Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha bedobsz egy ingatlant és csak 30M hitelt veszel fel, a legjobb esetben 5 év alatt csinált 5,2M-t úgy. hogy a bank pénzét teszed bele.... ha fixre rakod, akkor kb 3,5M ingyen pénz 5 év alatt
ha más nem de miattam biztos maradsz
Honnan tanulnál különben okos dolgokat?
Olyan fenemód megnehezítették a magánvállalkozói hitel igénylést ami saját felhasználású hogy foglalkozott a fene vele.
Nullás igazolás kell a NAV-tól.
Céges bankkártyát sem igényeltem.
Nekem kincstárjegy volt az most valami 2.5%
Mondjuk nem nagyon érdekel már mert 200 ezer kb tökmindegy miben van
ezért fogok beletenni ingatlant fedezetnek és akkor a bank pénzén keresek pénzt
Nekem az a fő probléma hogy nincs mögötte akkora tartalék mint neked és ha valami nagyot akarok venni akkor bele kell nyúljak
De akkor ne kicsit vegyél hanem inkább közepesre rend a fogad
A kisautó olyan nyugger stílus
Amúgy a garancia nem olcsó dolog
EURO mindig van viszont most nem veszek euro-t, jobb a fix évi 4,8% 5 évre.... sőt, miután a világgazdaság romlik, a magyar infláció is emelkedik az Állampapír Pluszból ki tud esni évi 6% is az 5 évre.... a hitel meg 2,5%
Bocs, rosszul emléleztem 4,8%
Prémium Magyar Állampapír
Hát nem is értem. Én is így vagyok vele.
Az állampapír mennyire megbízható most, őszintén nem ástam bele magam, inkább vettem nagyon sok eurót talán még nagyon jókor, remèlem felmegy 350fölé a nyáron
Lehet fontot kellene most venni, lehetne sokat nyerni de nagyon sokat bukni is
A vágyaim tárgya egy zsírúj, 4-5 évig garanciális kisautó. Talán az utolsó az életemben. Tehát nem egyszerűen egy közlekedési eszközt keresek.
Mi fizet nettó 4,9%?
...vagy eladom a motort....
Egyszerű a történet
Egy lap egyik oldalára a pozitívum másikra a negatívum
Aztán tisztán látszik minden
De 4+ millát kiadni évi 8 ezer km-ért nekem pazarlásnak tűnik
Még lehet az egyik ingatlant bedobom hitelbe, 2,5% kamatra és beteszem állampapírba 4,9-re
Ezt csak te tudhatod, de annyira azért nem gáz, max leszoksz a cigiröl
Nem sértődtem meg - magam is rágódom ezerrel, hogy merjem-e, szabad-e belevágni...
Ne értsd félre, nem rád gondoltam és nem személyeskedni alattam!
Én azokra értettem, akiknek, ki van centizve minden fillér, de akkor is belemennek bármilyen megoldásba, csak megmutassák, ők új autóval frenkiznek.
Én bérhol köthettem cascot
Ezért kell a cég
Ja, magánemberként főleg....
Na nem olvastam végig....
Az autó beszámítással együtt a 2/3 részét tudnám befizetni induláskor, 1/3 részre kellene a hitel vagy lízing. Vagy várhatok még másfél évig....