Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azzal mindenki sporol nem?
És azzal mit kezdjek?
Szlovák rendszamot ragassz fel, vagy ilyesmi.
Nem kérdezik meg.... csak vonják tőlem vazze....
“Kéri Lacikának”
Hmmm...
Végülis...Valentin nap van
Ennyit AKAR, imad fizetni.
ez a szerencse, hogy befizet ennyit legalább másnak már nem kell
Inkább Ő mint én
Valamit rosszul csinálsz, ennyit nem szabad fizetni
Meg kell próbálni. Én eddig amivel mentem autó az mind remegett az egytömegűtől. Pd 131, 116, 105, 101lovasok.
Egy régi adagolós autó lehet megy vele, más márkát nem ismerek csak a vw konszernt
Valahogy meg lehetne kartyazni hogy csak felit fizesd?
2m eü járulékot fizetek évente.... mennyi szivart lehet el szívni ezért?
Ezt mondom már régen. Fizessenek minimum 2x-es tb-t és vonjanak meg tőlük minden kedvezményt és az órabérük is kevesebb legyen, mert mindig kijárkálnak sunyiba cigizni.
Nem kérni kell hanem utasítani kell az asszonyt
Ok, kösz.
Akkor is, de most vettem és egyenlőre eszemben sincs eladni, meglepően jónak tűnik az árához képest...
Eladás előtt, bakker....
120 helyett 60-ért......tán ( ) azért mert olcsóbb? ....és egy amúgy is fillérekért vett autóba minek annyiért alkatrészt venni ami majd' fele lenne az árának.......egy milla feletti autóba nem is gondolkodnék, de ez sokkal olcsóbb volt.....
Kéri Lacikának
A cellák, amit hoztam, rosszak, mélybe vannak merülve, és nem indul meg a töltés... biztos hónapok óta vannak már így ömlesztve tárolva Jövő 7en kimegyek egy voltmérővel, és megnézem, van-e használható köztük. Sok ládányi van, talán van újabb is benne.
Főleg annak tudatában hogy egy kettőstömegű simán elszalad 250-300ezret.
Én csak azt nem értem hogy miért éri meg 150helyett 70ert belerakni valamit amivel nem biztos hogy jó lesz
Hááát a fene tudja, a motor-váltót tartóbakokat nyilván kikezdi, de azokat könnyebb cserélni mint a lendkereket.
fogalmam sincs mire reagáltál szerintem tele vagy kalanddal zotyám hányadik pálesz
Pd-hez is van, ráadásul Valeo. De én bele nem raknám semmibe.
Otthon is szeretnék bázzzzz .
azt én is imádom, múltkor csináltattam a gyerekkel. Mert, hogy nálunk úgy megy ha én kérek valamit palacsinta ilyesmi akkor megy a puffogás, hogy tele a hűtő nincs kedvem szarakodni vele stb. A kisfiamnak szólok, (megsúgom neki mit szeretne enni ) azt mondja az anyjának, hogy pl. szeretne tejberizst. 20 perc múlva vidáman lapátolom befelé