Ez mind elfér egy normális motoros kabát zsebében
Nekem a nadrág zsebben van a babasegg törlő a másikban egy zacsi keksz
Egyszer ez mentett meg egy nagyobb zúzódástól puha protektor
Ugyanígy: fényképezésre még fényképezőgépet használok: sokkal jobb képminőség, optikai zoom, képstabi, stb. nem merül a telefonom akksija sem közben. Egy olcsó, kis MILC kitobival, vagy egy jobb kompakt elfér a tanktáskában is.
Én meg pont fordítva vagyok ezzel: dedikált GPS van a motorhoz és külön a kocsiba is.
- olcsó telefon xart sem ér (pl. nem látszik rendesen napfényben, lassú pontatlan GPS)
- drága telefont meg nem fogok szétrázatni a kormányon, vagy szét süttetni a napon.
Ráadásul a kapacitív kijelzőjük miatt a tokban - pláne kesztűben - kezelésül is problémás. Az olcsó dedikált GPS-ek nem véletlenül rezisztív képernyősek a mai napig.
Ram mountos quadlockos telefontok, az király. Csak drága ebayes 5000-es x-alakú rugós telefontartó garantáltal stabil, terepen 100-as tempónál is a helyén maradt pedig ott azért van rázkódás
Én is kell vegyek mert mégegyszer gps-ért pénzt nem adok.
Fél liter üdítő, power bank, kamera, 1-2 gyors kaja
, cigi, plexi törlö, füldugó, Mmmm asszem ennyi
Egy helyen mindig megállok ahol ebédelek, meg kicsit pihenek
Nekem nem kell több cumo!
Táska + tank gyűrű nem is olyan vészes
Kb 40eft
1x kell megvenni!
Néztem a shox-ba de nem lennék előrébb!
Nagyot nem akarok, a picike 5 literessel is elvoltam a Hondán, de mágneses táskát fel nem rakok a suzukira! A gyári kicsi táska 9L
Bőven elég!
=re csak 1 napos, nagyobb túrákra megyek, hajnalba indulás, este érkezés....
Nekem a nadrág zsebben van a babasegg törlő a másikban egy zacsi keksz
Egyszer ez mentett meg egy nagyobb zúzódástól puha protektor
2 literes vizes hátizsák ha buzi meleg van aztán jónapot
Ha esőt jósol akkor egy esőkabát
- olcsó telefon xart sem ér (pl. nem látszik rendesen napfényben, lassú pontatlan GPS)
- drága telefont meg nem fogok szétrázatni a kormányon, vagy szét süttetni a napon.
Ráadásul a kapacitív kijelzőjük miatt a tokban - pláne kesztűben - kezelésül is problémás. Az olcsó dedikált GPS-ek nem véletlenül rezisztív képernyősek a mai napig.
Telefont alapból nem rakok kormányra.
Én is kell vegyek mert mégegyszer gps-ért pénzt nem adok.
, cigi, plexi törlö, füldugó, Mmmm asszem ennyi
Egy helyen mindig megállok ahol ebédelek, meg kicsit pihenek
Nekem nem kell több cumo!
Esőt látok, akkor meg fordulok is vissza
Ennyire hülye még te sem lehetsz!
https://hardverapro.hu/apro/xb...
Kb 40eft
1x kell megvenni!
Néztem a shox-ba de nem lennék előrébb!
Nagyot nem akarok, a picike 5 literessel is elvoltam a Hondán, de mágneses táskát fel nem rakok a suzukira! A gyári kicsi táska 9L
Bőven elég!
=re csak 1 napos, nagyobb túrákra megyek, hajnalba indulás, este érkezés....
Arról volt szó hogy a 100 fő alattiak mennek