ez a model sem működik jól. Nagynéném mondja,hogy 1000 eurót kap migráns/fő ez olaszban van. Tehát a vásárlóerő tekintetében tényleg kiváló. Mert gazdaságban forgásban tartja a pénzt és nem azoknál az emberknél hagyja felhalmozódni az állam aki megdolgozott érte. Mert az úgysem költi el mind a holt tőke meg nem mozgatja a gazdaságot. Csak amikor egy 60 millás országban bent van 10-15 millió migráns az már az életteredet mérgezi meg. és téged ráadásul nem is vigasztal az a tudat, hogy a pénz amiért te dolgozol nem a bankszámládat gyarapítja, hanem azokat a kecskebaszókat finanszírozza akik mutogatják a saját országodban,hogy elvágják a torkod amikor kilépsz a házadból az utcára. Szerintem ez nem jó modell
Én az előző válságot a vasútnál éltem meg
Igazából észre se lehetett venni. Érdekes mid a munka szinte semmivel sem lett kevesebb
Annyit vettem észre hogy rengeteg pár éves motort árulták "ingyen" hitel átvállalásával
Párszáz kártyával meg lehet tenni
Régen is volt ilyen hogy kaja utalványt elfogadta a vegyszer boltos is -10%ért utána meg ment vele a teszkóba
De amikor havi 3 Milla lenne kaja jegyben akkor nem tud vele mit kezdeni
nem akartam így fogalmazni de egyet értek. Mondjuk az előző válságokat valahogy nekem is sikerült kibekkelnem, a mostanitól viszont nagyon tartok
Elég rosszak az előjelek pedig még csak ott tartunk amikor a hullámvasút felért a legmagasabb pontra és megállt egy pillanatra....
Jönnek a migránsok, kitűnő vásárló erő,
Kicsit elszámoltak a dolgokat de helyreáll pár évtized alatt
Szerinted miért akarták osztogatni ész nélkül mindenhová?
Amennyi pénz rablás van azon simán eléldegélne pár Milla migráns még nálunk is
Csak ugye itt nálunk még a tőke felhalmozás stadium tart, így a migráns még nem kell. Még.....
ja lenne egy ilyen kártyád csak alapvető magyar dolgokra költhetnéd. Megejellnének a nepperek is meg a kártyauzsorások.
Van már erre is példa amikor ideig-óráig egy jobbikos polgi bevezetett egy ilyet a cigánylakta településen
A lényeg,hogy nagyjából mindből cigi, meg bor lett
Lesz? Alapjövedelem? Ez már most így megyen szted a németbe beáramlott "menekültek" hogy vannak? kapják a lét alanyi jogon, név bemondásra... azok nem termeltek soha semmit, nem termelnek most sem, és valszeg nem is fognak. Csak ráakaszkodtak a hálóra...
Rendes német munkanélküli legalább valamit letett az asztalra - eddig.
Látod, most is azon tárgyalgatnak a liberális barmai, hogy a gyerekeket beengedik - azok eleve nem termelnek hasznot, és a most 10 éveseknek 5 év múlva 3 gyerekük lesz - aki nem lesz keresztény, és sötét bőrű lesz.
a fejlett világban így is kevesen vagyunk mit akarsz lecsökkenteni? A potenciális fogyasztót kiktatod megint ugyanoda jutunk.
leírtam már, hogy a túlnépesedés az nem a fejlett világban a probléma. Majd mondjuk most az lesz, mert már elindultak hozzánk egy ideje a jólétért.
Megfelelő büntetés elriasztó hatású
Ami most van büntetés az minden csak nem ilyen. Nem is riaszt el senkit akinek nincs veszíteni valója
Pl a börtönben leve nép minimum felének az otthoni életszínvonal alacsonyabb mint a börtönben
Amúgy én meg mindig azt mondom hogy a testi fenyítestől jobb büntetés nem létezik
Így tervezik nem milliókat havonta, de hát ez régi hír vagy 10 éves és nálunk is fontolóra vették már nem véletlenül nondtam a robotadót sem. Ahoé ne, volt sikeres ott sok volt az alap így nem volt cél a tanulás és meló.
