Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tesco más sztori, nem a webes forgalom miatt van. Egyébként kitakarodhatnának már az országból végleg....
Nem dolgoztatás, ő jön segíteni. De ez oda-vissza megy. Persze nem mindenkivel.
Az építőipari kivitelezést a legjobb baratom csinálja.... igényes és a legprofibb.... a bútorokhoz is megvan az asztalos
A textilbőr amúgy is leporlik pár év alatt...nem szabad venni!
ha az ilyen vén szarok kihullanak mint te meg én utána minden más lesz
pl a gyerek már egy éttermet úgy választ hogy előveszi a telefont aztán aminek jó az értékelése oda megy
vitamint a netről rendel nem a helyi patikában vesz, most valami aláöltözőt rendelt, ráadásul külföldről
kaján kívül nagyon kevés értékű holmit vesz a boltokban
elektronikai cuccot meg évek óta mindenki a családban webboltból vesz, szóval lesz itt változás
pl nálunk a teszkóban már tv egy ideje nincs, meg egy csomó cucc le van építve
A jóbarát csak addig jóbarát, amíg nem akarod ingyen dolgoztatni.
Hát nem tom, de elég tré cuccok a mai bútorok nagyrésze. most nagyon beindultak a lengyelek, bár elég szögletes egy népség, nincs semmi egyedi kérés. Tavaly vettem egy sarokülőt ami lengyelből van, kíváncsi leszek meddig bírja, az egyik felhajtós párna már megadta magát.
Ne csináld hogy nincsenek szakmabeli barátaid amit én/mi a családban nem tudunk megcsinálni, szinte mindenre van jóbarát
Nem irigyellek...
Viszont a lakásokra nem költöttem ennyit (Debrecenben)Igénytelen külföldi diákoknak nem kell fényűzés ,meg szétbasznak mindent.
Szoboszlón meg a lengyelek és az oroszok viszik a pálmát igénytelenségben
Nem akarom tudni
Áhh, bmw-s, csettintve megoldja, viszik-hozzak.
Túl vagyok rajta.
Könnyebb is lettem pár gurigával.
Akkor igyekezz a lottózóba
Aha.
Eddig egyetlen főnöki "textilbőr" forgószékükkel szívtam meg, az a 2 év gari lejárta után pár nappal tört el. (Igaz, 50% árengedménnyel vettem, 25 ezer veszteséget még kibírok) Minden más hibátlan a cuccaikból.
Nálam jövőre lesz komplett fürdőszoba átalakítás és új konyha komplett.....
Bútorokat 10 éve csináltattam. Könyves szekrényt “L”alakba a könyvtár szobába ,meg egy komplett konyhabútort. Nem akarod tudni mennyi volt
A többi bolti vagy beépített...
A jysk az jooooooo.
Én azt nem engedhettem meg magamnak: olcsó webes kész, és lapraszerelt Jysk-es cuccokból is 800 ezret költöttünk tavaly a lakásfelújításra, igaz abban egy 190-ről 140 ezerre leakciózott Sony tv és sok szőnyeg, csillár, olvasólámpa, mifaxom is volt. 2 szobát teljesen átbútoroztunk.
A Kika nem drága! Olyan árban van,mint egy sima kis bútorbolt. Rengeteget nézegettem ülőgarnitúrákat ,de nem igazán találtam megfelelőt. A minőségi és az egyedi elvárásokat nem érték el. Egyik barátom adott egy számot és csináltattam egyet. Minden olyan ahogy megálmodtuk!
A mérete ,az extrák,kárpit stb...
A boltokban 5-600 ezernél jártam már....
Most van egy olyan bútorom ami egyedi,tökéletes a mérete,az elosztása , na meg anyagilag is olcsóbb mint a bolti szarok!
Ezeket en kb ilyen 150-160 ert adom, bar a kizso-s cuccok nem mennek olyan jol mint a Divianos.
Altalaban a webesek a mennyisegi kedvezmennyel es helyenkent az afaval kevernek.
Én ezt a szekrénysort vettem innen a nyáron, akkor még 169 ezer pénzért, ingyen kiszállítással (!!!) Tiszalökről. Kartonpapíros, zsugorfóliás gyári csomagolásban jött, sértetlenül, másfél hét alatt. https://megfizethetobutor.hu/s...
A helyi bútorboltban is árulták pontosan ugyanezt, akkor 185 ezer forintért. 10 ezerért hozták volna házhoz helybe (tehertaxival, nem saját kocsival), és a boltban kiállított darabról volt szó, aminek a sarkai több helyen le voltak verve.

Szerinted?
Mert csak neked ugyanaz. Amugy ket kulonbozo termek, csak hasonlitanak egymasra. Egy ilyen szabadparnas vagy nagyobb picivel olyan 140-160e korul van, nem 2 kilo.

https://www.kika.hu/shop/hu/ki...*sarokgarnitura*148-x-224-cm-23935945
Akkor "ugyanazt" a bútort miért kapom meg a Kika-ban olcsóbban mint nálad? És SOKKAL olcsóbban, mint a kalocsai bútorboltban, ahol a 3 ember reggeltől estig a pöcsét vakarja?
És az olcso szar minőséget veszik az emberek 2x áron sírok a röhögéstől