Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Írták, hogy lezárják a buszok elejét hogy a sofőröket védjék. Gondolom azt
Az mit foglal magába?
Nyugi
Én nemsokára indulok kordonokat csinálni a buszokon
Neee hogy már pihenjek
Szolgálatban vagyok.
Rohadék időjárás mindig akkor ilyen jó amikor melózok.
Valakinek nincs kedve motorozni egyet pest környékén? :D
Szerintetek akkor rá most 2 hét kötelező házi karantén vár?
https://index.hu/belfold/2020/...
Épp csak be akarom járatni....
Belerokkansz ha most nekiallsz fát hasogatni.
Érdekesek az emberek
Vasárnap reggel, nagy a csend, sehol senki hát mondom egye bassza én elindítom a láncost olyan 10 óra körül, fél órán belü a szomszédok is kezdek rotálni meg fátvágni
Csinálj macsétát, a katanával bánni is kell tudni, meg az eleve dísz fegyver, nem igazi harchoz van.

Na most hogy elárultad ezt, lehet a diszperzitért is megindul a roham és hiány lesz belőle
Na most mar ne talaljj ki több kifogást
Dögevők! Hozzászólásokat érdemes elolvasni.
Nekik kotont kéne a farkukra húzni hogy még véletlenül se szaporodjanak.

Egyik hozzászólás, el ne kap ott mert bent is el lehet kapni.

Ott is megkulonboztetnek a mocskok.
Nekem volt már, hogy küldtek levelet, hogy kivonják... aztán kaptam egy másikat pár hétre rá, hogy inkasszózták a tartozást, és a kivonási eljárást megszüntetteék Nem kellett semmit csinálnom
Ja meg festéket, ecseteket, higítót, glettet. Ha egy hét késéssel követjük Ausztriát, Olaszországot, akkor egy hét múlva már csak a gyógyszertárak és az élelmiszerboltok lesznek csak nyitva itt is. A karantén ideje alatt meg kényelmesen rendbe szedem / kifestem majd a konyhát.
Én megkaptam a napokban, de sose szoktam befizetni... mindig le szokták vonni valahonnan bünti nincs, csak valami késedelmi kamat.
az olyan parasztos
van a laprugóban 3 hosszabb lap ebből csak sikerül egy olyan ami viszi a gerincet
Én fejszét fogok reggel venni....
sehol nem találni egy rendes katana méretezést, egész délelőtt túrom a netet de a hosszán kívül semmi adat nincs
Postan.....
Adj egy mail címet....
Levélben kerem.
Elvileg erre csak éven túli tartozás esetén van.kehetőség, de nálunk ezzel se élnek, teszik.rá a késedelmi kamatot aztán félévente hozzácsapják a befizetendő adóhoz az elmaradást.
Nekem 2motort meg egy kocsit akartak kivonni a forgalomból mert nem jött csekk a határidő meg lejárt!