Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az jó mert 1 évig kérhetik
Éjszaka odamész és gazdgodsz egy fsza táblával.
Problem solved.
Ráadásul fizetöparkolo
De parkoloban megállni tilos táblát hol láttál?
Most küldtek határozatot, igazábol el figyelembe se vették a kifogásaimat, a hátorozatban meg ko is zárták. Egyedül személyes meghallgatásra lenne lehetöség, de hát z egy nap kiesés az utiköltségen kivül. Rádásul mindenre egzakt rendelet, fogalom meghatárotás értelmezés van, és le szarják.
Nekem a legdurvább történet az volt hogy kaptam Siklóson egy parkolási büntetést egy boltok előtti nagy parkolóban amiknek 2 bejárata volt
Az egyik bejárat a parkolási zóna után volt így a közterületen szerint az egész parkoló fizetős
Szerintem átbaszas volt, de mindegy 1300 forint nem nagy összeg
Mondjuk hülyék voltunk mert van rokkant parkoló kártya de nem igazán használom mert minek...
Megbitt helybe ki lett fizetve aztán be lett dobva a csekk a kocsi kesztyű tartóba
Ami a durva az hogy eltelt vagy 3 év de lehet több és jött a levél hogy a nyilvántartásunk szerint nem fizettük be a büntetést
Meg szerencse hogy megvolt a csekk a kocsiban
Köcsög patkány banda, biztos listázták a vidéki népet és küldték nekik a nagy pénzes csekket mert tuti nem fognak csak ezért elmenni a siklósi hivatalba intézkedni
Elküldtem nekik faxon a felszólításra másolt csekket aztán kedvesen megírtam nekik hogy ahelyett hogy baszogatnák a turistákat vezessék a nyilvántartásunk az pontosabban
Azóta nincs válasz
De ha pl a pénztárcában marad a csekk az a nyaralás után tuti kikerült volna belőle és kb sosem lett volna meg 3+év után
Ezek szerint nem eléggé, ha még van kedve vergődni az ügyön....
Olvastam anno a beírásodat, tök jogosan büntettek meg téged
Ebben az a szép, hogy a nem szabályosan kirakott tábla miatt lehet bejelentést tenni, de a táblát ettől még nem lehet figyelmen kívül hagyni.... ez van....
nekem volt ilyen bajom pesten. Hadakozzál Arra jó lesz mint nekem is Jó kiírod magadból a keservet hátra dőlsz, hogy most jól megmondtad nekik
Elküldöd az emailukra a fényképfelvételeket, ha következetes akarsz lenni még a kerületi pohiba is ahogy én is megtettem sőt elküldtem a fővárosi tarlós irodába is
Az esélytelenek teljes nyugalmával megvártam a reakciót Úgy voltam vele amit tudtam megtettem
elküldtek egy sablon szöveget szerintem csak a nevet és a helyet kellett rajta behelyettesíteni Amiben elmagyarázták, miért volt jogos az 50 ezer ft bünti
Mondom csak a saját szórakoztatásomra még futok egy kört egy kicsit fenyegetőztem médiával és nagy nyílvánossággal Válaszra sem méltattak bár ezt lehetett sejteni. hogy ügyvédet perrel, szépasszonyt nagy szerszámmal megijeszteni nem lehet
na az is valami
Nekem könnyű volt beilleszkedni mert alapból idióta voltam, nem csak mist a kor miatt hanem már 20 évesen ily teli volt az agyam sötét foltokkal
5 dologból simán elfelejtettem 3-4 dolgot percek alatt
Egyedül a hangokat nem felejtem el, a régi zenéket kb 3 hangnál már felismerem, szinkron hangokat is fel tudom sorolni mikor melyik sorozatban hallottam
szerintem ini te is ennek az áldozata vagy
Sokkal régebb óta itt vagy rajtad már nagyon meglátszik
Sajnos leszedálódtál ilyen f2, kawa70 szintjére Nem tudom, hogy van e még számodra felfelé
Lehet hamarosan etetni, itatni fognak, mert már nem fog menni önállóan sem egy ilyen komplikált feladatsor végig gondolása
Köszönöm válaszod.
Ezt úgy hívják hogy asszimilálódás
arra ja néha összecserélem a betűket de még nem döntöttem el, hogy a villámgyors gépírásom e az oka vagy az általatok kisugárzott hülyeség hagyatéka
Diszlexiára gondolt......
Ne aggodj, nem fenyeget semmilyen formájában a leépülés veszélye, neked már nincs hová
Probáltunk szinten tartani de esélytelen
Nálad nem is lehet szó lexikális tudásról
én csak a metamorfózist ismerem úgy sejtem veletek eltöltött idővel hülyévé alakulok én is
na pont az ilyen hülye beírkálások miatt megyek is tentikézni Úgy sejtem ma este megint vesztettem valamennyit a lexikális tudásomból általatok (még jó,hogy qrva nagy adathalmazból kell veszítenem pár évik még kínozhattok
Na nem is rombolnám magam máma tovább veletek ( ez nem azt jelenti, hogy éjfél után visszanézek ))
Baszdki.... legalább azt a fogalmat ismerd már bölcsészként, hogy metaforikus
A vonalas füzet sem párhuzamos szakaszos, a francia kockás sem téglalap hálós, a kockás sem negyzetracsos.... mert az elnevezés metaforikus, nem szó szerinti
úgy sejtem a kocka az térbeli idom tehát 3d magasság mélység szélesség nem láttam még kiállni a füzetből azokat a kicsi "kockácskákat"
Ebből is látszik milyen jók vagyunk.... nem engedjük degradalni magunkat általad