Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

teljesen egyetértek Tegnap volt a híradóban lehet meghallották a gondolataidat spanyol országban A dohányzási idő nem fog beletartozni a munkaidőbe és ledolgoztatják a napközben dohányzással eltöltött időt
Az egészből legfeljebb annyit nem értek, hogy ott mindenki akkor ment dohányozni amikor kedve szottyant? Általában vannak óraközi szünetek akkor szoktak bagzani a bagzók Legalább is mifelénk
de ki a fene dohányzik? Szerintem csak bogyó
miért vezetsz hulla fáradtan?
ha jól sejtem akkor nincs beleszólásom
Dehogynem szeretnél - de azt csak egy hosszú tanulási folyamat után éred el!
cigányembernek nem jó ezt hallani tesó
pedig én nem szeretnék egyetérteni veled semmiben
Apám meg 78..... és?
Hiába ahogy látom...
Azzal csak pipi a menő
Hogyne, most lettek csak igazán, tavaly olvadt egybe az összes takarék szövetkezet.
Genetika....
Olyan még van?
Geci mind, a hasitasi nem téveszt
Napi 2 deci pálinka nem vészes mennyiség, persze ez már függőséget okoz de nem vészes
Ismerek olyat akinek szerintem át elmúlt 30 évben egy józan napja nem volt, muslinca a beceneve
Aztam mégis mozog még.... nem mondom hogy él mert teljesen odavan de meg mozog, a kocsma ig el tud menni. 2 fröccs után totál kivan
Semmire kellő takarékbank. Amig csak egyedülálló tak.szöv volt teljesen jól mentek a dolgok. Nem mondom volt olcsóbb viszont rugalmasak voltak, elég kitartó vagyok. Már a héten mondtam nekik még egy húzásuk van, az ma bekövetkezett
Vágom.
Badacsonyról van szó, de a szőlőt kivágtuk már legalább 15 éve!
Melyik volt?
Bor ott? az csak cefre max.
Én borvidéken élek, de csak nyáron néha szokásom elvétve különleges alkalomkor, kb.3-5 évente inni egy 3 centest! ! És nem is hiányzik! Tudjátok az élet egyébként is nagyon rövid, van 5 "kis"-unokám, (Van köztük aki csak 6 centivel magasabb nálam) és elmondhatatlan öröm látni ahogy okosodnak növekednek , értelmesek aranyosak! Ezzel nem ér fel semmilyen alkohol!
Nahh, köcsög bank felbosszantott, azt hittem ő van értem ha már a pénzem használja
Hirtelen felindulásból (na jó, sokadik) félóra alatt bankot váltottam , amit már rég meg kellett volna tenni.
Whisky? Mi vagy te, szarvasmarha? Hogy lehet azt a takarmányszeszt szeretni, mikor annyiféle finom gyümölcs párlat létezik? Igyák csak az igénytelen angolszászok Egy-két japán van itthon, de azok se nagy durranások.
Olvass utána , mit okoz az alkohol! Volt olyan kollégám akinek 2 deci pálinka volt a napi adagja! 34-évesen halt meg 9 és 11 éves gyereket hagyott ott!! Apósom 52 évesen halt meg.
Jó egészséget István! Örülök! Tudod az államnak az lenne a jó, ha a nyugdíjba menetel után minél több ember meghalna, nem kell nekik nyugdíjat fizetni! Csak ez valahogy elsikkad , nem említi egyik sem! Nekik a nyugdíjasok legfeljebb a választáskor fontosak, mert félrevezetetten vannak akik X-eljenek!