Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aki nem tud úszni, az ne másszon fára mer könnyen elüti a villamos!!
Repülőről nem lehetne fertőtleníteni mint mikor szúnyogírtás van? Szólnának hogy mettől-meddig ne menjünk ki....
Az Olaszok szartak a karanténra. Semmit nem tartottak be. Így nézve a 70 millióból 2000 halál érthető...ha lehet ilyet mondani. Náluk is az egészségügy egy kalap szar mint itt. De még nincs vége...itt meg 1 hét múlva kezdődik igazán. Nem szabad ezt félvállról venni!
Aki nem tud olvasni, az nem tudhatja. mindenki másnak azért könnyebb.
Itt áll az élet. Itt is mindenki azt mondta hogy túl van tolva, aztán amikor szinte naponta duplázódik a betegek száma, akkor r´jöttek, hogy nem is olyan nagyon van túltolva, vagyis bárcsak túltoltuk volna az óvatosságot.
Eddig én is ezt mondtam nagyjából ugyanígy, de most Ininek adok igazat.
a pitbullt nem esszük meg van másfél zsák táp neki, avval elvan április végéig
macska nincs, a szomszédnak van vagy 10, majd meghurkoljuk ha elfogyott a kecske
fene se tudja
szerintem a legnagyobb baj az hogy nagyjából senki nem tud semmit, aztán jön pár rémhír és be van szarva mindenki
Nálatok, Tirolban is nagy baj van már.
Ja végül is túl tolják. Az Olaszok is túltolták 25.000 megbetegedésre 1900 halott. Összeomlás szélén az egészségügy. Ez lesz ott is, meg lehet mutatni hogy kell nm túltolni....
Én meg most kezdem úgy gondolni, hogy túltolják a dolgot, nekem elég lett volna annyi, hogy ne kelljen kezet fognom igazoltan senkivel, de ez már kissé sok......
Szép estét INI Neked is! Már elfogytak a kutyák, macskák??! Még letalálsz fogyni!
Pánik pánik...faszt kell pánikolni ezen? Ok nem kellemes ,de lehetne szarabb is.
Nekem a gyerek itthon tanul hétfőtől ,az asszony meg itthonról dolgozik. Nekem mennem kell...de leszarom. Ennyi ami változik.
Már úgyis túll sok a nagy seggű ember ebben az országban , némelyiknek nagyobb van mint a versenylónak!
kecském is remegős egy ideje mert meg van ígérve neki hogy a 2-3nap éhezés után megy a kés a torkának
2 nap kell hozzá mert nem szeretem a húsát
Azt inkabb meghagyom egyenlore labon, akkor nem kell tarolassal vacakolni.
Ott a szó!
Meg zabkását!
attól elég vékonyakat lehet ám szarni
húst kell venni jó zsírosat hogy lehessen nyárson sütni ha villany se lesz
Megyek a madarasba zacskoskevesert.
pedig pánik lesz
ez a suli bezárás megindította a népet a para lejtőjén
ismerős már akkor tiszta ideg volt amikor a gyerekét hazaküldték a fősuliból és azt mondták lemegy a következő vizsgaidőszak valahogy, utána számíthat arra hogy a következő fél év halasztva lesz szóval szeptemberig nem kell menni
amúgy a vizsga se 100% még kb egy hónap addig bármi lehet
Itt emelték a klórtartalmát és a koronát nyírja...
Ha házhoz szállíttatod a kaját ,rakd be a sütőbe 160 fokra 5 percre. És jó étvágyat....
Mikróba is jó ,csak 1 pohár vizet rakj mellé hogy a gőz fertőtlenítse.
Minek? Ne pánikoljatok már
Szüleitekre vigyázzatok ,ne engedjétek őket mászkálni ,ti meg figyeljetek oda a személyes higiéniátokra tízszer jobban. Kaja van a boltokban és lesz is....nyugi van emberek
Nálunk a fürdő bezárt a hétvégén
Éttermek is azt posztolgatják hogy inkább a házhoz szállítást preferálják menza ügyben