Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja ha nem a kivitelező voltáll hanem a malter bekeverő az napi 10-15
de szeretném, ha a kutyaszaros cipődet belém törölnéd
... nem lesz szükség...
Nem értetted meg..... aki dolgozik annak oda kell adni azoknak akik nem.... mert különben mérgesek lesznek... és akkor se tanulni se dolgozni nem kell többet, mert jön a kumbaja és a robotok mindent megcsinálnak maguktól... még gondolkodnak is majd helyetted... Ja és amúgy akik egész életükben tanulnak, azokra nem kész szükség a szakmunkásoktól az atomfizikusokig.... azok helyettesíthetőek... na de a betanított gépsor munkások, azok a jövő, mert ha nekik nem lesz munka, akkor nagyon nagy lesz a baj, ezért gyorsan alapjovedemet kell adni mindenkinek, mert ha a gépek mellől kiesnek akkor világvége lesz.... szóval neked is most éjjel nappal dolgozni kell, hogy oda add a lóvét.... így mar világos?
Nem vagy elég empatikus
Sanyi, nem kell kezet fogni, itt az uj modszer.

http://youtu.be/jeQXeRO6rJc
Ma is dolgozok. Sajnos csak ebbol van penzem.
vagy nincs. Tologatok par butort. Szorakozaskent.
Hmmm. Akkor te is inkább recskázni fogsz?
Faszt fogok en fizetni hogy mas csak recskazzon ahhelyett hogy dolgozna.
A lényeg, hogy nem ördögszekerek lesznek, hanem a robotok mindenkit helyettesítenek, nagy a kumbaja, mindenki a másikat kézenfogva sétál a szivárvány alatt, lesz ingyen pénz meg nagy boldogság... 15 év alatt... csak ezt neked, nekem, kawanak.... stb ki kellene fizetni nagyon gyorsan
Eeeee?
Elvesztettem a fonalat mint Ripley macskaja.
Amugy meg a faszt. Egy nagy humbuk ez hogy nem kell gép, meg robot. Hosszu ideje azt látom hogy semmilyen, nem gépesített folyamatot nem akarnak szivesen megcsinálni a dolgozók. Bármi legyen, rögtön a gépet keresik bármit is kelljen csinálni, képesek egyetlen(és ez nem vicc, megtörtént) csavar becsavarásához lemenni a kocsihoz egy behajtóért, ugy hogy van nála csavarhuzó.
Nem én találtam ki hogy messziről induljunk
Bár ha valami csoda folytán kibaszottul elkezdene termelődni a GDP csak úgy magától, akár még jutna is ha Lőrincék hagyják
Jó nagy kör volt
Na akkor vissza is jutottunk a kiindulási pontra
Most mondom. Semmi nincs ingyen valaki megfizeti azt, a linkek azt várják hogy te meg én, de a lónak a faszát
Ha ezt Zoli holnap elolvassa.....
De itt arról van szó, hogy kapod az ingyen pénzt, a robotok mindent megcsinálnak helyetted és senkinek nem kell se tanulni se dolgozni, mert gondolkozni is a robotok fognak, az emberek meg egymás kezét fogva kumbajáznak 15 év múlva
Semmi nincs ingyen a kényelem se, de ha nincs tulzott elvárás az is a kényelem része hogy nem hajtom szarrá magam. Másrészt az is a kényelem egy,fajtája ha az adott cél elérése jóval kisebb idő és energia ráfordítással megy végbe. Ma lényegesen gyorsabb és könnyebb beszántani egy hektárt traktorral ami pénzbe kerül, mint ötven éve lóval ami kevesebből meg volt, vagy mint még régebben csak emberi erővel.
De akkor is csak súrolja a kör szélét....
a képzelt kényelméért... mert ahhoz, hogy ezt elérje dolgozni kell, nem robotokkal kiváltani a munkaerőt, meg alapjövedelmet bevezetni... az meg nem kényelem és nem is cél.... kellenek a rabszolgák mint mi a fenntartható fejlődéshez, ezért nem lesz ilyen
Néha eltalálod.
Nem volt vétek, többet kerestem mintha azzal foglalkozom.
Nem az építészettel foglalkoztam. Akik épitenek azok számomra nem sokat változtak, olcsón akarnak dolgoztatni.