Januárba felhív egy picsa, hogy az internet előfizetéseimet lehetne korszerűsíteni.
Mondom köszönöm az összes előfizetésem (1 kivételével ami az otthoni) csak ip kamerákat működtet.
Persze mind ezt telefonon keresztül.
Mondom most vettem neked alig 4-5 éve
Be is b.szna ha ilyen sűrűn kéne telefont cserélnem
Kérdezem mi a baja
Azt mondja nem tud rákapcsolodni a wifire
Kérdezem TELEFONÁLNI TUDSZ VELE?
Azt mondta azt tud
nem kell venni másikat
Hát addig nyavajgot amíg már nem akartam hallgatni,mondom majd bemegyek a szolgáltatóhoz mit tud ajánlani
meg is nyitottam a jan 23-án elküldött akciós vásárlásos emailjüket
Na előadom a csajnak, hogy mi van. Mt azonosító alapján kikeresi az adataimat a rendszerbe.
Oké mondom végül is ebbe nekem mi a jó?
Azt mondja az ég világon semmi,annyi változott, hogy 10500 ft helyett 12950 ft lesz a havi díjam
Mondom miért? Azt mondja azért mert a hűséget ahogy megkötöttem elvesztettem azt a kedvezményt ami ezen a csomagon volt és már ilyen kedvezményük nincsen
Mondom ha nem kötöm meg akkor ez a kedvezmény él? Azt mondja igen változatlanul halálomig
Mondom remek akkor csináltam évi 29400 ft mínuszt a semmiért
Mondom,hogy lehet visszalapátolni a szart a lóba?
Azt mondja nagyjából sehogy
ŰEzt benéztem.
De mivel van még + 5 előfizetésem ezen felül valamit megpróbál kicsikarni, hogy jó legyen de a havi díj az tuti nem lesz kevesebb
Aztán telefonálgatott meg ímélezgetett jobbra meg balra
aztán valami kisfőnökétől a központba sikerült annyit elérnie, hogy ezért a pénzért kapok egy szimkártyát amin van 6 vagy 10 valami mittomén mértékegységű mobil internet
Meg lesz egy ilyen p30 az asszonynak ingyen
Úgyhogy qrva jó jártam az asszonynak csak vettem egy telefont havidíjba
vizbe szarni nem fürödni döglött halat enni hetekig.....szerintem másnap kiuszik a család a partra és menedékjogot kér az első szembejövőtől
. Az iskolába legalább egy helyben tartják a gyerekeket az maga egy karantén egyébként is
Jó terv
Enni meg esszük amit fogok
Mondjuk a halat eddig sem nagyon szerettem, most legalább biztosan meg is utálom
2., Nem neki lesz (ő nem tudná kezelni), hanem a nejének.