A GS 500-nál pedig gyárilag elő van írva: 3000 km-enként lefújkálni, 12 ezrenként meg cserélni kell. (Én nem fújkálom, csak 12 ezrenként csere - olcsó HIFLO-ra)
ja a kérdés
fújatni nem szabad, esetleg nagyon kis nyomáson a nagyját, de értelmetlen, max ha teli van nyárfaszösz vagy hasonlóval
a nagy nyomás átrendezi a szerkezetet és lesz benne nagyobb lyuk is
nekem mindig van legalább 3 légszűrőszivacs, aztán ha retkes megy a kekszes vödörbe amikor mind ott van elmosom egyszerre az összeset
túrákra is vittem tartalékot miután az első porosabb erdélyi menet után szinte már-már vállalhatatlanul poros lett
nem Ők jönnek a fekete ótóval
A furgonnal én megyek, ha el kell vinni a delikvenst beszélgetni akkor odakötözik a lisztbiszniszből kimaradt egyutas raklaphoz, aztán irány hozzám a pincében van a rábeszélő helység az átírtaásokhoz
Annyira nem is vészes, az enyém koszosabb szokott lenni, meg is untam. Cseréltem moshatóra, igaz hogy minimum fele a csere-mosás de így is jobban jövök ki.
Nagyjábol 8000 km után szoktam érezni hogy gyengébb a motor, 15000et meg sem várom pedig a gyár szerint az a csere periódus.
400 ezer nem fél milla
Amióta megvan talán ha 3 ezer belement, örök életű lesz a motorja
Az astrával lesznek bajok, egyre jobban rohad, már kb akkora rozsdafolt van a küszöbön mint egy 50 forintos, lehet nem húz ki többet 3-4 műszakinál
2-3 éve még csak akkora volt a folt mint a kisujjamon a köröm
fújatni nem szabad, esetleg nagyon kis nyomáson a nagyját, de értelmetlen, max ha teli van nyárfaszösz vagy hasonlóval
a nagy nyomás átrendezi a szerkezetet és lesz benne nagyobb lyuk is
túrákra is vittem tartalékot miután az első porosabb erdélyi menet után szinte már-már vállalhatatlanul poros lett
egy légszűrő ilyenkor kezd koszos lenni
3 nap és 1500km után lett ilyen
Attól van ilyen Maffia flash-ed
Ez már régen kiment divatból.
A furgonnal én megyek, ha el kell vinni a delikvenst beszélgetni akkor odakötözik a lisztbiszniszből kimaradt egyutas raklaphoz, aztán irány hozzám a pincében van a rábeszélő helység az átírtaásokhoz
Nagyjábol 8000 km után szoktam érezni hogy gyengébb a motor, 15000et meg sem várom pedig a gyár szerint az a csere periódus.
Amióta megvan talán ha 3 ezer belement, örök életű lesz a motorja
Az astrával lesznek bajok, egyre jobban rohad, már kb akkora rozsdafolt van a küszöbön mint egy 50 forintos, lehet nem húz ki többet 3-4 műszakinál
2-3 éve még csak akkora volt a folt mint a kisujjamon a köröm
Faszom 12000 évente a szűrő míg a japókba 5000 egy hiflo