ha az ilyen vén szarok kihullanak mint te meg én utána minden más lesz
pl a gyerek már egy éttermet úgy választ hogy előveszi a telefont aztán aminek jó az értékelése oda megy
vitamint a netről rendel nem a helyi patikában vesz, most valami aláöltözőt rendelt, ráadásul külföldről
kaján kívül nagyon kevés értékű holmit vesz a boltokban
elektronikai cuccot meg évek óta mindenki a családban webboltból vesz, szóval lesz itt változás
pl nálunk a teszkóban már tv egy ideje nincs, meg egy csomó cucc le van építve
Hát nem tom, de elég tré cuccok a mai bútorok nagyrésze. most nagyon beindultak a lengyelek, bár elég szögletes egy népség, nincs semmi egyedi kérés. Tavaly vettem egy sarokülőt ami lengyelből van, kíváncsi leszek meddig bírja, az egyik felhajtós párna már megadta magát.
Nem irigyellek...
Viszont a lakásokra nem költöttem ennyit (Debrecenben)Igénytelen külföldi diákoknak nem kell fényűzés ,meg szétbasznak mindent.
Szoboszlón meg a lengyelek és az oroszok viszik a pálmát igénytelenségben
Eddig egyetlen főnöki "textilbőr" forgószékükkel szívtam meg, az a 2 év gari lejárta után pár nappal tört el. (Igaz, 50% árengedménnyel vettem, 25 ezer veszteséget még kibírok) Minden más hibátlan a cuccaikból.
Bútorokat 10 éve csináltattam. Könyves szekrényt “L”alakba a könyvtár szobába ,meg egy komplett konyhabútort. Nem akarod tudni mennyi volt
A többi bolti vagy beépített...
Én azt nem engedhettem meg magamnak: olcsó webes kész, és lapraszerelt Jysk-es cuccokból is 800 ezret költöttünk tavaly a lakásfelújításra, igaz abban egy 190-ről 140 ezerre leakciózott Sony tv és sok szőnyeg, csillár, olvasólámpa, mifaxom is volt. 2 szobát teljesen átbútoroztunk.
A Kika nem drága! Olyan árban van,mint egy sima kis bútorbolt. Rengeteget nézegettem ülőgarnitúrákat ,de nem igazán találtam megfelelőt. A minőségi és az egyedi elvárásokat nem érték el. Egyik barátom adott egy számot és csináltattam egyet. Minden olyan ahogy megálmodtuk!
A mérete ,az extrák,kárpit stb...
A boltokban 5-600 ezernél jártam már....
Most van egy olyan bútorom ami egyedi,tökéletes a mérete,az elosztása , na meg anyagilag is olcsóbb mint a bolti szarok!
Ezeket en kb ilyen 150-160 ert adom, bar a kizso-s cuccok nem mennek olyan jol mint a Divianos.
Altalaban a webesek a mennyisegi kedvezmennyel es helyenkent az afaval kevernek.
Én ezt a szekrénysort vettem innen a nyáron, akkor még 169 ezer pénzért, ingyen kiszállítással (!!!) Tiszalökről. Kartonpapíros, zsugorfóliás gyári csomagolásban jött, sértetlenül, másfél hét alatt. https://megfizethetobutor.hu/s...
A helyi bútorboltban is árulták pontosan ugyanezt, akkor 185 ezer forintért. 10 ezerért hozták volna házhoz helybe (tehertaxival, nem saját kocsival), és a boltban kiállított darabról volt szó, aminek a sarkai több helyen le voltak verve.
Mert csak neked ugyanaz. Amugy ket kulonbozo termek, csak hasonlitanak egymasra. Egy ilyen szabadparnas vagy nagyobb picivel olyan 140-160e korul van, nem 2 kilo.
Akkor "ugyanazt" a bútort miért kapom meg a Kika-ban olcsóbban mint nálad? És SOKKAL olcsóbban, mint a kalocsai bútorboltban, ahol a 3 ember reggeltől estig a pöcsét vakarja?
pl a gyerek már egy éttermet úgy választ hogy előveszi a telefont aztán aminek jó az értékelése oda megy
vitamint a netről rendel nem a helyi patikában vesz, most valami aláöltözőt rendelt, ráadásul külföldről
kaján kívül nagyon kevés értékű holmit vesz a boltokban
elektronikai cuccot meg évek óta mindenki a családban webboltból vesz, szóval lesz itt változás
pl nálunk a teszkóban már tv egy ideje nincs, meg egy csomó cucc le van építve
Viszont a lakásokra nem költöttem ennyit (Debrecenben)Igénytelen külföldi diákoknak nem kell fényűzés ,meg szétbasznak mindent.
Szoboszlón meg a lengyelek és az oroszok viszik a pálmát igénytelenségben
Könnyebb is lettem pár gurigával.
A többi bolti vagy beépített...
A mérete ,az extrák,kárpit stb...
A boltokban 5-600 ezernél jártam már....
Most van egy olyan bútorom ami egyedi,tökéletes a mérete,az elosztása , na meg anyagilag is olcsóbb mint a bolti szarok!
Altalaban a webesek a mennyisegi kedvezmennyel es helyenkent az afaval kevernek.
A helyi bútorboltban is árulták pontosan ugyanezt, akkor 185 ezer forintért. 10 ezerért hozták volna házhoz helybe (tehertaxival, nem saját kocsival), és a boltban kiállított darabról volt szó, aminek a sarkai több helyen le voltak verve.
Szerinted?
https://www.kika.hu/shop/hu/ki...*sarokgarnitura*148-x-224-cm-23935945