Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pipi akkor Roma lenne?
Ilyen téren szerencsém van ,mert a szomszédomnak van autókozmetikája. Nyáron jó időben szeretek pöcsölni vele ha van időm ,de ha hideg van nem foglalkozok vele. Minden ősszel elviszi a szomszéd és felkészíti a télre. Minden gumit műanyagot leápol,a kasznit valami vastagviasszal átken meg hasonlók. Engem kurvára idegesít ha kosz van bent,vagy sáros a kocsim...szar a közérzetem tőle. Amúgy mikor visszakapom frissen leviaszozva meg mindenhol leápolózva ,szerintem jobban is megy!
Sztem már maga a dohányzás is az egyik legalja épeszű ember nem szív a saját tüdejébe kátrányos füstöt - főleg, ha nem muszáj
11 éves volt a verda, mikor úgy gondoltam, el lesz adva, ezért elvittem egy kozmetikushoz. Én általában tisztán tartom, de be kellett látnom, nem tudom olyan szépen kiganézni, mint egy erre beállt szaki (eszközök, műhely, rutin, kedv )
Ember kiszedte üléseket, mindent kárpit tisztítózott, réseket fülpiszkával, stb., kívül meg kapott polírt. Egy egész bő munkanap volt, és 25 rugó. Az autó olyan lett, mintha előző nap hoztam volna ki a szalonból Eladásnál ez a 25 ezer kiadás kapásból hoz 100-at (az autó azóta is megvan még )
Szerintem a lakásban vagy autóban dohányzás a legalja.... fehér ember ilyet nem tesz...
Nem jobb sajnos...
Én úgy vagyok vele,hogy megnézem ki hogy vigyáz és tartja rendben a dolgait. Minősíti az embert szerintem. Ha a környezetére igénytelen ,akkor magára is. Persze a fokozatok minden embernél mások. Lehet ami Pipinek potentát,abba én bele sem ülnék. A cigiről meg annyit ,hogy én is imádtam cigizni 28 évig. De lakásban vagy kocsiban soha nem gyújtottam rá.
Kb. vagy 25 éve vettem így piacon vagy háztól használt autót utoljára... belenéztem, és ha éreztem a cigiszaggal keveredett Coco-dream illatosítót, meg láttam a csillogó olajos műszerfalat, már fordultam ki az udvarból is azonnal Ez csak épp egy fokkal jobb a cigányszagnál (vagy holtverseny? )

Jegyzem meg, hálás lehetnél a csapatnak - kiművelünk, formáljuk az ízlésedet és nem is sejted, mekkora meló ez
Hubazmeg, igazán sajnálom aki tőled autót vesz Na, az ilyenek miatt ment el a kedvem a használt autótól. Már telefonban lebukik többségük a keresztkérdéseknél, de nem egy ismerősöm baszták át a nem dohányzó alig futott, megkímélt járgánnyal
Tokán verlek meglátod!
most akkor a minden az egészséges? Azt hittem a zabkásáról hiszed
Ott működik igazán....
Leginkább a rost miatt érdemes enni
Mostanában elég mozgás hiányos az ember és pang a szár benne napokig , és ez nem az igazi
Ha több a rost akkor jobban mozog a cucc
Nem más miatt szoktam takarítani ,hanem magam miatt....
Igénytelen vagy
Elmondom ISMÉT az agyatlan,buta,barom állatoknak és értetlen faszoknak mint pl te is ,hogy nem rendes kaja helyett eszem,hanem mert egészséges.
Eszek mindent....te fasz!
szerintem meg túl van lihegve ez az egészséges életmódi
Attól, hogy rendes kaja helyett zabkását eszel még nem leszel egészséges
bent a 25 fokos szobában
de
Eladás előtt szoktam ilyet nem sajnálom rá azt a 10-12 ezret mint, hogy egész nap azzal szórakáznék
télen??
nekem 2 évig volt wartyogóm nem emléxem, hogy legendás lett vona a fűtése e A fogasztásán kívűl szerettem,mert magas építésű volt, elment árkon bokron, nekem a tourist változat volt(kombi) síkban lehetett az ülést összehajtani és egy jó nagy tárolótér keletkezett hátul, horgászatokon 2-en simán elaludtunk benne Pakolni is fért bele sok minden
Te jó isten Most esett le, hogy én már a kombi wartyeszt is furgonként használtam
Tesztelték...ezért mertem ajánlani. Örülök hogy fasza
Az egészséges életmód nem ciki ...de az hogy 2 évig ülsz a saját szarodban,az nem kicsit gáz. Görényke...
Ideert a fűthető mellény, jónak tűnik.
ja ránézésre is zabkása evő
Nálunk itt a sarkon van egy szelektív gyűjtő...ha gondolod átdobom a címet hogy boldogulj!
Létezik olyan is hogy elviszed kitakarítatni.....nem ülnék 2 éves ganéba az biztos!
hát nem. Mielőtt valami félreértés lenne én nagyon szeretem(ném) ha az autó tiszta kívűl is belül is. 2 évente kitakarítom a vizsgára Kiporszívózom ,kimosom ablaktisztítóval leszedem a 2 éves cigarettafüstöt a szélvédőről, műszerfalat leszilikonozom stb. Tök jó beleülni arra a néhány napra amíg ilyen fasza tipp-topp az autó.
De útálok ezzel foglalkozni aztán megint az enyészeté lesz az egész