Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A bútor lesz az utolsó amit most venni fognak. Megáll a lakásfelújítás ,festés, minden hasonló...a hitelek várható havi törlesztése valószínű emelkedni fog,a jegybanki alapkamat is felmegy. Akiknek nincs tartalékuk és hitelük van...hát az gáz lesz sajnos.
Rengeteg vállalkozás csődől be ...
Miért alkonyulna be? Épp az ágyak terén várható roham........
Ha már a bútorbiznyicnek egy időre bealkonyul, valamiből élnie is kell a Mesternek....
Autószerelő lettél?
Nyomd fel. Nem hagyhatnák el a házat.
Az ilyen felelőtlen hülyék miatt terjed.
Szusszancs a mai teríték.
szomszéd pár napja jött olaszból
kint van a kapujukon a piros karanténos tábla de az egész család mászkál ide-oda lófaszt se ér ez a karantén
amíg nincs jeladós bilincs a lábra addig senki sem fogja betartani
Vírus elleni prototípus
Ez a null széria nem nagyon egyengettem ki mert ez úgy is el lesz törve
Az előbb értem haza, nem volt valami nagy hőség, remek volt a blokknak a hűtése, szr 8-9C körül van! Nem izzadtam bele a bőrruhába , cseppet sem!
Most igen!
Nincsenek ellenőrök, a buszokon szünetel az ellenőrzés, de a metrókon nem vagyok biztos
Gondolod senki nem röhög közben?
Ha nem üvegfal akkor simán, némely kollégám 3m-ről a galambot leköpi úgy, hogy megtántorodik.
De legalább aki akar, ingyen utazhat.
Nem hiszem, hogy sikerülne
Marad a frizbi
Kezd komolyodni a helyzet.
És akkor gondolom két ülésen egy ember ülhet.
Mert kérték, hogy mindenki tartsa be az emberek között,i min 1 méter távolságot.
Na arra kíváncsi lennék.
Leköpni sem szabad?
Nekem is elég szar, most, hogy motorozni sem megyek, dolgoznom sem kell mert ünnepnap van így kénytelen vagyok sörözni amit el is kezdtem..........eh, szar az élet.....
erről van szó
Minden buszon az első ajtó lezárásra kerül (nem lehet kinyitni)
Az első kapaszkodóknál lesz egy elkeritett rész
A sofőrt TILOS megközelíteni!
Rendben, ha másnak is szar nem csak nekem, akkor máris jobban érzem magam