Most olvasgatok utána és gyárilag kettős, de mindenféle gyártmányban lehet kapni kettőst kiváltó szettet ami kb. félárban van mint a kettős és többet nem kell foglalkozni vele amúgy lehet, hogy már ez van benne.
Még a végén Pipinek igaza lesz. ....na jó, csak ebben.....vagy ebben sem......viszont elgondolkodtató, hogy a citromhoz 2.0 HDI-hez (ami egy halom más franciában is benne ven) árulnak tök hivatalosan több gyártmányban kettőstömegűt kiváltó fix lendkereket komplett szettben ami a fele kompletten a kettőstömegűnek, miért árulnák ha annyira hazavágná a kocsit? Igazából nem ráz túlzottan, tök csendes stb. viszont hajlamos teligáznál már kissé megcsusszanni tehát cserés legalább a kuplung szett, de ha nem kell a kettőst nem cserélném.
Reggel előztem nyenyőcével, valami japán csoda elakadásjelzővel baszatta vagy 30cal az iparipark felé. Előtte meg a körforgóban egy vító bejött mellém majd fellökött, hogy szarom a szájába de nem állt meg egy jó kis fejelésre...
nekem van mg vontató jogsim nem csak lassú jármű
aztán a messzire menős fuvart én viszem mert gyorsabb meg a 2 pót csak több mint az egy
aki nem vágja:
traktor piros rendszámmal lassú jármű(b jogsival vezethető)
traktor fekete rendszámmal mezőgazdasági vontató
na arról váltottam vagy három éve ízesre annak legalább üdítőital íze van Tavaly meg kiadták a 4%-os meggyest Az már picit gejj édes ízű van, hogy ráhigítok 4:1 arányba rendes sörrel. De abból legalább nem kell egy hektót meg inni, mire megtolja egy kicsit a fejem
Amúgy van motor amiben nincs van amiben van.
aztán a messzire menős fuvart én viszem mert gyorsabb meg a 2 pót csak több mint az egy
aki nem vágja:
traktor piros rendszámmal lassú jármű(b jogsival vezethető)
traktor fekete rendszámmal mezőgazdasági vontató
a ganésoknak vettem ilyeneket, én nem eszem mert fosok, csak én voltam bolt közelben
Én ezt főtt tarjára,pápai sonkára meg paprikás pulykasonkára értem.
íze se lesz szaga se lesz