Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utána flexel tudod szabályozni mint a junkbuildsesek a felnit
Aszittem csak le kell hegeszteni.
Felejtsd el a sok hülye tanácsot, diagnosztikát Kettőstömegűnél egy dolog a fontos: mindig legyen készenlétben 100-200 rugód a javításra
Erre is figyelek.
Egyszerű? A faék hozzá képest egy rendkívül komplex eszköz
Van meg egy jele a kezdodonek manualisnal, amikor meg hangja sincs.... amikor elindulsz egyesben, óvatosan engedve a kuplungot, indulásnál van egy kis rantasa, jó kuplung mellett is.... ezt van aki eszre sem veszi...
Azért a sűrűjét visszafoghatnád
Is!
Te már csak tudod...tokameeeeen
Fingot?
egy alfa??? akkor te csak ilyen mű alfa vagy Egy igazi alfánál mindenkinek kuss a pofájának
Volt ilyen érzésem amikor a zabpehellyel kezdtél előhozakodni Szerettél volna itt haverkodni De hát egy alfának ilyenek nincsenek
Yesss!
Én mindig engedek...
hát nincs de mivel nincs?
Ja, hogy csak az lehet igaz, jó és valós amit ti írtok biztos úgy is van
Na persze egymás agymenéseit sem fogadjátok el nem emléxem bármely vita is itt valaki részéről megadóan végződött volna
én miért legyek kivétel
És meg is kaptad a választ. Nincs tisztában vele
a zabpehelytől tán pörköltel higítottad
Ami ki akar jönni, azt ki kell engedni! Ez ízig-vérig liberalizmus, a szabadság jelképe!
Úúú...most natúr kefirrel ettem reggel,de ízesített volt. Baromi finom! Egész nap fingottam
mondjuk minden okod meg is van rá ezt nem kétlem
még mindig jobb Te még eleinte sem voltál szórakoztató inkább megkeseredett vénember
na mi van zabpehely
Szeva tokahontas
......na mit mondtam......eleinte kissé szórakoztató voltál mostanra kissé unalmas.....
45 de nem nevelem. Ha haza érek találok előnyösebb fényképeket a közelmúltból bebizonyítom, hogy nincs Honnan is lenne vékony de sportos testalkatú vagyok Ezt szikárnak hívják mifelénk