Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úgy úgy
Horgászni szerettem volna eljutni de mindenki zárva van még a környéken
többnyire lúgos cucc
ez szokott lenni az alap:
https://www.pipereporta.hu/NaO...
plusz a hipó nem felhígított anyaga
próbáld ki hogy öntesz rá vízkőoldót, ami savas, és várd a mentőt, és benne leszel a hírekben hogy veszélyes klórgázt lélegeztél be
múltkor alkartál valami bútort venni a zotyától Az végül is áll még
ezt te így hogy raktad össze Zoli alfa csak Ini után következik a sorban
szerintem érdemes de te tudod
Magadat szopkodod exibicionista fantom.
járok oda gokartozni, a hónapban még nem voltam mióta kiszabadult ez a sárgaláz
Savas.Biologiai anyagot az oldja.
na ez nem jutott eszembe baszki már rég Lefolyó tisztító az gondolom vagy lúgos vagy valami savas cucc ugye?
Sikerült lekáderezni? Ügyes vagy, komoly titkokat tudtál meg rólam.
te külön kaszt vagy ini Állítólag én is De szerintem maradok így jobban tetszik, mint f2 gyenge próbálkozása a békítésre
Hagyni kell elszabadítani az indulatokat, mert megvettem egy csomag pattit 10 van benne ennek a hétvégén el kell fogynia
Az mondjuk megsüvegelendő, hogy letíltással nem fenyegetőznek Mondjuk szerintem itt jön ki a férfi jellem Mert nem csak ám az a kemény aki adja
hanem főleg az aki állja
Ja ja..aha..ja ja..ok!
Szegény szüleid
Egy buzi fattyút neveltek...micsoda csalódás ez nekik. Pedig még a legközelebbi Tescóban pénztáros is lehettél volna! Most meg egy fűtetlen,lelakott raktárban fagyoskodsz,ahonnan még a vakolat is lehullott. Oda való vagy...putriba.
Na de megyek szaunázni Zotya...nem mondom meg hová,mert félek hogy leszopsz.
Kitartást buzikám!
Persze hogy nem érted.Szerények a kognitív funkcióid.
Egyszavas lefordítás következik pontokban,azon kiigazodsz:
-Versenyeztél.
-A legtaplóbb közalkalmazott versenyben.
-2. lettél.
Nem értem mit írsz...értelmezhetetlen. Próbáld meg újra...szedd össze magad buzikám
Neked is csak gazdád van szánalomgombócom.
Ne bántsd szegényt...egyszerű személyiség
Nincs is feleséged te buzi...elhitted?
zotya már nem is bútorboltot üzemeltet hanem kertészeti árudát Amikor én mosndtam el neki azt az igazságot amit előtte Ő mondott mindenkinek akkor lett lapát a pult alatt. Előtte ásó volt meg valami lúgos folyadék. Úgy látszik mára már kiegészült vascsővel is (gondolm valamilyen ültető karó)
Betoppannék hozzá már most össze tudnám zavarni hirtelen nem tudná melyikhez is nyúljon a bőség zavarában
Hozzád képest egybites komám egy géniusz a felsőfokával.
A te Miss Röfid tud írni? Vagy az is ilyen iskolázatlan mint te?
Mondom hogy kiismerhető séma.Egysíkú marhalapocka.
Na jó..hát te akartad...
Te most komolyan felraktál egy oktató videót ide ,hogy egy szaros emelőt hogy kell használni? Szerintem itt nem mindenki ilyen hülye mint te!
120 éves vagy? Na mesélj magadról papám...ki a nő kettőtök közül,mert az eszetek egyforma ahogy látom.