Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te melyik vagy? Szopófantom...sorolhatnám..ejnye.
Ne legyél már álszent haver!
Félnem kellene? Mert nem szoktam...csak jelzem
Valahol a felső polcon,nagy hibám hogy gyüjtögető vagyok.
Ilyeneket nem dobok ki,hátha kell.
nehogy véres legyen a célszerszámom mert lassan kelleni fog meg van még?
De,van.Már értelmes visszafogott emberknél.Nem tajtparasztoknál.
Te melyik vagy?
Ne engem oktass már papa...olyan dolgot tett,ami megengedhetetlen...úgyhogy nincs határ!
Akkor?
50-50
Nem,.mért te igen?
Lényegtelen.A bármilyen kontextus megengedhetetlen.
Amúgy honnan tudod? Ismered?
De egy nőtől nem félek...márpedig ő az!
Nem tény,mert per pill vélhetően nem igaz.Tehát szidás.
mondjuk én ha bármilyen kontextusban szádra mernéd venni anyámat vascsővel kapnál.
Van néhány macskád ismerősöm, fiatal nők általában és mindegyiknek van valami traumája egyikük sem teljesen ép lelkileg.
Te is bizonyítod a felvetésem hogy a macskás embereknek valami baj van a fejükben
Tessék!
Állj!
Én soha nem szidtam az anyádat!!!
Megkérlek hogy ne hazudj ,mert ez nem szép dolog!
Az hogy egy kurva aki ilyen retket szart a világra ,az nem szidás,hanem tény!
Akkor lenne alapja amit írtál ,ha ez nem lenne igaz...de sajnos az!
Úgyhogy kérj bocsánatot te paraszt!
hát erről linkeléj be valamit mert így még mindíg megfoghatatlan a számomra, pedig kell
Na nem esik, úgyhogy megyek pecálni
Pont mint a tied,lófej,ugyanazt az L-es NXR-t használjuk csak nekem nagy.Ezért van benne M-es bélés.
Van benne USB is ha szarás közben kellene
Z-torony! Épületeknél használatos tartószerkezet,ami dekorációs elemnek is használható. Ha pottyantóst csinálsz, vegyél vagy kettőt előre!
még ingyen ki is hoznák
https://www.arukereso.hu/szami...

ez nagyon tetszik Ennyi pénzért ne is tűnik drágának vennék egyet ha tudnám mi ez
Kvazimodo...
Én rájuk szoktam hagyni,mert nagyon jól szórakozok ezeken. Mintha azt írnák ,hogy 5*5=20
Annál viccesebb mikor már kínjukban mondják fenyegetőzve és idegesen...aranyosak...és naaaagyon buták
hát ha nekem nagy a tokám akkor hozzá képest a mislejn gumibaba csak egy törp a gyűrűk urából