Az ulest a ki-beszallas cseszi szet. Amugy ilyen dolgok hogy gyari uj ules szivacs 18 e egy komplett uleshuzat ugyanennyi, csak az osszes tulaj pipi szintu igenytelen rüszü es baszik megvenni, inkabb ul egy cigivel kiegetett koszos, büdös redvatelepen amiben a vason feszkelodik a lukban ami kifingott a szivacsba. Mert nem költ ra.
150 ezer el ne add Ne szopass meg vele mást , mert most kezdődik a most kezdődik a...
Hamarosan eljön az idő amikor hetente fog beszarni rajta valami. Előszőr csak a kissebb bosszantóbb dolgok utánna jönnek a húzosabbak és nem fog megállni a sor. olyan lesz mint a déva vára egyik nap elkészül rajta valami a másik nap tönkremegy valami más
De ne higggyé nekem szeretném ha megtapasztalnád mert megérdemled
Egyébként sajnos igen. Cimbi kétéves huszezret futott tranzitját odaadta alkalmazottnak hazajárosra. Négy honap alatt lelakták a belsejét aztán majd jön a többi. Beült hozzám aztán rácsodálkozott hogy nem büdös, nincs kosz, nincs szétkurva az ülés pedig nincs kitakaritva.
hát azok még jó rádiók voltak legaláb gyorsan tudtál vele sávot váltani nem ara vártál amíg szearcsozik
na mondjuk nem is kellett túl sok adó közül válogatni
Igen, a tulaj kurvasokat szamit.
A gond hogy ami nem kicsontozott hanem karbantartott az nem kerul piacra.Persze minek is, a kaszni azon resze ami szamit az 14 eve ugyanaz, a motorok is csak kornyezetvedelem miatt valtoztak, nem elonyukre.
persze jonnek be hasznalt relativ keveset futottak, de olyan az aruk is.
hát nem azon múlik, hogy tiszta e kívül belül vagy dohányoznak e benne
Az én öreg francia dobozom meg francia-japán motoros kibaszott öszvér itt már minden
Pedig mostanság hogy közelit a 150-hez minden reggel ugy ülök be hogy elmondon az autonak, baszki már szét kellett volna hullanod, pipi mindig elmondja legalább egy égö égne már ki,vagy valami
Hamarosan eljön az idő amikor hetente fog beszarni rajta valami.
De ne higggyé nekem
na mondjuk nem is kellett túl sok adó közül válogatni
A gond hogy ami nem kicsontozott hanem karbantartott az nem kerul piacra.Persze minek is, a kaszni azon resze ami szamit az 14 eve ugyanaz, a motorok is csak kornyezetvedelem miatt valtoztak, nem elonyukre.
persze jonnek be hasznalt relativ keveset futottak, de olyan az aruk is.
Az én öreg francia dobozom meg francia-japán motoros