Ni...... Megtalaltatok az dijnyertes kozalkalmazott igavono tarolohelyet, ketrec.
Csak kerdes hogy jol idomitott vagy nem, parancsszora vagy villanyösztökére megy be.
Nah most elokotorja magat es jon a buzizas, zsrdisznozas, hombarfejezes.
Halkan jegyzem meg neki a kekhomar, es kapellaberlet ott lapul a zsebeben egy ugyanolyan L es NXR-t hordott.
Jah es megeben elmondja 45. alkalommal hogy van 4 háza meg nyaraloja, mintha erdekelné a lőtéri kutyat.
47 évesen szar ízületekkel zsibbadó kezekkel nincs már nagy tervem a jövőre
ott basztam el hogy amikor a vasút megszűnőfélben volt nem mentem el motorszerelő tanfolyamra
pedig az utolsó 5 év csak egy lassú haldoklás volt és az utolsó 2 évben meg már tudtam hogy a színtévesztés miatt befejeződött a pályafutás
Ezekből tengetem az életem
Aztán annyi melo nincs hogy jusson tapsolásra is
Szerkezet lakatos munka lenne annyi hogy heti 7 nap 24 órában is lenne munka, de félek a magasban szóval felejtős
Amugy a tuti munka most a víz és fűtés szerelő munka
Beszéltem ismerőssel azt mondja hogy ha lenne 5 brigád ha akkor se győzné napi 4-5 órákat telefonál annyi megrendelése van
Kurva sok munka óra mire pluszban vagy az ilyen eszközökkel
Ez nem 25 ezres inverter kategória
Csak egy üres palack 60-70 ezer plusz a szett nem fér ám el az astra hátuljában
Stbstb
Szóval bazi nagy nyűg
ötösért meghegesztették sos-ben a többi a zsebemben lapul
nem tanulni kell hozzá csak megfelelő technika kellene nem fogok lánghegesztőt meg avit venni mert semmi értelme sosem keresné vissza az árát
Most már ez sem bánt “drága holmit”
Csak léceket deszkákat meg kb mindent ami fából van
A karácsonyfa aljából vágtam 10 centit azt már ledarálta teljesen
Ha a rongyot elviszi az is fecni lesz, pillanatok alatt, már vagy 10 vasutas póló odalett
Adj neki egy 47-es nike bőr sportcipőt, a mienk megunta, nem tudta szétszedni.
Most van egy labdája amiben egy kötél van, havi 1kötelet elfogyaszt róla, csapkodja a földhöz. Rendes arénát csinált, se kavics se fű ott ahol pörög.
Csak kerdes hogy jol idomitott vagy nem, parancsszora vagy villanyösztökére megy be.
Nah most elokotorja magat es jon a buzizas, zsrdisznozas, hombarfejezes.
Halkan jegyzem meg neki a kekhomar, es kapellaberlet ott lapul a zsebeben egy ugyanolyan L es NXR-t hordott.
Jah es megeben elmondja 45. alkalommal hogy van 4 háza meg nyaraloja, mintha erdekelné a lőtéri kutyat.
Mindjar jon.......... Mint a vonat.........
ott basztam el hogy amikor a vasút megszűnőfélben volt nem mentem el motorszerelő tanfolyamra
pedig az utolsó 5 év csak egy lassú haldoklás volt és az utolsó 2 évben meg már tudtam hogy a színtévesztés miatt befejeződött a pályafutás
Aztán annyi melo nincs hogy jusson tapsolásra is
Szerkezet lakatos munka lenne annyi hogy heti 7 nap 24 órában is lenne munka, de félek a magasban szóval felejtős
Amugy a tuti munka most a víz és fűtés szerelő munka
Beszéltem ismerőssel azt mondja hogy ha lenne 5 brigád ha akkor se győzné napi 4-5 órákat telefonál annyi megrendelése van
Ez nem 25 ezres inverter kategória
Csak egy üres palack 60-70 ezer plusz a szett nem fér ám el az astra hátuljában
Stbstb
Szóval bazi nagy nyűg
nem tanulni kell hozzá csak megfelelő technika kellene nem fogok lánghegesztőt meg avit venni mert semmi értelme sosem keresné vissza az árát
Aztán meg a ribancok a drágák.......
10x ekkoráért se fizet az ember fele ennyit sem
Csak léceket deszkákat meg kb mindent ami fából van
A karácsonyfa aljából vágtam 10 centit azt már ledarálta teljesen
Ha a rongyot elviszi az is fecni lesz, pillanatok alatt, már vagy 10 vasutas póló odalett
Most van egy labdája amiben egy kötél van, havi 1kötelet elfogyaszt róla, csapkodja a földhöz. Rendes arénát csinált, se kavics se fű ott ahol pörög.