Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt hittem ahhoz simán elég a b jogsi Azért megnéznélek forgózsámolyos dupla póttal L alakban eltolatni a szőlő sorok között
Nem tudom ezért kissé még ódzkodom, majd megkérdem pár szerelő ismerőst van-e tapasztalat ezzel?
Az hogy lehet kapni és jó e az azért két külön fogalom szerintem.
Most olvasgatok utána és gyárilag kettős, de mindenféle gyártmányban lehet kapni kettőst kiváltó szettet ami kb. félárban van mint a kettős és többet nem kell foglalkozni vele amúgy lehet, hogy már ez van benne.
40 fok? Az láz bmeg nem pálinka
Pipinek soha nincs igaza.
Amúgy van motor amiben nincs van amiben van.
Még a végén Pipinek igaza lesz. ....na jó, csak ebben.....vagy ebben sem......viszont elgondolkodtató, hogy a citromhoz 2.0 HDI-hez (ami egy halom más franciában is benne ven) árulnak tök hivatalosan több gyártmányban kettőstömegűt kiváltó fix lendkereket komplett szettben ami a fele kompletten a kettőstömegűnek, miért árulnák ha annyira hazavágná a kocsit? Igazából nem ráz túlzottan, tök csendes stb. viszont hajlamos teligáznál már kissé megcsusszanni tehát cserés legalább a kuplung szett, de ha nem kell a kettőst nem cserélném.
Reggel előztem nyenyőcével, valami japán csoda elakadásjelzővel baszatta vagy 30cal az iparipark felé. Előtte meg a körforgóban egy vító bejött mellém majd fellökött, hogy szarom a szájába de nem állt meg egy jó kis fejelésre...
Megy az 50 et is.Egyszer egy másik tanulot majdnem elhagytam.
Akkor azzal már negyvennel száguldhatsz!
Pfújjj..legalább rakj bele egy fél disznót!
én most tejbe rizst eszek mert szeretem, teli fontos szénhidrttal
nekem van mg vontató jogsim nem csak lassú jármű
aztán a messzire menős fuvart én viszem mert gyorsabb meg a 2 pót csak több mint az egy
aki nem vágja:
traktor piros rendszámmal lassú jármű(b jogsival vezethető)
traktor fekete rendszámmal mezőgazdasági vontató
jaaaaa
a ganésoknak vettem ilyeneket, én nem eszem mert fosok, csak én voltam bolt közelben
Mi a fsz van veletek, a zsíros-kenyér már derogál, mert azzal nem lehet villogni??!
Valamelyik nap, amikor te mentél el reggelit venni a családnak - 6 ezerér'
Jah,te emlegettél bóltban valami ilyíesféle.
Én ezt főtt tarjára,pápai sonkára meg paprikás pulykasonkára értem.
szalámit? az valami alternatív valóság lehetett
Legutóbb említetted.
nem szoktam mert fosok tőle
Ini mennyi szalámit vett 6000.-Ért? .
akkor fél liter kólába tölts fél deci tisztaszeszt az kb 3db 4 centes pálinkát ér
íze se lesz szaga se lesz
na arról váltottam vagy három éve ízesre annak legalább üdítőital íze van Tavaly meg kiadták a 4%-os meggyest Az már picit gejj édes ízű van, hogy ráhigítok 4:1 arányba rendes sörrel. De abból legalább nem kell egy hektót meg inni, mire megtolja egy kicsit a fejem
...mert mértékünk a vödör úgy iszunk és az asztal alatt tartózkodunk...
Sört kell inni. Echte, sörízű sört!