Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

75 kg vagyok nem vagyok hájas
Persze van egy kis pókhas de így 45 felé belefér
kb. így időzítettem a... (na csengett a mikro)
Kész a patti kezdődhet a műsor
Én kiállok ide bal szélre halkan szurkolni és magamba mormolom, hogy hajrá egyik, ne hagyd magad másik
Nyisszantd le, és dobd a kutyának! Meglásd mennyivel könnyebb életed lesz. Csak a szegény eb fel ne forduljon tőle.
Na...te meg egy hormonzavaros hájas geci vagy ,aki akkor látott pinát ,mikor a disznó fellökte a nővérét mikor enni adott neki!
pisáláson kívűl úgysem nagyon használjátok semmire Örüljetek neki, hogy kényelmes a viselet Én. pl. egész életembe szenvedek tőle
Olyan ez mint a giga csöcsű nő élete. Az, hogy sokan megbámúlják nem éri meg azt a rengeteg szenvedést ami a viselését jelenti
Akkor oké iszom tovább... holnap felélesztem az olaszkát...
Nyugi zsírdisznó...szakadj le a netről mert édesanyád nem tudja nézni a sorozatait!
Menj ki a kamrába és forrasztgasd a kikukázott elemeket szépen sorba...fogadjunk hogy közben röfögsz is és folyik a nyálad
Aztán vegyél egy szeméttelepre kidobott szar kocsit és irány a világ! Majd a tákolt elemek meg életben tartanak...
Na ennyit tudsz te fasz! Egy normális pakkot nem tudsz megvenni negyven akárhány évesen ,plussz egy rozsdás cigányoknak nemkellő kocsit vadászol.
Egy szar motorod van amit 10 éves hitelre vettél,mert bútortologató vagy egy nyírkos,hideg putri raktárban
Na takarodj vissza a kis félszobádba te barom csicska...nyomogasd a telefonod! Szánalmas nyomorult balfasz!
Jahhh...és huzzál el sportolni mert gusztustalan moslék féreg vagy! Na GO csíra!
még téged is Most mi ebben a hihetetlen nekem senkivel nincs bajom
Ezzel az apám nevű gyerekkel sem volt egy rövid időre viszont azért kellett iktatnom mert egy időben napi 10 oldal szaladt a semmibe.
Nem, az neked van. Meg XXXXL-es bukód is. Nekem meg kis pöcsöm. Állítólag az Ini-nek is.
Seráfütty!
Dobjátok össze, és megyek megrendelni a Swiftet a szalonba!
Szoval hombar feje van, ezt akarod mondani?
majd téged is jó megbüntiznek 2 millióra Gondolod összedobjuk a felelőtlen viselkedésed miatt
A Zotyát? Nemá!
ez puszta szurkálás részemről semmi komoly
én zotyát is atist is szeretem persze eltérő tulajdonságokkal rendelkezünk de hát így kerek a világ
Nekem meg ez a háttérképem a dolgozós gépemen:
szerintem ezt a képet bekeretezted és ott van az éjjeliszekrényeden
Esti pusztit adsz neki
Jól vagytok amúgy...? Ez mi a faszra jó, hogy eszitek egymást...?

A Pipi nem kövér - csak van neki tokája. Na bumm.
A zsirdisznorol ezen kep alapjan tenyleg rolad lehet beszelni. Bar elobb pörzsolni kene.
És megjelent a karámlakó barom.
Meg a tokahontas, ami nevet a barom adta neki.
Otsz most szopkodja a barom. Ez jellemzo tulajdonsaga.

Számból vetted ki a szót
BuziZoli meg had vergődjön...szánalom
pedig ez a szinte alig kivehető hozzászólásod a semmiből jött a semmihez kapcsolódik és sértődötséget feltételez, bogyótól jogos a kérdés megkérdezem én is Ittál?(alkoholt) Vagy szívtál valami ződet vagy toltál valami cuccot?
Mert ha nem csak arra gondolhatok,hogy lelkileg teljesen kikészített a tegnapi csörte atissal
Nézd felvetted a kesztyűt megpróbáltad Megméretettél és könnyűnek találtattál (persze csak képletesen)
Az, hogy zsírdisznó hombár fejű vagy az meg tény Ha én szégyelem a testi adottságaimat legfeljebb nem megyek ki a strandra Mondjuk én járok sz.rok rá ki mit gondol
Most hirtelen mindenki kihúzta a fiókot, hogy épp milyen akad kéznél estére......