Hát faszák vagytok igazi alfák végignéztétek ahogy porrá ég Egy igazi alfának rá kellett volna ugrani, mit ráugrani? rávetődni a tűzre Hogy mentse a menthetőt a saját élete árán is. Tudtam ám, hogy a csúnya beszéd meg a zabkása csak mű alfát takar
Én szeretek eltévedni
A gyári táskán nincs telefon rész, így valamit be kell szerezzek, ha nagyobb útra megyek....
Mindig a hazafelé úttal vannak a bajok
Majd lesz, de szerintem csak áprilisban szerzem be....
Már csak a telefon tartót kéne megoldanom, mint kiderült nem kicsit vastagabb a renthal kormány
Így a mostani tartó nem megy fel
de hát srácok az ürhajónak csak a földi gravitáció legüzdéséig ill a visszaérkezés kell az üzemanyag. Az ürben légüres tér van azzal a sebességgel halad tovább amekkora sebeséggel a rakéták az ürhajót picsánrugták. Az csak a star wars ban van, hogy van lángcsóva az ürben az ürhajón Oxigén nem lenne elégetni.
Energia legfeljebb az irány megváltoztatásához kell. Ahhoz meg kábé elég egy szódásszifon energiája
itt nálunk ezért sorbanálhatnál vagy 2 órát. Az élelmiszerboltokból lógnak ki az emberek Mindenki az apokalipszisre készül
Itthon van tartalékba 4 db tojás, fél kiló liszt némi cukor ,só ropik csiszek. Szerintem ezzel kihúzzuk 3-an egy darabig
menj el kukásnak egész nap üríthetsz még pénzt is kapsz érte Kérdezd f2 haverodat Ő is abból csövelt föl Ahol lecsukja a kukatetőt kap jattot
Mondjuk a mi utcánkba nem szeret járni
Szép jó reggelt nedves motorostársak! A gyenge finom puha nedves körül-szőrös lóbőr dörzsöljön a farkatokra korán reggel vérhólyagot!! Úgy néz ki itt mindjárt esik!
Délután én is mentem itt mifelénk, egy klasszikus, Héreg - Dobogókő - Visegrád - Esztergom - Héreg kört.
Itt sok motorossal találkoztam, de a populáció is zsúfoltabb /négyzetkilométer.
Az első 10 km- n kissé diszkomfortom volt és igen, vissza kell rázódni a motorozásba.
Érdekes módon hülyékkel nem találkoztam.
Ez itt a főfalu környékén nagy szó.
A gyári táskán nincs telefon rész, így valamit be kell szerezzek, ha nagyobb útra megyek....
Mindig a hazafelé úttal vannak a bajok
Már csak a telefon tartót kéne megoldanom, mint kiderült nem kicsit vastagabb a renthal kormány
Így a mostani tartó nem megy fel
Végre lesz értelme a stadionoknak is.
Mondjuk érdemes returjegyet váltani,nem biztos, hogy van átszállás másikra
Ja egy jó teherbíró képeségű kényelmes kanapé is kell
Energia legfeljebb az irány megváltoztatásához kell. Ahhoz meg kábé elég egy szódásszifon energiája
És ahogy elkezdtem köhögni, meg szipogni, a maradék pár ember is hirtelen eltűnt
Itthon van tartalékba 4 db tojás, fél kiló liszt némi cukor ,só ropik csiszek. Szerintem ezzel kihúzzuk 3-an egy darabig
Mondjuk a mi utcánkba nem szeret járni
Maga az argus is szódavíz
A célnak megfelel a kínai telefon is
Itt sok motorossal találkoztam, de a populáció is zsúfoltabb /négyzetkilométer.
Az első 10 km- n kissé diszkomfortom volt és igen, vissza kell rázódni a motorozásba.
Érdekes módon hülyékkel nem találkoztam.
Ez itt a főfalu környékén nagy szó.