Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1., Ingyen volt, és szégyellte otthagyni.
2., Nem neki lesz (ő nem tudná kezelni), hanem a nejének.
Ezt télleg nem olvasom el. Két mondatban le tudod irni?
Faluhelyen nem dőlnek be ennek a nagy hisztéria keltésnek. Nem mennek.egyébként se olyan helyre ahol szükségük lenne rá.
ennek van egy rövid története, a lényeg az,hogy megint jól átb.sztak Januárba felhív egy picsa, hogy az internet előfizetéseimet lehetne korszerűsíteni. Mondom köszönöm az összes előfizetésem (1 kivételével ami az otthoni) csak ip kamerákat működtet.
Aszondja jó van, de akkor az otthonira kössek egy hónap hűséget, mert valamivel hasbaakasztott,hogy milyen jól járok Persze mind ezt telefonon keresztül.
Le akartam már rázni a hadaró picsát, meg különösebben nem érdekelt mondom az otthonival mit kockáztatnék, ha egy év hűségidőt elvállalok.
Még aznap jött is egy emil. hjogy kedvezményes készülékvásárlásra vagyok jogosult. Na mondom ezt meghagyom ha véletlenül valami kellene jó jöhet.
Tegnap este nyavajgott az asszony,hogy a p8 litle hüvej telefonja oda lett Mondom most vettem neked alig 4-5 éve Be is b.szna ha ilyen sűrűn kéne telefont cserélnem Kérdezem mi a baja Azt mondja nem tud rákapcsolodni a wifire Kérdezem TELEFONÁLNI TUDSZ VELE? Azt mondta azt tud
Mondom akkor nem romlot el a telefon nem kell venni másikat Hát addig nyavajgot amíg már nem akartam hallgatni,mondom majd bemegyek a szolgáltatóhoz mit tud ajánlani meg is nyitottam a jan 23-án elküldött akciós vásárlásos emailjüket Na előadom a csajnak, hogy mi van. Mt azonosító alapján kikeresi az adataimat a rendszerbe.
na aszongy tényleg kötöttem egy 1 hűséget január végén Oké mondom végül is ebbe nekem mi a jó? Azt mondja az ég világon semmi,annyi változott, hogy 10500 ft helyett 12950 ft lesz a havi díjam Mondom miért? Azt mondja azért mert a hűséget ahogy megkötöttem elvesztettem azt a kedvezményt ami ezen a csomagon volt és már ilyen kedvezményük nincsen Mondom ha nem kötöm meg akkor ez a kedvezmény él? Azt mondja igen változatlanul halálomig Mondom remek akkor csináltam évi 29400 ft mínuszt a semmiért Mondom,hogy lehet visszalapátolni a szart a lóba? Azt mondja nagyjából sehogy ŰEzt benéztem. De mivel van még + 5 előfizetésem ezen felül valamit megpróbál kicsikarni, hogy jó legyen de a havi díj az tuti nem lesz kevesebb Aztán telefonálgatott meg ímélezgetett jobbra meg balra aztán valami kisfőnökétől a központba sikerült annyit elérnie, hogy ezért a pénzért kapok egy szimkártyát amin van 6 vagy 10 valami mittomén mértékegységű mobil internet Meg lesz egy ilyen p30 az asszonynak ingyen Úgyhogy qrva jó jártam az asszonynak csak vettem egy telefont havidíjba
Na mindegy az az internetes szim jó lesz majd a tabletembe. Olyat fogok magamnak venni azt akkor használom amikor nagyon muszáj lesz. Pl. behírni rajta a megfogott halaimat
FIGYELEM! A MASZK FELHELYEZÉS SZABÁLYAI!
Ha van akkor most el tudod adni jó áron...
De én inkább odaadnám ingyen az ismerős öregeknek akik csórók.
Kurva jó érzés lesz hidd el...
Na akkor el is kezdem árulni a készletem
A szelepesben nehezebb a levegővétel de jobban véd...az orrodnál van egy kis fém szallag,amivel az orrod mellé tudod igazítani hogy ne szívj “farsot”.
Vírusok ellen is hatásos. A többi maszk meg vicc....
https://m.facebook.com/drlenke...
Ezzel egyet tudok érteni.
De az anyaga sokkal sűrűbb ....nehéz benne a levegővétel.
A kilégzett pára szerintem összeállt a gipszporral, azért "dugult el" a sima maszk 5 perc alatt. A szelepesben egész nap el voltam.
A szelep csak kilégzéskor nyit
A nem szelepesben nem kapok rendesen levegőt. A nyáron próbáltam, gletteltem-csiszoltam a plafont a szobákban meszelés előtt.
Másoknak, de a használóknak jó
még maradt két raklap azt magunknak tartalékoltam
Az húzza az arcszőrzetem amikor leveszem
Ráadásul a gyerekek jól tolerálják a virust
Pfff......a koronavirust biztos elkerülöd, de hogy minden mást összeszedsz az is biztos vizbe szarni nem fürödni döglött halat enni hetekig.....szerintem másnap kiuszik a család a partra és menedékjogot kér az első szembejövőtől
ez a legnagyobb faszság . Az iskolába legalább egy helyben tartják a gyerekeket az maga egy karantén egyébként is
Majd ha nem kell menni jól elmennek csavarogni ahol tényleg összeszedhetnek valamit Jó terv
Persze mert telítődik az aktív szén.
Rajta van meddig jó felbontás után, de nekem működött egy évet is. Most kezdi átengedni a szagokat.
Annyi hogy amikor nem használtam légmentes zacskóba kellett tenni.
Meg vegyél valami jobbat mert az enyém nem zavar semmit.
én holnap megyek babkonzervet venni mert nekünk is a peca a terv
havertól függ ha lesz munkahely bezárás akkor kicuccolunk a partra, nekem mindegy mikor megyünk kötetlen a munkaidőm
Liszt meg budipapír legyen nálatok!
ha nagyon nagy lesz a baj akkor megpakolom a hajeszt horgászcuccal, viszek bográcsot meg állványt nyakamba veszem a családot, beülünk a ladikba a kikötőnél. Tudok néhány olyan helyet ahol emberrel sem találkozunk 2 hónapig sem. Enni meg esszük amit fogok Mondjuk a halat eddig sem nagyon szerettem, most legalább biztosan meg is utálom
Pánikolni nem is kell, de az egészséges elővigyázatosságot érdemes tartani.
Nagyon sok a hülye ember. Hazajön az olaszoktól látogatóba, azt megy a 90-eves nagymamához, mert szerinte ez úgy is csak hiszti.
Szerencsére a családtagok elzavarták a picsába, volt is sértődés, de inkább az legyen.