Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért abba a lasvegas nevű helyre könnyebben eljut a marha hús mint a marsra
És ott másabb a légkör is
Ahogy írod amiatt épült mert van szerencse játék és ebben van pénz
Ebből lehet építeni bármit
A Marson(vagy bárhol máshol ) mi lenne a haszon a földön maradónak?
Mert még a gyémánt se annyira értékes hogy megérné onnan szállítani
Egyébként az az út amelyiken én mentem, rengeteg felfagyással gödörrel és más nyalánksággal olyan volt mint az álom!! Mint a rémálom!!
Én ma mentem 3 órát , és a rendőrök lépten nyomon , civil autós sebességmérés , megállítottak ,stb! Mert most aztán nagyon szigorúak!
Ja hogy ez most van??? Bocs nem tudtam...itthon nem érdekelnek a hírek. De már megint tűz ott?
Száll Polgár fele.
Ha nem döglöm meg a koronától a következő pár hónapban, akkor nyár végén bele fogok vágni.
Ha mindenképpen fotózni akarsz,, vegyél egy fényképező-gépet! Annak van normális lencséje, és arra készítették amire való!
https://m.origo.hu/auto/202003...

Bogyó huzzál bele az új autó megvételébe
Ha olyan lesz mint amit magának csinált és méla undorral elfogysztott, akkor inkább nem kell
Pipit lehet, felszolgalom a nepnek, csinaltatok belole tatarbifszteket.
Zsilip legyen, a többi nem számít
Igazad van, kevertem. A Mercury csak egy kis űrkapszula.
Előbb rajtad próbáljuk ki
Az kesobb volt.
Apollo prgram.
Konkretan egy utolso fokozat uzemanyag tartaly atalskitva skylab urallomasnak.
Gondold el Las Vegas is a sivatag közepén működik teljesen mesterségesen létrehozva, és az egész arra épül hogy ott lehet szerencsejátékot űzni.
Ahol van erőforrás amire érdemes rátelepülni, oda lehet telepíteni a szükséges élettereket is. Esetedben elég egy kanapényi hely

Mi a gond a centrifugális erővel? Az teljesen járható. Már a legelső amcsi űrállomáson a Mercury programban is kipróbálták.
Egy hosszabb utat csak így lehet megcsinálni, de 1-2 évet azért kibírtak már eddig is súlytalanságban.
Tudom hogy neked nem éri meg mert elég az F Astra, de lenne rá elég ember így is.
Hogy nem oltották el? Eloltották szépen a keletkezett tüzet! Az meg hogy mi került a levegőbe ,az más tészta . De hallottad a polgit..ő tudja
Engem csak az érdekel ne kelljen összepakolni
Elég jól ismerem az üzemet régről, véletlenek ott nincsenek.
Gondolom a beszámoló mindent megállapitott, holott még el sem oltották, a tiszaújvárosi polgármester is kiadta a közleményét hogy veszélyes anyag nem került a levegőbe - holott csak azt égetnek ott.
Csak közben megmérgezi a környéket.
Biztos ami ziher, a nedves torlo lagyabb erzes.
Ilyen nagy a baj?
Rohanok budipapírér mielőtt elkapkodják
Szakma. Volt az esetről egy beszámoló, képekkel és tájékoztatással.
Felfuggesztett életfunkciu, karbidba fagyadztas, van egy csomo alternativa.
Ja, hát nem görcsöltem rajta túl sokat, csak sötétebbre vettem és felnyomtam a színtelítettséget.
Az a rész kiégett, de persze kézzel át lehetne színezni, csak minek? Le kell fotózni normálisan
Bánja a tököm titkos ügynök lettél.debrecenből?
Biztos, hogy az égetőtől távolabb lévő tárolóban öngyullafás következik be?
Eddig még az összes tűz az égetőben elégetett anyagoktól terjedt tovább.
Oldószer...hibátlan