Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha nem bírod az alkohol ízét, nincs mit tenni... mert nyilván a legfinomabb pálesznak is alkohol íze van, nem szalonna íze Persze nem olyat kell inni, amit izocukros rohadt cefréből főztek otthon zománcos fazékban, hanem profit, amiből el van véve az eleje, és vissza van párolva toronyban. Nem jó a 40 fok feletti sem, mert az mar mindenképp, azt csak az alkeszek bírják
Te ne is igyál, elég hülye vagy anélkül is berúgni meg minek? Inni csak mértékkel
ja elektrás. De a régi változatnál az aláíráskóddal automatikusan ment az utalás, most meg random szerűen De figyelem ha nem küldi akkor van egy jobbra mutató nyíl arra kell kattintani azt beküldi Annyira nem gáz.
Jah. Az lesz az, electra internetbank
ilyen itt nem vót
Itt nincs ilyen, a bankba tudok csak betelefonálni ott többnyire ismernek és küldtek smsben egy uj kodot a rendszerükből, most van egy csomó uj picsa, de a régiek is meghülyültek.
Ha elektrás akkor nyisd meg az utalás csikot, kilistázza az összes elemet és alul lévő küldés gombbal küldd el. Nekem ezzel sose volt gondom.
Az enyém pátria volt. Most annyit módosítottak még, hogy a belépéshez is kapsz smst. Eddig sima jelszóval be tudtál lépni a saját netbankodba már kell hozzá az sms kód.
Tegyük hozzá kizárólag ennél a banknál volt így minden másnál már réges rég kellett a belépéshez az sms kód
Telefonra kérnék valami kódot,emlékszik a fene befizetni is utálok,inkább bevagom az automataba.
Jobb bankoknál van telebankos pin kodod. Mindent tudsz intézni telefonon. Az uj banknál is van. A z erstenél van lakosságim, ott már vagy tiz éve van ilyen.
Ha elmegyek az ország másik pontjára nehogy már haza kelljen mennem a bankba.
Most annyi a hiba amit látok benne, hogy ha csoportosba utalok több számla értékét van,hogy az aláíráskód elküldése után nem küldi automatikusan el az utalásokat, hanem kézzel kell kattingatni a ceruzára meg a jobbra nyílra Mindenesetre nagyon kell figyelni, hogy kiírja e, hogy az utalásokat a rendszer tovább küldte a pénzintézet fele.
Amúgy meg nálunk egy kicsi fiók van, ha be kell mennem soha nem kell várnom mert 4 ablaknál 1 tuti szabad
Te is pont most lépsz meg tőlük amikor kezdik magukat összeszedni
Itt nem tudom mi lehet a hiba
Elkocog az ember ad másik kódot pár hétig be lehet lépni aztán utána nem enged be, és ez nem egyszeri hiba hanem sokszori
hát olyan nálunk is volt, hogy 3-szor el lett qrva a jelszó a cégesen Bizony ott meg kell jelenni sőt még kb. valami szarság 1000 ft ba bele is került. Mondjuk ezért nem a bankot hibáztatom.
Talán a netbank kezd végre beállni voltak tavaly kacifántos dolgok augusztus körül. A könyvelőm szólt rám, hogy a járulékokat miért nem utaltam el(még az előző havit) mondom elutaltam vissza is jött az igazoló sms Aztán ránéztem és tényleg nem találtam sehol Majd elolvastam az üzeneteket amit egyébként soha nem szoktam olvasni amiben írják,hogy volt egy kis pitty putty és megneveztek egymás után két olyan hetet amikor az utalások nem mentek el a célhelyre Aztán szépen rendbeszedegették mert nagy nehezen célba értek jó nagy késéssel. Meg olyan is volt valamelyik évben, hogy átvariálták az egész netbankot azt egyszerre csak nem lehetett visszanézni évekkel az utalásokat. Most azt látom csináltak egy archívumot amiben lehet böngészni ha még kell onnan valami A sokadszori netbank módosítgatások talán most kezdenek beérnim, bár nehéz menet volt az tuti
Jártam már így régeebben. Akkor telefonálás után küldte a csaj az uj kódot.
Ja, és még lesz egy összevonásuk majd nyáron, de azt már nem várom meg. Eddig se ment simán.
Több mint egy éve kizárták magam az internetbankbol.Mar be kéne mennem.
Nem kéne bankosdit játszani úgy, hogy még nem is láttak olyat. Vagy legalább lenne aki tudja mitől fog működni.
A nem megfelelő ügyintézéssel időhúzással és az egyre szarabb tecnikai informatikai háttérrel. Ma pl a saját balfaszságom miatt ugyan de a hatékony közreműködésük okán nem tudtam utalni a netbankon és csak személyes megjelenés mellett adtak uj jelszót többszöri belső rendszerhibák közeoette.
Pl a kurva netbankjuk az istennek se működik
Kb 10x lett kérve új jelszó, meg is van változtatva aztán pár hét múlva nem enged be
Fókusz takarék vagy mi a szösz, lehet ez a régebbi neve
Vagyok ott is én nem vettem észre változást Mivel b@sztak fel?
Főzess meggyből pálinkát, szinte semmi íze-szaga nincs, én abból csinálok a nőknek mindenféle édes likőröket
hú papa az uazzal felvitettük magunkat a kisfaludy házig, ott jól bezabáltunk, lefele séta volt de úgy, hogy minden borkimérő helyen megittunk 2 dl szürkebarátot
Majdnem gyalog indultunk vissza a nyaralóba szemesre mert azt hittük a hegy lábánál ott van a pecó. Aztán valahogy mégis felkeveredtünk a hajóra
Ettől nyugodt vagyok, minden és mindenki pótolható
Én utálom a füstösöket de mint mostanában szinte minden ez is túl van tolva
Pl ez a buszmegállós nemdohányzós terület egy vicc, az út mellett ahol dől a füst minden autóból mit számít már az a kis extra.....
Zárt térben pl kocsma még úgy ahogy érthető, de mivel nem a 70es években élünk egy elfogadható szellőző rendszer kialakítása nem egy nagy összeg
Amúgy románia is eu tag aztán ott van füst a kocsmában
Munkahelyen lassan már a budin eltöltött időt is kiveszik a munkaidőből, kezdik lassan elfelejteni hogy az ember nem robot
Na mi történt nekem igazán elmondhatod Ha kiadod magadból megnyugszol
na látod megint az amiben nem fogunk egyet érteni Alapvetően utálom az alkohol ízét de mivel a friss levegőtől berúgni még én sem tudok valamelyik változatát el kell vállalnom. Nos a pálinktól csak a szagától már (mindegy jófajta vagy házi kerítésszaggató) egyszerűen feláll a karomon a szőr. elfolyósodik a nyálam kerülget a hányinger és öklendezem. A tejjel vagyok még ugyanígy Gyakorlatilag más tömény piákat sem birok de a pálinka az egyetlen töményszesz aminek azt a baromi szar ízét és szagát semmiféle cukrozott édes üdítő vagy gyümölcslé vagy bármi elvegye. Ha fél decihez öntök fél liter kólát akkor is kijön belőle az a rohadt pálinkaszag és kerülget a rosszulét A whiskynek a szar ízét viszont el tudom nyomni energiaitallal és a kettő együtt egész vállalható