bár ehhez IQ kell.
Inkább fésülködj meg te Lukács László imitátor
Tankcsapda báró...
Húhúúú...bocsánat...tévedtem 1,5 évet . Tudod saccoltam nem számoltam utána,mert nem tartottam jelentősnek.
De igazad van! Mostmár bebizonyosodott hogy nem igaz amit írtam eddig...úgyhogy ha ilyen ember vagy,akkor veled nem is tárgyalok. Csak hogy ne kelljen keresni mibe tudsz belekötni
Amúgy jól vagy?

Majd elmúlik!
valaki nemrég írta,hogy aki ki fogy a kész érvekből az elkezd személyeskedni, majd a helyesírást felhozni Egyetértek. Pl. nekem nem kellett még szólnom ezért senkinek mert nem érdekel. Vannak nehezen kihámozható írások ilyen pl a zotya féle tablet ékezetnélküli stb.
Egyszer kérdezte valaki, hogy nincs e ilyen javítós kontrolos szar a gépemen hát még az hiányozna ez volt a válaszom

"Nincs papa megmonjom atzt si hogy mijé Mer elavút ekszplólert használok Idebiggyesztem aztán láthatod, hogy nincs benne piros aláhúzgálás
A tűzrókán és a krómon van. De azért sem foglalkozom vele, mert viszonylag gyorsan10 újjal gépelek és az alap helyesírási hibán kívül is vétek egy csomó hibát. Ha alá lenne húzigálva akkor egy ismeretlen erő állandóan arra kényszerítene, hogy javítgasam pedig semmi kedvem nincs hozzá Így marad ez hibával telitűzdelve Még mindíg jobb mint a zotya ékezet nélküli irogatásai amihez néha kódfejtő kell
De ne nyelvészkedj már te is légyszi Van itt rajtad kívül épp elég olyan aki GINO szindrómában szenved. Ez egy közösségi oldal, nem pedig a magyar tudományos akadémia ortográfiai tagozata "
nem foglalkozunk hosszú elekkel
Igen értem...... ezt elolvasva, valószínűleg ott tanították
Gyanítom az intelligencia szó is ismeretlen, mert leírni sem tudod
Zsiliphuszár
sajnos igaza van apámnak vagy májergabi vagy mit tudom én mikor mi Rád azt különösen vonatkozik. Te vagy az aki az inteligenciát teljes mértékben nélkülözöd
a “tuggyák”-t a bölcsész suliban tanítják?
azt már nem tuggyák
azt is vetted a piacon, vagy a zöldséggel adták
Mondom... ezt sem értetted meg de mit várhatnék attól, aki csak büfészakos bölcsész diplomát tudott szerezni
benzines a lelkem