többnyire lúgos cucc
ez szokott lenni az alap: https://www.pipereporta.hu/NaO...
plusz a hipó nem felhígított anyaga
próbáld ki hogy öntesz rá vízkőoldót, ami savas, és várd a mentőt, és benne leszel a hírekben hogy veszélyes klórgázt lélegeztél be
te külön kaszt vagy ini Állítólag én is De szerintem maradok így jobban tetszik, mint f2 gyenge próbálkozása a békítésre
Hagyni kell elszabadítani az indulatokat, mert megvettem egy csomag pattit 10 van benne ennek a hétvégén el kell fogynia
Az mondjuk megsüvegelendő, hogy letíltással nem fenyegetőznek Mondjuk szerintem itt jön ki a férfi jellem Mert nem csak ám az a kemény aki adja
hanem főleg az aki állja
Szegény szüleid
Egy buzi fattyút neveltek...micsoda csalódás ez nekik. Pedig még a legközelebbi Tescóban pénztáros is lehettél volna! Most meg egy fűtetlen,lelakott raktárban fagyoskodsz,ahonnan még a vakolat is lehullott. Oda való vagy...putriba.
Na de megyek szaunázni Zotya...nem mondom meg hová,mert félek hogy leszopsz.
Kitartást buzikám!
Persze hogy nem érted.Szerények a kognitív funkcióid.
Egyszavas lefordítás következik pontokban,azon kiigazodsz:
-Versenyeztél.
-A legtaplóbb közalkalmazott versenyben.
-2. lettél.
zotya már nem is bútorboltot üzemeltet hanem kertészeti árudát Amikor én mosndtam el neki azt az igazságot amit előtte Ő mondott mindenkinek akkor lett lapát a pult alatt. Előtte ásó volt meg valami lúgos folyadék. Úgy látszik mára már kiegészült vascsővel is (gondolm valamilyen ültető karó)
Betoppannék hozzá már most össze tudnám zavarni hirtelen nem tudná melyikhez is nyúljon a bőség zavarában
Na jó..hát te akartad...
Te most komolyan felraktál egy oktató videót ide ,hogy egy szaros emelőt hogy kell használni? Szerintem itt nem mindenki ilyen hülye mint te!
120 éves vagy? Na mesélj magadról papám...ki a nő kettőtök közül,mert az eszetek egyforma ahogy látom.
ez szokott lenni az alap:
https://www.pipereporta.hu/NaO...
plusz a hipó nem felhígított anyaga
próbáld ki hogy öntesz rá vízkőoldót, ami savas, és várd a mentőt, és benne leszel a hírekben hogy veszélyes klórgázt lélegeztél be
Hagyni kell elszabadítani az indulatokat, mert megvettem egy csomag pattit 10 van benne ennek a hétvégén el kell fogynia
Az mondjuk megsüvegelendő, hogy letíltással nem fenyegetőznek
hanem főleg az aki állja
Egy buzi fattyút neveltek...micsoda csalódás ez nekik. Pedig még a legközelebbi Tescóban pénztáros is lehettél volna! Most meg egy fűtetlen,lelakott raktárban fagyoskodsz,ahonnan még a vakolat is lehullott. Oda való vagy...putriba.
Na de megyek szaunázni Zotya...nem mondom meg hová,mert félek hogy leszopsz.
Kitartást buzikám!
Egyszavas lefordítás következik pontokban,azon kiigazodsz:
-Versenyeztél.
-A legtaplóbb közalkalmazott versenyben.
-2. lettél.
Betoppannék hozzá már most össze tudnám zavarni
Te most komolyan felraktál egy oktató videót ide ,hogy egy szaros emelőt hogy kell használni? Szerintem itt nem mindenki ilyen hülye mint te!
120 éves vagy? Na mesélj magadról papám...ki a nő kettőtök közül,mert az eszetek egyforma ahogy látom.