Hát én már nem folyok bele hasonlókba megfogadtam magamnak, mert semmi értelme egymás bántása akárhogy is. Tényleg megfontolandó az innét való lelépés...
Nem én kezdem Pocses...csak reagálok.
De komolyan nem érdekelnek ezek ,viszont amiket megtudtam az durva. Le fogom írni ha nem hagyja abba ezt a nevetséges viselkedést.
Zolinak be kellene húznia fülét-farkát! Itt a net mögé bújva lehet arcoskodi mert erre (is) jó ,de kiderültek róla nagyon durva dolgok. Amikkel már nem igen lehet arcoskodni...sőtt...szégyenletes! Lehet ki fogja hozni belőlem....
Nem,azért mész a hegyekbe mert egy szaros adrenalin függő vagy.Nem összekeverendő a kötelességtudattal.Az előbbi gennyedék ha már nem buli és nem lehet hangoztatni az üres frázist az égő házból kihozással akkor úgy megpattan mint te.Az utóbbi nem vatyog,nem mondja el 100x a hülye dumát hanem csinálja.
Tényleg semmi vagy.
Úgyúgy...és tudod miért megyek a hegyekbe? Mert megtehetem!
Te meg fizesd a kis hiteled a csajmocidra ,meg fagyoskodj csak nyugodtan tovább. De ha anyukád nyugdíjához hozzá mersz nyúlni,pofánlőlek!
Meg menj hétvégén kukázni használt elemeket..meg kis kaját is találsz mellé a nagy zsíros fejedbe
Szopni jársz még Kőbányára? Te kis torkos..ejnyeeee
Mivel nem ismerlek nem tudom mikor viccelsz...de pl ennyi lenne (vicc).
Látod hogy megy a kiképzés. A töketleneket tanítom ,de szarból nehéz várat építeni!
A vár alapja már megvan ,csak túl zsíros és buta...de dolgozom rajta...hátha...
Ha lenne humorérzéked, láthatnád hogy nem egybe irtam hanem az alfa volt a hangsulyos benne, ráadásul volt a végén nevető emberke, de mindegy de neked csak az a vicces amit te irsz, persze elég sajátos módon
A TE véleményedre ad mindenki...még szerencse...egy olyan ember véleménye nem számít,aki negyven pár évesen anyukával lakik még....na takarodj már te hülye!
Figyu zsíros...
Ha lenne eszed (ami nincs), tudnád hogy gondolkodik egy Alfa. De aki az anyja picsája mellett van ennyi idősen mint te ,az egy igazi selejt. Egy csőd!
Eszed sincs,mert ha lenne ,nem egy hideg dohos szarba fagyoskodnál reggeltől-estig éhbérért. Ja hogy honnan tudom ezeket?
Van egy közös ismerősünk röfike...
Eddig csak szivattalak mert unatkoztam ,de az ismerős megerősített ezekben. Mennyi hitel van a motorodon mesélj már te agysebész?
Menj anyuka mellé te balfasz...bocs...motoros. Anyu szokott szendvicset is csomagolni?
De komolyan nem érdekelnek ezek ,viszont amiket megtudtam az durva. Le fogom írni ha nem hagyja abba ezt a nevetséges viselkedést.
Zolinak be kellene húznia fülét-farkát! Itt a net mögé bújva lehet arcoskodi mert erre (is) jó ,de kiderültek róla nagyon durva dolgok. Amikkel már nem igen lehet arcoskodni...sőtt...szégyenletes! Lehet ki fogja hozni belőlem....
Tényleg semmi vagy.
Te meg fizesd a kis hiteled a csajmocidra ,meg fagyoskodj csak nyugodtan tovább. De ha anyukád nyugdíjához hozzá mersz nyúlni,pofánlőlek!
Meg menj hétvégén kukázni használt elemeket..meg kis kaját is találsz mellé a nagy zsíros fejedbe
Szopni jársz még Kőbányára? Te kis torkos..ejnyeeee
Látod hogy megy a kiképzés. A töketleneket tanítom ,de szarból nehéz várat építeni!
A vár alapja már megvan ,csak túl zsíros és buta...de dolgozom rajta...hátha...
Anyukád nem mondta? Kérdezd meg te buta picsa
Anyukakedvence...zsírdisznó...yeeeeaahhhh
Megafaszt.
Megafaszt.
Ha lenne eszed (ami nincs), tudnád hogy gondolkodik egy Alfa. De aki az anyja picsája mellett van ennyi idősen mint te ,az egy igazi selejt. Egy csőd!
Eszed sincs,mert ha lenne ,nem egy hideg dohos szarba fagyoskodnál reggeltől-estig éhbérért. Ja hogy honnan tudom ezeket?
Van egy közös ismerősünk röfike...
Eddig csak szivattalak mert unatkoztam ,de az ismerős megerősített ezekben. Mennyi hitel van a motorodon mesélj már te agysebész?
Menj anyuka mellé te balfasz...bocs...motoros. Anyu szokott szendvicset is csomagolni?