Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindig.
Most nézem..............te............te tényleg azt írod hogy "Alfa vagyok disznófejű"...............na ezt kézséggel elhisze de tuti nem vagy zoli................atist akartál írni csak megzavart az a sok betű mi?
Tény hogy nem vagy egy elmebajnok de mehhh ennyire?
Linkeld...mikor panaszkodtam...figyelem. Hazudsz disznó...ne röfögj
Inkább a zabkasatol a kérődző gyomra.
Akkor még nem írod le te véglény,amúgy tényleg gyenge vagy észben,szerinted mennyi az a hőfok amit bír a cucc?
Bocsi de nem bírom ki tűzoltó az itsenalkatja de nem tudja megjegyezni a hofokokat.SE.
Azt nem írtad hirtelen azt hittem, kifejlődött az önkritikád ennyi baszogatásra
Teeeeeee,te észlény,állandó temád a pénz,persze megértem a te fazonodnak (izomert tenyésztett munkaökör) ez központi téma,a vernyogás meg a pénz körül forgó vilagszemlelet.
A fokozatot te agyhalott
Geci...fáj az állam a röhögéstől...olyan mikor a bogár a hátán kínlódik amit csinálsz.
Na takarodj szopni!
3. ezt nem értem... felveszed Zoli mellényét, bekapcsolod, és akkor lesz geciszagú tepertő belőled? Biztos, hogy ezt akartad írni? vagy csak megzavart a sok billentyű?
Kiiii...te majooom....4 házam van te marha meg nyaralóim kiadva te vadbarom. Ha nem csinálnék semmit soha,akkor is megélnék
Istenem...te szarágyú,elemguberáló,kínai fűtőmellényes fasz..Triumph hitelre majom....anyáddal élsz fogadjunk?.de mellé nyúltál hallod
Szopofantom te vagy...ezt már mindenki tudja Zoli...én az Alfa vagyok disznófejű
1 folyamatosan sírsz a pénz miatt,szanalom.
2 leszarom,valszeg itt se az agyalomanyodbol mert az nincs.
3 gyere.
4 mivel te vagy az igazi szopofantom kuvagaz a kenyeskedes.
1. Nem alacsony a fizetésem...soha nem mondtam. Az újjaknak szar!
2. Nem a Tűzoltóságból élek te faszkalap
3. Figyu már...én nem bántanálak Zoli...odamennék hozzád és felvenném a fűthető mellényed....és tádááá...kész is a tepertő
Csak geci szaga lenne...
Van itt egy rajz szakos..... szólj neki.... de o csak népet tud rajzolni....
Szólj a főnöknek vazze.... de ahogy ismerem nem lesz veled jofej
Te baszki.
Ezért is vernyogsz az alacsony fizetésért.
Hja,az ilyen izomért tenyésztett marhalapocka nem is a kiemelt bérplafonba tartozik sehol a világon.
Akkor nekem muszáj megyek is vissza, még egy kicsit rendet kell tennem bent..... van akinél elgurult a gyógyszer illetve majd most fog meg csak igazán.....
7 nap egy hónapban...te mennyit mész? Jaaa...minden nap egy hideg,nyírkos raktárban,fűtőmellenyben. Nos akkor ki az igavonó te BAROM!
Rajzolnom kéne, de nem bírok a röhögéstől.....
Folyamatosan.
Az igavonónk szabados.
Dolgozzanak a szegények !
Dolgozni ki volt ma?
A kismalac kergeti a farkát...a mi kismalacunk (Zoli) ,mások farkát kergeti...
Na és a te asszonyod hogy hívják? Miss Röfi?
Na vazze.... pár órát nem vagyok és kifordult a világ a sarkaiból....