Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az adrenalimosok betetették a gázt a hummerba, bár szerintem lett volna pénz benzinre is de van az a szint hogy minden fillér számít
nekem azért lesülne a pofámról a bőr ilyen esetben
Kicsi a pöcsöm, de BMW-t mégsem vehet mindenki....

Kimentem, lemértem a garázsomat: ez a x@r nem férne be, basszus....
Szerintem kihagyhatatlan ajánlat, kevés km, aránylag olcsó, és a parkoláson se kell többé aggódni - ami utban van azt vagy odébb tolja vagy átmegy rajta.
Szerintetek egy szalonból vett 1,2-es Suzuki Swiftnek vállalható alternatívája lenne ez? Mindkettő benyás, egyforma az áruk, egyforma a gyorsulásuk is - bár igaz, az utóbbiban nincs tolatókamera:
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/hummer/h3/hummer_h3_3_5_fix_ar-15073421
Ezzel én is igy vagyok
Van az az isten, de nincs az a pénz meg idő.......és haszna sincs ráadásul.....
Mondom én, hogy nem gyenge fegyber az......
Ezért edz és táplálkozik rendesen a mi Alfánk... ő ott minden nap a túlélésért küzd
Ez sztem fake... ilyet nem csinál és ír olyan ember, aki elvégzett min. 2 osztályt - bár az is lehet, kicsit bárná, és nem végzett el annyit sem
Tényleg nem semmi hely lehet a debreceni Mordor: https://index.hu/belfold/2020/...
Nem csapok! Én árulom!
Még bass reflex nyílás is van rajta, szóval ez komoly cucc, szerintem csapj le rá
Utólag leszel éhes, közben nem nagyon.
Más:
Felénk a Petőfi túra a divat
Egyszer voltam ezen a túrán aztán kicsit beleerősítettem és másnapra barguzinba voltam
Artézi. Jó az a víz csak kicsit vasas.
Ha egy szőrös férfisegget te pinának nézel, az legfeljebb Debreceni GSXR-eseknél az alfaság jele.
erről valamit hallottam szálóigévé is vált de ez szerintem csak urband legend lehetett
Rába erősen győrhöz köthető persze nem azt mondom, hogy nem lehet igaz a sztori. Éppen a rába dolgozóinak is lehetett az üdülőtelepe
hát a kefírből nem nagyon jön ki az a 70 km-er hegynek le-föl
Vagy STAFF vagy láthatósági mellényben egy székről a kordon mögül mondod az érdeklődőknek merre kell menniük aki eltéved? A fűtős kabátodat vigyed. Azért ücsörögve még nincs túl jó idő
az mi? budai hegyekben kell avelni? Szoktoam arra felé járni Miért sötétben megy, miért nem reggel 9-től mondjuk 16-ig
eltévedtek a faszba egyszer csak azt látjátok kiírva, hogy mátrakeresztes
na de milyen ízesítéssel szalonnással vagy paprikáskolbászossal
meg az istván lánya a dobó kata
hát a márkó póló
de onnan már a termál jön nem
Azért nem isszátok a csapvizet
itt az okos kapsz egy fél lukas piros pontot. Meg a lábszelep is van valamiért. Az meg a szívószálból nem engedi visszaesni a vizet