Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez alfamenyét kérem.
Támadó menyét.
Ezt is a gazdasszonyod írta le?
Mert így nem tudsz írni,belezavarodsz a gombokba.Igavonók gyöngye.
pont ugyan ezt gondolom a kutyatartókról. Milyen már az amikor egy állathoz kell ragaszkodni meg a saját magához idomítani valakinek.
Ez általában egy rossz párkapcsolatra, emberi kommunikáció hiányára vagy teljes hiányára vezethető vissza. Vagy teljes párnélküliséget jelent esetleg társadalmi teljes kitaszítottságot Tehát én megértem aki kutyát tart. Aki a felsoroltakba beleesik nekik elengedhetetlen. persze ha van egy kicsit több zsé a tarisznyában lovat is tarthat az is terápiás
Nem-nem..ti nevezetek el hazug szarházi disznó!
Én téged neveztelek el DISZNÓNAK és BUZINAK...
Más nemnagyon,de vigyázz mert támad.
Azért picit mozgat hogy ugye versenyeztél.Ezt említetted.
Csak szemérmesen elhallgattad hogy a versen a Legtaplóbb prosztó közalkalmazott volt.
Na szóval a kényes "szakmámat nem" is be volt tartva.
1-2-3. lettél?
Mert a 3 ban bennevagy az hóttziher,csak lebeg a léc a 3 között. Vn egy NKH-s é egy műkörmös okmányirodás plázacica meg te.
Van egó, csak nem tudni mire. Otthon biztos ezt mondogatta anyuka és el is hitte.
Nem volt véletlen.
fogalmam sincs.Ő nevezte magát el alfának holott egy keszeg theta sem.
Nem ez..Ő. Paraszt!
Ez mitől alfa? Egy önelégült mindenhez is értő.
Kuss te buzi!
A saját szexuális aberraciodat ne forgasd rám tisztelt szopofantom,téged beengedtek.
persze mert a tiéd kollegalításból visszacsukják
Ne haragudj Zoli!
Az hogy egy moslék disznó vagy nem érdekel...elfogadom! Azt is hogy a motorodból egy henger hiányzik...és egy kis csóró ember vagy...ez sem érdekel.
De hogy buzi vagy az durva...utálom a buzikat! Szerintem te szerelmes vagy belém,ezért foglalkozol ennyit velem. Na takarodj!
Hagyj békén te buzeráns állat!
Meg mindig gyenge vagy,rendes heterokat Engem sem.Teged már beengedtek te homár basszus.
Te vagy az igazi szopofantom,beismerted,a vízi árban henyeled ki a szopokoroket engem meg mert látták hogy hetero vagyok nem engedtek be.
Az is tény hogy ismered a homokos dresszkodot ez bizonyíték.
szia, Nem.
Az a híd csak befelé fizetős, a kiutat is fizeted befelé, ha komppal mész, gondolom, annak az árába is bele van kalkulálva.
Kifelé egyszerűen ki van írva, hogy Free....
És bevallotta!!!!!!!
“ nem engednek be rendes heterokat,ENGEM SEM.” Szóval megnyíltál Zotya..ennek szívből örülök. Sok a buzi a stylistek között is,de valahol te is ilyesmi vagy. Bordó szövet? Vagy esetleg lila? Selyem,bőr,szövet?
Sokáig tartott de csak kiadtad,aminek én örülök. Ezért nincs feleséged és ezért nem volt csajod soha...már értem. Ezért laksz anyáddal így 40 felett....
Szólok Apádnak hogy beismerted...vajon ő mit fog szólni? Mától a jelszó .."......"....."........".........."?...........Kőbánya!!!
Mert te és az alfatarsaid lefoglalták,így nem engednek be rendes heterokat,engem sem.
Csülök...khhhmmm...
ÉN az.....ezt is másold be te szopógép...amúgy miért nem mész el buzibárba? Ott meleg is van ,meg többet is össze tudnál szopni mint egy hideg,fűtetlen lelakott gettóban. Próbáld meg...légy önmagad és állj a buzik élére!
Nálad,amennyi hülyeséget leírtál a levágott kisujjkörmöm is géniusz.
Jaj te ne okoskodj...malacka...hagyd ránk. Menj haza anyukádhoz ha már nincs feleséged se te nyomorult. Szégyen!
Félreérthető volt elismerem. Önkritika nem nekem kell...neked és a homár disznónak