Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pedig ez inkább büntetés Vagy a fasz tuggya 10-15 évvel ezelőtt elvoltam én ezzel
Egészséges élet miatt muszáj a zab
ravasz
Mi lesz a Hondából? Lavor vagy vödör?
Zabot?! Én Aldi-s sóletkonzervből tárazok be - azzal szerintem egy-két hónapig el leszek.
Én attól félek hogy meg fog hülyülni az ország nagy része. Ha 2napig nincs nyitva bolt, már akkor fejetlenül felvásárolnak mindent. Mi lesz itt ha tegyük fel 3–500 vagy 1000ember karanténban lesz ? Nem sok de lehet hogy sokkal kevesebb karanténba helyezett ember miatt lesz már nagy leállás.

Úgyhogy én megyek veszek tèsztat, rizst és főleg zabot
Lopott banánt venni, orgazdadág
Addigra lehet kihal a populáció a turik meg kerülik északolaszt és nem lesz zsufoltság.
addig tárazzál be banánkonzervből a boltba... hátha karantén lesz... van egy ismerős, olcsón szerzi a banánt...
ok, de én horvátot és észak olaszt terveztem.... mondjuk olaszt július elejére.... de azért májusban, júniusban mennék ausztriába párszor
Mondjuk nyárig van elég dolgom a melóval,a honda átalakítást is be kéne fejezni,meg a kocsinak is lejárt a műszakija.Már kéne rá egy vezérlés csere.Meg a toronycsapágy.
ez egy influenza jellegű vírus, le fog csengeni nyárra, ahogy jön a meleg... de addig ki tudja mi lesz a motorozással....
nálunk is van már, egy nőt hoztak haza mentővel aki fertőzött.... tegnap szállították át a László kórházból a haver tegnap műtött fiát, mert az lesz nálunk a karantén kórház....
Kurvajó ahogy az utazásokat kezelik az emberek.
románoknál is....
osztrákoknál is....
Baszki............
már ott is van vmi csávó fertőzve... karlovacban....
Miféle hiszti?
Dehogynem.
Ismerem a főnit,megvan a jegy a koronázásra.
Április végén mennék horvatba a 8-asra.... remelem nem lesz hiszti
Abból te a járda szigetekig sem jutnál el
Nekem mindegy,én csak azt várom mikor jön már a mészáros megvenni a bizniszemet,és mehetnék nyaralni.
vagy neokomcsi... vagy ahogy neked tetszik....