De a régi változatnál az aláíráskóddal automatikusan ment az utalás, most meg random szerűen
De figyelem ha nem küldi akkor van egy jobbra mutató nyíl arra kell kattintani azt beküldi
Annyira nem gáz.
Mindenesetre nagyon kell figyelni, hogy kiírja e, hogy az utalásokat a rendszer tovább küldte a pénzintézet fele.
Bizony ott meg kell jelenni sőt még kb. valami szarság 1000 ft ba bele is került. Mondjuk ezért nem a bankot hibáztatom.
A könyvelőm szólt rám, hogy a járulékokat miért nem utaltam el(még az előző havit) mondom elutaltam vissza is jött az igazoló sms
Aztán ránéztem és tényleg nem találtam sehol
Majd elolvastam az üzeneteket amit egyébként soha nem szoktam olvasni amiben írják,hogy volt egy kis pitty putty és megneveztek egymás után két olyan hetet amikor az utalások nem mentek el a célhelyre
Aztán szépen rendbeszedegették mert nagy nehezen célba értek jó nagy késéssel.
Meg olyan is volt valamelyik évben, hogy átvariálták az egész netbankot azt egyszerre csak nem lehetett visszanézni évekkel az utalásokat. Most azt látom csináltak egy archívumot amiben lehet böngészni ha még kell onnan valami
A sokadszori netbank módosítgatások talán most kezdenek beérnim, bár nehéz menet volt az tuti
Alapvetően utálom az alkohol ízét de mivel a friss levegőtől berúgni még én sem tudok
valamelyik változatát el kell vállalnom. Nos a pálinktól csak a szagától már (mindegy jófajta vagy házi kerítésszaggató) egyszerűen feláll a karomon a szőr. elfolyósodik a nyálam kerülget a hányinger és öklendezem. A tejjel vagyok még ugyanígy
Gyakorlatilag más tömény piákat sem birok
de a pálinka az egyetlen töményszesz aminek azt a baromi szar ízét és szagát semmiféle cukrozott édes üdítő vagy gyümölcslé vagy bármi elvegye. Ha fél decihez öntök fél liter kólát akkor is kijön belőle az a rohadt pálinkaszag és kerülget a rosszulét
A whiskynek a szar ízét viszont el tudom nyomni energiaitallal és a kettő együtt egész vállalható
Te ne is igyál, elég hülye vagy anélkül is