Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálunk nincs olyan akihez lehetne vinni képzésre van nagyon ügyes kiképző de ő nem foglalkozik akárkivel meg igazából emberekkel sem, csak a kutyát képzi.
Nagy luxus lenne heti szinten vinni 50-100km-re.
Alapból okos ez a kutya, tudja hogy meddig mehet el a szemtelenkedésben és ezt ki is használja ennek menni kel egész nap, nem tudom lefárasztani, napi 15-20km meg se kottyan neki.
Leszarom...
... szőre...
Nagyon jó. Védve van az auto is meg a kutya is, a szőke sem száll szét az autóban..... ha jó vétel volt, nagyon megérte....
Én viszem magammal sokszor.... évente többször nyaralni is.... sok hely van már, ami kutyabarát és mindenhova beengedik. Jó képzést kapott, kulturáltan el van étteremben is...
néha melóba is beviszem, ha tudom, hogy nincs megbeszélés, de ez nagyon ritka....
vagy lesz harag vagy nem nekem most rólad pedig ez ugrik be ő is olyan alfás
Ebben nincs ventillátor, igaz nekem nem is kell mert ritkán viszem 10-15percnél hosszabb útra. Zavart hogy a kutyaháló mellett előre dugja a fejét meg összenyalogatja az üvegeket, hullik a szőre.
Olcsón volt ez most, alkalmi vétel itt helyben.
Nem tudom pontosan, olyan 80 korul állt meg nekem, csúszás mentes, slaggal mosható, ventillatorokkal, egykezes zárral... de nekem olcsóbban csinálta
Mondjuk beletaposom szívesen ha szólsz...
Nem néztem még az adatlapodat
Szép kutya, foglalkozva is van vele rendesen

Árban nagyjából hogy mozognak ezek a méretre gyártottak ?
A srác, aki ezeket gyártja volt az őrző-védő kiképzője.... övé a cég....
Nemet boxer.... adatlapon rajta van....
Milyen kutyát viszel vele ?
Nyugi.... elég nagy ez, méretben bele van gyártva....
Ebbe bele sem fér ez a sertés...
Ha kell tudok én is helyet biztosítani
Nem baszás lenne,hanem disznótor
Erősebb kutya b...k
Kinyírom 1 perc alatt...
Jaaa most esik le mit kérdeztél persze, csak szétválasztva mehetnek be, összeragadva nehéz kiszedni őket
lebuktatok egymás mellől írogattok a bútorbolt fűtött irodájából a legnagyobb barátságban. Közösen találjátok ki, hogy milyen alpárit írjatok egymásról
Majd megszakadtok a röhögéstől mert azt hiszitek ez a sok marha ezt beveszi persze igazatok van mer rajtam kívül mind beveszi
én viszont átlátok a rostán Egy gyakorlott szem belát a kulisszák mögé Úgy készüljetek papám, hogy 3 felé megy a részesedés
Szerintem simán.....
Addig bent maradtok míg öribarik lesztek !!
Ketté lehetne de nagy a kutya, a felében nem hiszem hogy elfér. 30-32kg a kislány
Összezárnál egy buzival te rohadék?