Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lemezfelnivel, de digitklímával, LPG-s 100 lovas motorral, tolatókamerával té nyleg pont 4 millióba fáj a Dacia Sandero - és randa mint a lóharapás:
https://www.dacia.hu/modellek/...
Tatarbifsztekre forditottad?
az a baj, hogy az én megtakarításom romlik
2020 igényeinek megfelelően nincs benne semmi na azt meg is nézem lehet akkor az egy autó mi ez dácsia? megkeresem
kit érdekel.....? hagy romoljon, a bank pénze én csak a nyereséget viszem el
A Yaris se nem olcsó, se nem kívánatos: hiába 112 lóerős az 1,5-ös benyás motor, az 1200 kilós kasznit annyira sem viszi, mint a 850 kilós Swiftet a 90 lóerős, ráadásul vagy másfél literrel többet is kajál. Belül csúnya, az érintő képernyője csak plusz felárért telefon-kapcsolatos (ráadásul nem kapacitív hanem rezisztív, basszus!)
5-6 éve budapesti lakást... akkor 11M volt, most ugyanaz 40M. Közben meg ugye lakni lehetett benne, vagy évi 1M-ért kiadni...
Amúgy nekem van még itthon tarcsiba 250 Ft-os euróm de 10 év alatt az a 80 Ft/juró nem nagy hozam.
hát az sem úgy van teljesen nem rég fektettem pedig bele két banknál is erre a szuperállamkötvényre mert egyszerűen nem tudnak jobb alternatívát adni. Amik meg igazán jók voltak azok meg idő közben llejártak. Az első két év eleve valami néhány %-ról indul majd az 5-ik évben forrja ki magát de most meg 4,8 %-ot súrolja az infláció (ami bevalott) a tényleges inkább 7-9%. Akkor nem biztos, hogy tényleg jó ez a buli, mert nem még reálértéken sem marad a megtakarítás
én átveszem.... osz' gyertek
Digitklímával, navigációval, tempomattal, az erősebbik motorral, LED-fényszórókkal szerelve alig pár százezerrel olcsóbb mint egy Clio, és kívülről rusnya, belülről meg egy tizenéves Clio-ra hajaz. Nem különösebben kívánatos a Ceedem után....
ez a valutázás mind lutri. Dollárt kellett volna venni 25 éve amikor 2-3 hónapig 143 ft volt majd hirtelen 320-ra szaladt. Vagy keletnémet márkából kellett volna bespájzolni az egyesülés előtt ezeket egy az egyben nyugatnémet márkára váltották. Vagy otp részvényt kellett volna venni amikor 2009ben 1700 ért adták lehetne sorolni. Az embr mindíg akkor okos amikor már biztosak az információi de addigra meg vége
A Vitarában sok minden van, de egy gagyi műanyag az egész. Az "olcsó" kisautód is az lesz A Yaris talán jobb, de az jól felszerelve már nem is olcsó.
Az úton láttam még csak, most megnéztem az árakat, annyira nem is olcsó, 4guriga körül van abból is a stepway...
Odaállsz az ajtaja elé a 400 ezret futott Hájsszal, és addig járatod a motort fordulaton, míg ki nem szalad a lóvéval a kezében?
pláne, hogy az évek száma és erősen kérdéses valószínű már csak néhány
Bár leeht pont ezért a sietség
Láttad te már annak az utasterét belülről? Meg a felszereltségét?
Az csak azért olcsó, mert NINCS BENNE SEMMI, amit az ember így 2020 körül elvár egy új autótól.
Vegyél egy dácsia sanderot a magasabbikat, öreg vagy már, nem tudsz majd kiszállni a cliobol.
...jöjjek...
havi 15%-ra adok neked kölcsön Nem kell se kezes se kezdő részlet.
Viszont amint egy részlet elmarad megyünk
Rá kellett jöjjön, hogy egyszerűen nincs szükségem nagyobbra, a mai kisautók többsége (Swift, Clio, Yaris) jóval tágasabb, mint anno a 2000-es évjárató régi Yaris volt. Fenntartása meg (benzin, üzemanyag, gumi, biztosítás, adó) lényegesen kisebb mint a középkategóriásoknál. De árban sem elérhető számomra egy nagyobb, és mint írtam tök fölösleges lenne.
Ne vigyétek már be a málnásba... nem kapja vissza az ÁFA-t, csak ha ÁFA körös cég, de akkor meg lesz cégautó adó, az is komoly pénz. Szóval nem annyira egyértelmű ez.
Hobbira lízingelni autót drága (már úgy értve, ha nem munkaeszköz, és nem termel)
hitelre venni élvezeti cikket... hmmm. aki szereti, és be volt csukva a füle az elmúlt svájcifrankos vicceskedés alatt, annak lehet
2 millából 4,5 millás autót hitelre venni meg csak annak éri meg, aki a fennmaradót bármikor ki tudja köhögni, ha kell. Máskülönben drága buli lehet
Na jó de amíg nálatok egy ingatlan ér 30-at ugyanaz nálunk vidéken csak 15-öt
Aaaa beszari vagyok én ehez.
hosszúra kell felvenni, alacsonyabb a törlesztés, 5 év múlva meg visszafizetni, ha nincs legalább uilyen jó ajánlat...
mondjuk a törlesztést fizetni kell havonta