Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak adtatok át a sajátotokéból
Mérgezem magam veletek
Ezt egy tanulmány rég bebizonyította és több kísérlet is, amikor ilyen szellemi fogyatékosokat mint ti összeengednek zsenikkel. A kísérlet tárgy az volt megállapítani, hogy az okos húzza e fentebb a hülyéket, vagy a hülyék degradálják le az okost(okat)
Nos az eredmény mindíg az lett, hogy a hülyékhez idomultak az okosabbak. Valami lakatlan szigeten is volt évekig tartó kísérlet és sajnos ezek tények,mint ahogy az is minél tovább olvasom az értelmetlenségeiteket annál jobban tompul a szellemi nagyságom
Nincs.... a füzetek elnevezése metaforikus.... nem a negyzetracsos a “helyes”, mert nem a konkrét sikidomok miatt neveztek el ennek.... ezért kockás és francia kockás a füzet...
Baszki te igen hülye vagy
Miért?
A múlthéten a fővárosi állatkertbe voltunk, megálltunk valami állatnál azt kérdezi a gyerek
- Apaaa ez milyen állat?
- hmm nem tudom kisfiam
mentünk egy ketreccel arrébb
- te apaaa és ez milyen állat?
- hmm.. ezt sem tudom kisfiam
Egy ketreccel ismét arrébb
- és, és ez milyen állat apaaaa
- Fogalmam sincs kisfiam
na ekkor már az asszony nem bírta szó nélkül megállni, azt jó letorkolta a gyereket
- mit kérdezgeted már folyton apádat
mondtam is neki, hogy
- hagyjad szívem had kérdezzen hát úgy tanul a gyerek
Ako bocs. De én se voltam teljesen biztos benne
De tisztázni kell az inercia rendszert, hogy lássuk ez miért nem az...
Igen ezt írtam is....
A forgo mozgás elvileg nem.inercia rendszer, de lehet rosszul emlékszem
Akkor ne csodálkozz pedig van egy halommal meg egy rakat törvény is vele jár
Na akkor kezdhetjük a diskurzust az inerciarendszerekrol..... de ha a ez két órába került, nekem erre most nincs 10 évem.... jó éjszakát srácok
gondolom
én már mintha említettem volna, hgoy nem nagyon szeretem a rendszereket
Lehet a kommunista rendszer miatt van így
Akkor van francianégyzetrácsos füzet is?
Itt jön képbe a vonatkoztatási rendszer.....
mondjuk én még mai napig kockás füzetnek hívom bár egyre kevesebb kell belőle a mai kifordult világba
bakker azt tényleg annak hívtuk pedig hivatalos nevén négyzetrácsosnak mondják
de én azért nem mert elolvasom az első két szót egy tanulmánynál azt tudom,hogy tudom
Most oké összekevertem, de nem mindegy, miről megy a diskurzus, hogy forog vagy gömbölyű
Én úgy sem hiszem el egyik állítást sem nekem nem tép dús hajamban az 1000 km/h-s szél
Mivel jelenleg ellipszisekhez közelitö vonalakat huzgál, ezt igy nem tudhatjuk. másrészt meg van.kockás füzet is, abbol se áll ki semmi, de még a franciakockásbol se
Te nem erről beszéltél vazze....
Csak annyit kérek, hogy ha a gyermeked úgy kezd egy kérdést, hogy “miért....?”, hagyd hogy az anyja válaszoljon, úgy még van esélye...
De 3D-be
kocka az térbeli. Síkidomot rajzol csak nem volt még 3d-nyomtató
Na ugyehogyugye? A fene se olvassa végig a sok hülyeséget én eddig se tagadtam
vagy négyzeteket
az a pláne amit belinkeltem is írja a föld "forgásának" a kísérletét de az olyan nagyságok mint én is nem olvasunk végig egy cikket