Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem ez sokkal jobb, de csak ez a mix
a "gyári" nekem már túl buzis
http://youtu.be/nO8C0jpsW7Y
nem a hírekkel van a baj, hanem a sok egyéb felesleges információval
és még a reklám se zavar, hiszen élni kell valamiből
de egy beszélgetős zenei műsor egy agyfasz, most akkor vagy duma vagy zene
pl nemrég láttam a halott pénzről egy műsort az teljesen rendben volt, pedig több volt sok duma is a zene mellett
Baszki elég fos füled lehet ha ez bele tudott mászni
Gondolom.a rádiod is még a tekergetös és egy mutatot huzogat egy huron hogy hová hangoltad
Szolj neki akkor
azt, hogy én mitől hülyülök le az már kiderült
Mondjuk, úgy, hogy mazoista vagyok, hogy veletek egyáltalán szóba állok
Ez spec egy egész jó fülbemászós zenécske ha lenne alkalmatosságom a deszktop jutubján kívül hallgatni akkor hallgatnám néha de nekem az autókba csak rádió van
Én csak a nem.fizetös.verziot nézegettem, de annyira nem kötött le, le is szedtem
A sógornőm a győri rádióba hírszerkesztő hírolvasó.
sógornak van ilyen app
megy a repülő aztán ha látja a kamera löki az adatokat
azt hiszem párszáz ft volt a teljes verzió az mindent ír
Ja és most következik a magnosok blokkja, lehet inditani aztán csak bele beszélt
Pedig naprakész lehetnél
én kinyírnám az összes rádiós műsorvezetőt
még a b tóth lászlót is kardélre hánynám..... hogy utáltuk a köcsög csávót, az összes jó zenét teliugatta semmitmondó információkkal
persze csak ha nem lenne tiltott tevékenység
NA EZ
Ez qrvára nem érdekelne
Nem kell ráirányitani, az se tudja a járatszámot a gép látványátol, de tény hogy van.ilyen alkalmazás
jó van nekem nincs ilyen hitványság
Tény és való a rengeteg bárgyú baromság mellett van 1-2 alkalmazható dolog is benne. Bár ennyi erőbel a garmin gps-em is tudha tna ilyet meg az új mióm
Bár még a fixeket sem tudja nem tudom, hogy le lehet e ezeket tölteni rá?
Nyilván...... tisztára mint clam, szerintem.ti szándékosan ezeket keresitek, aztán meg csodálkoztok hogy teljesen lehülyültök. Amugy elég sürün a rádio szol de amint felbasz a sok ismétlés vagy a szar repertoár netán a felesleges nyihorászás azonnal saját müsort inditok
laposteló mindent tud vazzeg
pl pecázol a tavon aztán félig bebaszva a hátadon feküdve látsz feletted egy repülőt
fogod a csoda telót ráirányítod a repülőre és már írja is az adatokat
név, sebesség honnan hová megy stbstb
nekem kb. 5 perc alatt ott voltak, pont oda lett telepítve a térfigyelő. A diszpécser kívűlről tudja kinek van oda jogosultsága, ha lát egy ismeretlen balekot ott leparkolni mint én azonnal küldi cb- a pribékeket
Nőjél már fel 2020-hoz, drága motortalan tezsvírem!
ott van a deáktér és az Erzsébet tér előtted
Csak eszembe jutott ez a zene kb. 2 évvel ezelőtt még a csapból is ez folyt
Mondjuk aki nem hallgat rádiót csak a saját maga által letöltött szánalmas zenéit az ilyenről, hogy mikor mi a sláger arról nem tud
Látod mikböl maradsz ki?
laposteló ilyet is tud, hogy látja a fizetési zónaát
Parkolójegyet sms-ben veszem meg de ha nincs kiírva sehová, hogy parkolózóna me g763 kerület+2szám akkor én baxhatom
Fene tudja, ilyeneket nem lehet véletlenül taláéni a neten
Egész jó volt amíg meg nem szólalt az a homár gyerek
Mi ez a faszság?
mindent tudsz
te voltál a parkolóőr
Már értem, honnan ez a nagy gazdagság zsebre dolgoztok mi