az elsőt nem mert csak egy fél méteres csövem volt kemencének
igazándiból nem melegítettem meg nagyon elég rugalmasnak tűnik meg azért a laprugó nem kimondottan egy harci anyag
elég ha félelemkeltő a cucc
aztán ha nekem van kardom a szomszédnak nem akkor azt eszem a mi a szomszédnak van
Bizzunk benne, az se volna hátrány ha valami használható vakcinát találnának ellene.
Több cikk foglalkozik a mutációval is, bogyó kedvéért egy indexest bedobok www.google.com&_tf=Forr...]https://index-hu.cdn.ampprojec...[/url]
Még itt nem tartunk! Na meg a tét most nem mi vagyunk ,hanem a szüleink és nagyszüleink. Nekünk most az a dolgunk,hogy ahol tudunk segítünk.
Akkor viszont ha ez a vírus mutálódik ,szar lesz a levesben...akkor tényleg irány az erdő.
Jól látod...Négy dolgot látok..ami fontos a túléléshez...Egészség...kaja viz..és..meg tudd védeni a családot...ha a mad-max eljön..Mindezt..egy kis világvégi faluban..ahol ki tudsz menni..ha más nem ..az erdöbe...Persze..ehhez tartalék kell..Most nem jó a város...
A fertözöttek..neve és hogy hol járt..ki van adva..és az emberek megnézhetik a telefonjukon...hogy esetleg együtt söröztek -e a két napja valahol...Ez nálunk nem megy..mert ugye itt jogok vannak...
A háttérhatalmat emliti a cikk végén..de azt nem..hogy azok..ugyan az a 200 ember..akik a világ jelentös részét irányitják..és nem kinából..mert nem kinaiak..Illuminátus..ha ez mond itt embereknek valamit...
igazándiból nincs mit fertőtleníteni
ez a vírus csak élő szervezetben tud meglenni, meg egy viszonylag rövid időt azon kívül, kilincs budi lehúzó stb ezeken elvan, de kint a meggyfán nem hinném hogy lenne
egy gumikesztű meg egy rendes arcmaszk simán elég védelem
igazándiból nem melegítettem meg nagyon elég rugalmasnak tűnik meg azért a laprugó nem kimondottan egy harci anyag
elég ha félelemkeltő a cucc
aztán ha nekem van kardom a szomszédnak nem akkor azt eszem a mi a szomszédnak van