na akkor kérinek jogos a kérdése
hogy bizonyítod, hogy a föld gömbölyű
Mint kiderült vak tyúk is talál szeget alapon f2 sok góglézás eredményeként végül is megfejtette,hogy az ingával a föld forgása bizonyítható
Persze ha lapos a föld ahogy én is gondolom akkor ha az forogna vajon milyen nyomot rajzolna a homokba az inga?
Mert az tutkó,hogy nem elipsziseket
Meg még kísérletezik is menj be az Elte TTK lágymányosi épületébe, a bejárattól kb 40m-re fel van ligát a egy.... meg csak nem is kell panelház meg katedrális.... olyan 10m-es az inga...
De amugy lehet bizonyitani, tök egyszerüen. Pipi hátára kötjük a félmázsás gömböt, elinditjuk keletnek és ha az oroszok nem eszik meg, akkor nyugat felöl fogja visszacipelni
hát ezzel bizonyították épp ez a galilei pofa mit gógléztam? Kéri kérdezte init,hogy hogy tudná bizonyítani, hogy a föld gömbölyű erre írtam ,hogy van ez az ingás trükk
Onnantól kezdtél okoskodni Ebbe mi volt a góglézás szerinted?
Pedig nem ö ismerte fel csak valamit számolt hogy a kilengés összefügg az inga hosszának a gyökével vagy négyzetével, fasz se tudja már. Ki emlékszik a másodikos tananyagra
hogy bizonyítod, hogy a föld gömbölyű
Mint kiderült vak tyúk is talál szeget alapon f2 sok góglézás eredményeként végül is megfejtette,hogy az ingával a föld forgása bizonyítható
Persze ha lapos a föld ahogy én is gondolom
Mert az tutkó,hogy nem elipsziseket
Táblázat: ennyi helyen van ilyen inga MO-n
Onnantól kezdtél okoskodni