Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudja tetézni.....
Nekem ehhez nem kell Google-t használnom.... amit neked földrajz órán tanítottak, mint ingás trükk
Hanem? Kockákat? jelenleg is minden inga sikra rajzol, akkora kis felületnek noncs hajlása
én is csak ilyen gáspár féle fost találtam
na akkor kérinek jogos a kérdése
hogy bizonyítod, hogy a föld gömbölyű
Mint kiderült vak tyúk is talál szeget alapon f2 sok góglézás eredményeként végül is megfejtette,hogy az ingával a föld forgása bizonyítható
Persze ha lapos a föld ahogy én is gondolom akkor ha az forogna vajon milyen nyomot rajzolna a homokba az inga?
Mert az tutkó,hogy nem elipsziseket
De még az is kiderülhet hogy gáspár laci, neki is van valami.hasonlo száma.
Kérdezd clamot, biztos tudja. Vágja nagyon a citátumot.
... minden másokhoz köt jobb ha magadba nézel... asszem így folytadódik szerintem lord bár nem biztos bár a jutubon nem találtam
Alig 2 óra alatt....
Na végre
Volt erről egy LORD dal is, hogy " mégis forog a föld, bár ezt soha nem érzed....
Bocs annyi nem lehet.... olyan 5m...
Különben leesne...
ja persze igaz végül is a lapos föld is forghat
Meg még kísérletezik is menj be az Elte TTK lágymányosi épületébe, a bejárattól kb 40m-re fel van ligát a egy.... meg csak nem is kell panelház meg katedrális.... olyan 10m-es az inga...
Na szombathelyi katedrális mindegy is sopron közele
Táblázat: ennyi helyen van ilyen inga MO-n
De amugy lehet bizonyitani, tök egyszerüen. Pipi hátára kötjük a félmázsás gömböt, elinditjuk keletnek és ha az oroszok nem eszik meg, akkor nyugat felöl fogja visszacipelni
És meg meg is magyarázza és büszke is rá de én okoskodnak bele... majd mégegyszer leírja uazt a faszsagot
Nem a forgásrol volt szó? Ez a néprajzos összekever mindent
Faszt... ezzel nem lehet bizonyítani, hogy a fold gömbölyű azt lehet szemléltetni , hogy a fold forog
Galilei nem, de ezzel tudta volna. Épp ez volt az inkvizicionál a probléma, hogy nem nagyon tudta bizonyitani a föld forgását.
de roha n já meg megnézem, itt MO-n hol próbálgatták már azért is nekem sopron rémlik de ha nem az tudom a környék
hát ezzel bizonyították épp ez a galilei pofa mit gógléztam? Kéri kérdezte init,hogy hogy tudná bizonyítani, hogy a föld gömbölyű erre írtam ,hogy van ez az ingás trükk
Onnantól kezdtél okoskodni Ebbe mi volt a góglézás szerinted?
Pedig nem ö ismerte fel csak valamit számolt hogy a kilengés összefügg az inga hosszának a gyökével vagy négyzetével, fasz se tudja már. Ki emlékszik a másodikos tananyagra