Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagy oszt jonapot,légy büszke rá,tuti 40 éve neveled.
igen azt érdemes cserélni olyankor már a postától leselejtezték a tportereket még a szép ződek voltak, 2 éve már az újabb típus van valamiért azok fehérek maradtak lehet drága a fösték A körzetben 16 volt belőlük és 14 cserélni kellett a 2 tömegűt még a kifutási idő (selejtezés)kb. felénél A járatos autók nem bírják ezeket a megpróbáltatásokat. nap 70-120 km megy bele város forgalomba. Sok az indítás és sok az alapjárat. A 2 tömegűnek ez a legnagyobb halála. Ha be van hányva a porlasztó és az miatt csak egy kicsit egyenletlen a járása az is megdolgoztatja a cuccot. Akár ki is nyírhatja. Igazság szerint a heréit befognám a satuba aki ezt szabadalmaztatta azt megtekergetném ha rosszul beszél
De ilyet csak én tennék, mert ilyen egyszerű vagyok mindenki más aki nem így gondolja kívánom neki a 3-5 kilós javítási költséget
Két hete volt kezemben egy dízel Opel kettőstömegyű, 20 éves, 260 ekm, de semmi baja. Tavaly haver Passátjáé, 300+ ekm, az csavarodott vagy 40 foknyit, kézzel... járáson csak azért lehetett érezni, mert haver szereti 6-ban 1000 fordulaton gyötörni a verdát. Normálisan használva még eljárhatott volna vele, de ha már szét lett szedve a kuplung miatt, cserélték.
erre alapozva pont ugyanezt írhatnám rólad én is Szeretem, hogy itt mindenki nagyon okosnak képzeli magát ez alól te sem vagy kivétel Mond el mi a tapasztalatod a példával kapcsolatban? Ja semmi bocs Mindjárt gondoltam, de hallottad, meg kigúgliztad Persze az is valami. Szeretném ha feltenné a kezét az itt jelen lévők az akinek már kellett 2 tömegűt cserélni, természetesen rajtam kívül. Ja senki megdöbbentő.

Egyébként meg nem is szeretnék bonyolúlt lenni mit te Maradok így rém egyszerűen. qrvára nem is szeretem a kacifántos dolgokat én szeretem ha valami rém egyszerű, mert akkor az élet is egyszerűbb.
Most már csak úgy általánosságban, vitába nem akarnék szállni veled mert apró részigazságokból kanyarítasz akkora semmibe ívelő agymenéseket amiknek a végére köze nincs a valósághoz, hogy én ilyet nem akarok magamnak csak feltettem ezt az apró kérdést.
Értsd már meg rossz szögből készült a fénykép ennyi Ebbe nem kell mást belemagyarázni Egy jó kiállású faszi vagyok megnyerő külsővel, jó humorral, széles látókörrel és nagy tudással
Igaz alfa az nem vagyok Lehetőleg kerülöm az ilyen zabpelyhes dolgokat
A holdról is látni Leventém.
ezt most mire érted satyám?

Ezzel mindenki,kivéve őt.
Nyilván....
Ugye azzal tisztában vagy, hogy némiképp egyszerű vagy?
hát pedig megbólintja akkor is ha van rajt + 2 tonna
Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy kiesel az autóból Érezni fogod, hogy hintázik egyet
de nincs tokám
2 tonna,ha ezt megbólintja az régen szar.
nem is volt jég
az egy nagy faszság amit a drusza mond életébe nem volt még rossz 2 tömegű autója alacsony fordulaton nagy sebességtartományba minden autó remeg ez nem kunszt
Beindítod, leállítod. ha megbólintja a fülkét ott lehet a gáz Ezek nem egyik pillanatról a másikra mennek tönkre simán elgurulsz vele egy évet ha még kicsit szar
Bázzzz.
Most láttam, hogy a tegnapi jég megveregette a citromot. Lett vagy 5-6 kis horpadás a jobb oldalán és tetején.
A sharanban óra szerint 250-nel volt valtófelújítás a szar chip miatt, akkor lógott többet mint 6fog. Néha ha olyan kedve van indulásán nagyon beremeg, most már 310felett van az óra, szerintem 350ig jó lesz akkor kap új lendkereket nehéz az a kurva váltó, szar leszedni.
Majd meglátom mi lészen.
Ez jó teszt megoldás, de amúgy ha még nincs hangja csak némi remegés akkor nem kell remegni. Bár ha amúgy leveszed a váltót akkor már érdemes cserélni.
Miből gondolod hogy nem idült alkoholista? Ilyen bölcselkedéseket szerintem csak a kocsmában lehet összeszedni
Ezt letesztelem.
Na jó de nálad plussz szorzó a terjedelmes toka.
szerinted zotya meg fogja ismerni a lendkereket