bal oldalon nem azért van tolóajtó,hogy az ut szélén pakolásszál vele Pl én qvázi a nappaliba állok be az autóval orral és hát baromi nehéz lenne bal oldali tolóajtó nélkül pakolásznom vagy a hajóba ki-be amikor a kikötőbe megállok és sorolhatnám. Mivel egyikőtöknek sem volt ilyen autója így nem tudhatja mekkora áldás
A nagy dobozban meg spec azt az egy tolóajtót sem használjuk. Hátúlról van bepakolva, igaz van rá 3 ember. Aztán sorba boltok szerint megy ki az áru így a végére meg elfogy
Mondjuk a hatso ajto zsanerok baszott dragak, es a minap az egyik srac mondta hogy ez a baszott szel siman formara hajtotta a 180 fokost, 270 es csinalt belole.
Egy db valami 18 rugo es 4 van fenn, fogyóeszkoz, sokan takoljak, az meg szetbassza a zarakat.
Van egy bontatlan gyári renaulté. Megvettem mert pipivel ellentétben.két nap után felbaszott hogy visszacsukodik. De a régi is javithsto volt mer a görgö tengelye esett csak ki.
Ok, nem ertem azt az elethelyzetet ahol leallok az ut szelen es ingerem lesz a bal oldalon a forgalomban lepakolni, hogy egy fogalmatlan banya csakazertis elbasszon a ketrekesz konzervbabbal egyutt mert nem vett eszre a 6 meteres 2,5 magas feher furgonnal egyutt. Jo az a jobbos, plane hogy bontva is 90 kornyeken merik az enyhen serulteket is.
Sajnálja? Te mondod meg, hogy mit vegxen neked az elözö tulaj drága pénzért?
Egyébként én pont nem.vennék duplaajtost ha ingyé lenne se meghagxom az igénytelen zöldségeseknek, meg bolti kiszállitoknak
500 ft-ot sem tudok olyanért adni amin nincs meg a két tolóajtó. Egyszer volt egy olyan soha többet nem szenvedek vele.
Azt nem értem, hogy 120 ezer az extra felár egy kibaszott ajtóért amikor valaki újonnan megveszi azt sajnálja a balfasz a saját érdekében szaros 120 ezret az rohadjon meg. Így nekem sincs használtba választék. Ami most van autóm azt is majd egy évig kivártam mire valami madárnak eladóvá vált a dupla tolóajtós Hát igen aki nem akar új autóra áldozni mert elég neki a 2 éves 60-80 ezer km-errel az ne válogason mindenben
azt én is nézegetem dupla tolóajtós mint a fehér holló félévente ha 1, szint válsztani felejtős a mobilén hauhn csak szalonautó van túlárazva, új nem kell közel 8-ért hogy másnap 6-ot érjen Aztán a proace egy francia autó kívül is belül is. Az elejét a japó csinálta meg azt slussz. Meg odatta az emblémáját de hátra tüntetőleg rittig az ellenkező oldalra került. Ha akarsz egy jó psa konszert csak akkor vegyél proace-t ,jumpyt , vagy az ekszpert. Azért az egymillió km-er gari csábító
én 2 éve próbáltam a kis motorosat üressen fürgének bizonyult de ha vennék csak is a 2.0 motorjával
Pedig egy uj feszes ules milyen komfortos tud lenni egy kiült lukhoz kepest.
Bar itt is vannak fokozatok, ultem olyan DT-75 os tololaposban ahol az ules egy kurvanagy tekercs kek alu MTK falkabel volt.
A nagy dobozban meg spec azt az egy tolóajtót sem használjuk. Hátúlról van bepakolva, igaz van rá 3 ember. Aztán sorba boltok szerint megy ki az áru így a végére meg elfogy
Mindegy megvettem drágáé hogy beteszem de inkább a régit megjavitottam, ugy lett eladva is.
https://furgonalkatresz.hu/ter...(06-)/2.3_dizel/dobozos/2008/486/38696
Egy db valami 18 rugo es 4 van fenn, fogyóeszkoz, sokan takoljak, az meg szetbassza a zarakat.
Egyébként én pont nem.vennék duplaajtost ha ingyé lenne se
Szerintem a vezető ülés felől már az összes autómba szar mindíg rám is csukódik azt lehet cserélni?
Azt nem értem, hogy 120 ezer az extra felár egy kibaszott ajtóért amikor valaki újonnan megveszi azt sajnálja a balfasz a saját érdekében szaros 120 ezret az rohadjon meg. Így nekem sincs használtba választék. Ami most van autóm azt is majd egy évig kivártam mire valami madárnak eladóvá vált a dupla tolóajtós
én 2 éve próbáltam a kis motorosat üressen fürgének bizonyult de ha vennék csak is a 2.0 motorjával
Bar itt is vannak fokozatok, ultem olyan DT-75 os tololaposban ahol az ules egy kurvanagy tekercs kek alu MTK falkabel volt.