Te mem érted vagy inkább nem akarod, nagyon nem így lesz, úgy fest a két válságot jól megúsztad és nincs tapasztalat na meg jelenleg jól élsz és azt gondolod ez eltart örökké.......,tartson is, de engedd meg, hogy a kevésbé szerencsések máshogy gondolják.
Mi tartja vissza a szegény alapjovedelmest attól hogy kabszert,csajokat,lopott cuccot aruljon,betörjön,lopjon,gyilkoljon hogy több jusson neki?
Rendorallam?Emberi jogi aktivisták,nácizmus stb?
Már most is ez van.
Hogy oldódó meg hogy elégedett legyen a "ne haljon éhen,ne lógjon ki a segge a gatyabol"?
Már most is mindenki többet akar,főleg úgy hogy látja a másét aki dolgozik.
Nehogy azt mond hogy nekiáll dolgozni, mér most se teszi.
Már ez is idejétmúlt, valami prof mondta, hogy ez sem véd mert minimum 1 méter távolságot kell tartani, hogy kicsit védve legyünk. Nekem ebből a szempontból jól jött a vírus mert már nem akarja senki kényszeresen markolászni a kezem sőt igazából a legmegátalkodott tesztoszerontúétengők sem fognak lezez senkivel pedig pár mapja még a mot játszod az eszed volt a duma.
miért nem vallod be az igazad amit megírtam,hogy nincs elég agykapacitásod ennyi információhoz. Ezen senki nem fog megröklönyödni
Tudják de legalább végre tőled is hallanák
sajnos ahoz is buta vagy, hogy rájöjj több véleményt összemostál a robotokat én is kawa is tsanyi is talán ini is írta. A 15-20 évet én jósolgatom(reális) az alapjövedelem meg a robotok adóztatása tsanyi szülése. Ebből leátlagolsz egy véleményt Ha én faék vagyok akkor te egy vonatfütty
annyira tudtam írtam is az előbb
Légyszi két sorosnál hosszabb hozászólásokat ne olvassál Számodra értelmezhetetlen
Ha az egyémet kényszeredetten olvasgatni akarod csak az első két sorát. A lényeg mindegyiknek az, hogy debil vagy és kész
Szerintem még nem úgy lesz
Lesz egy alap jövedelem amit mindenki megkap, ez kb arra lesz elég hogy ne haljon éhen és ne lógjon ki a seggem a gatyából
Akinek ez nem elég és lehetőség van rá tanul dolgozik stb és alapjövedelem+ munkabért kap
Ez lesz az "úri" osztály a többi meg az alja
Az alap jövedelem azért kell hogy tudjon vásárolni mindenki és ne álljon meg a gazdaság
Ez nem most lesz nem is 3 év múlva
De
Ha addig valami jóféle dologgal sikerül a népességet jelentősen lecsökkenteni akkor úgy gondolom hogy nem teljesen így lesz
Amúgy ha mindenki kapna egy kárt5amure havi 50 ezer rámenne, és csak hazai terméket lehetne vele venni hihetetlenül megnőne a termelés, lenne egy csomó modernizáció miután esély lenne felvenni a versenyt a külföldi óriás cégekkel
Ebben az a hiba hogy nincs meg az a havi 50ezer X évre....
nem fogja nem nagyon tud ennyit megemészteni az agya Ha egy hozzászólás két sornál több elfelejti az elejét és kesze kusza lesz neki minden inkább nem olvassa el
nem arról van szó Arról van szó, hogy nem dolgozol mert nincs mit és nem kapsz lófaszt sem.
Csak a rövid eszed leragad tsanyi alapjövedelmén. Egyedül ő mondja ezt meg a járulékfizetés a robotok után amiből ezt a pénzt kiosztanák, de hát ez járhatatlan.
Itt arról a 22 es csapdájáról van szó, ha nem lesz munkád(már pedig nem lesz) akkor nem lesz béred sem ezért nem tudsz termékeket szolgáltatásokat megveni ezért ezeket sem kell előállítani mert nem lesz kinek, hogy értsd. Bár ezt már kawa70 is leírta. Addig nem kezd el ezzel komolyan fogalkozni a tőkésvilág amíg dől befelé a pénz neki. A cél az,hogy minél többet minél olcsóbban előállítson. Ez meg a robotizáció. Most még nagyon biztosnak érzed magad esetleg előfordulhat ám az, hogy változik.
