Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez csak földrajzi félreértés
Volt egy motoros fórumos cimbi nyíregyi ( ő sajnos egy motoros balesetből kifolyólag már más pályákon motorozik )
Annak tettem fel a fényképet amikor nyíregyen voltam Már nem találtam meg csak a fényképnézegetőbe
Végül is mamlasz ott hibázott, hogy debrecen az hajdúság nyíregy meg mordor szabolcs
bár tegyük őszintén hozzá nem esnek messze egymástól
De a feje akkor is hatalmas!
akkor jó reggelt...
Ennyi beképzelt "alfát" egyszerre, még nem látott az SM
Szépek vagytok

Az meg, hogy mindenki azt hiszi hogy a Zoli egy dagadt Michelin baba Vicc!!!
1-2 kép alapján okoskodtok!
Inkább megyek és alszok
volt sok macskám ne menjünk bele mélyen de azért felületesen annyit mondhatok, hogy nem buta állat a ció
Érdeklény? Hisz mindannyian azok vagyunk Így működünk
Egy macska öntörvényű. Nincs szüksége gazdára . Egyrészt önellátó. Részben hozzásegíti, hogy számára nincs kerítés. Egy macska sosem fog a gazdaja nélkül éhenpusztulni egy kutya viszont igen. Ahány macskám volt annyi féle jellemmel találkoztam. pont mint az embereknél Nagyon téves az az elgondolás,hogy egy macska nem ragaszkodhat emberhez Van amelyik rgaszkodik van amelyik nem. De hát ilyen emberekben is van ugye? Az az elképzelés is téves, miszerint a macska csak a helyhez tud ragaszkodni. Borzalmas túlélő és iszonyat alkalmazkodóképes. Neki vadászterülete van amin ha kell mósosít. Azért is hisszük tisztább állatnak a macskát úgy átlagban a többinél, mert a vadászó életmód velejárója az,hogy a szarát elkaparja és rendszeresen tisztálkodik, hogy az áldozat ne foghasson szagot.
Mivel a mcska egy öntörvényű lény így nem vagy lényegesen nehezebben idomítható. Ezért van az a kialakult általánosítás,hogy a kutya okos a macska meg nem A macskának abszolút megvan a magához való esze. Ha azt vesszük a kutya egy idomított háziasítás amikor is a természetes ösztöneit teljesen kinevelhetjük belőle vagy fel is erősíthetjük esetleg át is alakíthatjuk a saját javunkra. Szerintem ennek a tükrében ítéletet mondani csak meddő félreértés. Minden bizonnyal egy kutyát az ember a saját haszna javára idomíthat(mert ilyen érdekélny az ember) akár vakveztőnek akár rendőrkutyának,akár kábszerkeresőnek bármi. természetesen ilyen jelleggű felhasználás egy macska tekintetében szóba sem jöhet.
Aki egy Debrecenit “letírpákoz” ,az nagyon buta ember! Te nagyon kis primitív emberke vagy. Ráadásul reggeltől-estig netezel...mennyire hülye lennél ha nem ezt tennéd?! El sem merem képzelni...
jaaaa. ez szándékos.... az kommunális és szelektív hulladékgyűjtő tartályok tisztán tartása a te feladatod.... így esélyt adnak neked, a kötelességed elvégzésére
az enyém mindig vissza van hajtva, mert tiszta és mert velem nem akarnak kibaszni....
de persze, ha te nem vagy képes elvégezni a feladatot, alkalmazhatsz engem is tartályfedél visszacsukásra, ennek a díja havi nettó 2M
Vergődik a titkárnő?
A névtelenség és a net mögé bújva nagy a pofája ,de az életben egy kis nyomorult féreg.
Hívd meg egy kávéra hogy mondja a szemedbe amit szeretne...
Szerinted merné? Dehoooogy...egy kis macskaszar..fosos senki
Na ez a férfiasság!
Imbisz is jó lehet nem?
már banántolvajéknál?
+2
nem úszod meg b.zmeg
"Tudom mondanám, hogy jól is csinálod de nem Láttalak tegnap a házunk előtt amikor arra szép narancssárga autóra kiüríteted a kukánk Tényleg minden tiszteletem a tiétek de legalább esős időben hajtsátok már vissza rá a tetejét Egyáltalán áruljátok már el miért nem hajtjátok vissza sosem a kukának a rohadt fedelét Azt gondolná az ember ez valami szakmai fogás de szerintem csak merő lustaság Betelefonáltam a városgazdálkodáshoz, hát az volt a hivatalos duma, hogy így hagyják szellőzni a kiürített kukákat Mondtam az ügyintéző asszonynak , hogy ezt úgye maga sem hiszi el Ha már úgy is meg van közöttünk a baráti jóviszony meg az én kerületembe helyeztek át legalább az enyémet csukd már le légyszi kiürítés után "
+1
Volt ilyen..... bocs biztos hosszú volt.... nem olvastam
Igazság szerint mindhárom forma ugyan azt jelenti. Mivel szleng, a nyelvészprofesszorok bekpahatják
.... bár Jani féle "szidható szakmák jegyzékébe" még nem vették fel, de talán köztük kevesebb az alfa
Nem az igazi férfi a kutyád hanem az értelmes ember a kutyás a macska egy kétszínű érdek lény.
Nem minden úgy van, ahogy az interneten írják... látod, itt nálunk is mennyi baromságot összehordanak
mi vagy te ornitológus?
kukás írásomra nem reagáltál Egyetértesz vele, elfogadod, megalkuvol
Esetleg bíbic?
hát még a kibicnek....
Látom nem nyugszol!
Pedig már azt hittem, hogy megértettél!
Tudod gibicnek semmi sem drága
Azon gondolkozom meg kellene kezdeni az év első pecáját Kezdem unni ezt a nyugdíbavonulásomat
bár lehetne jobb idő
Látom nem nyugszol!?!
Pedig már azt hittem, hogy megértettél?!