Igazából észre se lehetett venni. Érdekes mid a munka szinte semmivel sem lett kevesebb
Annyit vettem észre hogy rengeteg pár éves motort árulták "ingyen" hitel átvállalásával
Régen is volt ilyen hogy kaja utalványt elfogadta a vegyszer boltos is -10%ért utána meg ment vele a teszkóba
De amikor havi 3 Milla lenne kaja jegyben akkor nem tud vele mit kezdeni
Elég rosszak az előjelek pedig még csak ott tartunk amikor a hullámvasút felért a legmagasabb pontra és megállt egy pillanatra....
Kicsit elszámoltak a dolgokat de helyreáll pár évtized alatt
Szerinted miért akarták osztogatni ész nélkül mindenhová?
Amennyi pénz rablás van azon simán eléldegélne pár Milla migráns még nálunk is
Csak ugye itt nálunk még a tőke felhalmozás stadium tart, így a migráns még nem kell. Még.....
Amikor ez lecsöng meg kell ám tudni tartani ezt az állapotot a főnökökkel is
Van már erre is példa amikor ideig-óráig egy jobbikos polgi bevezetett egy ilyet a cigánylakta településen
A lényeg,hogy nagyjából mindből cigi, meg bor lett
Rendes német munkanélküli legalább valamit letett az asztalra - eddig.
Látod, most is azon tárgyalgatnak a liberális barmai, hogy a gyerekeket beengedik - azok eleve nem termelnek hasznot, és a most 10 éveseknek 5 év múlva 3 gyerekük lesz - aki nem lesz keresztény, és sötét bőrű lesz.
leírtam már, hogy a túlnépesedés az nem a fejlett világban a probléma.
Ami most van büntetés az minden csak nem ilyen. Nem is riaszt el senkit akinek nincs veszíteni valója
Pl a börtönben leve nép minimum felének az otthoni életszínvonal alacsonyabb mint a börtönben
Amúgy én meg mindig azt mondom hogy a testi fenyítestől jobb büntetés nem létezik
Rendorallam?Emberi jogi aktivisták,nácizmus stb?
Már most is ez van.
Hogy oldódó meg hogy elégedett legyen a "ne haljon éhen,ne lógjon ki a segge a gatyabol"?
Már most is mindenki többet akar,főleg úgy hogy látja a másét aki dolgozik.
Nehogy azt mond hogy nekiáll dolgozni, mér most se teszi.
Tudják
Ez az alap.
Légyszi két sorosnál hosszabb hozászólásokat ne olvassál
Ha az egyémet kényszeredetten olvasgatni akarod
Lesz egy alap jövedelem amit mindenki megkap, ez kb arra lesz elég hogy ne haljon éhen és ne lógjon ki a seggem a gatyából
Akinek ez nem elég és lehetőség van rá tanul dolgozik stb és alapjövedelem+ munkabért kap
Ez lesz az "úri" osztály a többi meg az alja
Az alap jövedelem azért kell hogy tudjon vásárolni mindenki és ne álljon meg a gazdaság
Ez nem most lesz nem is 3 év múlva
De
Ha addig valami jóféle dologgal sikerül a népességet jelentősen lecsökkenteni akkor úgy gondolom hogy nem teljesen így lesz
Amúgy ha mindenki kapna egy kárt5amure havi 50 ezer rámenne, és csak hazai terméket lehetne vele venni hihetetlenül megnőne a termelés, lenne egy csomó modernizáció miután esély lenne felvenni a versenyt a külföldi óriás cégekkel
Ebben az a hiba hogy nincs meg az a havi 50ezer X évre....
Csak a rövid eszed leragad tsanyi alapjövedelmén. Egyedül ő mondja ezt meg a járulékfizetés a robotok után amiből ezt a pénzt kiosztanák, de hát ez járhatatlan.
Itt arról a 22 es csapdájáról van szó, ha nem lesz munkád(már pedig nem lesz) akkor nem lesz béred sem ezért nem tudsz termékeket szolgáltatásokat megveni ezért ezeket sem kell előállítani mert nem lesz kinek, hogy értsd. Bár ezt már kawa70 is leírta.