Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért, akarnál vinni nekik is?
Én bezáratnám azokat is. Lenne pánik meg kurvadrága dohány a feketepiacon
Viszont nagyszerű alkalom lenne leszokni.
Szerintem sehogy, teljes határzárat rendeltek el már jóval előttünk, víz-levegő mindent lezártak.
Mindegy, nem mehetünk most oda de fasza ez ország az
Az a nyugdíjasoknak van fenntartva! Az ő helyük hogy védve legyenek!
Reptér is kihalt. Sétáltatom a kutyát a kerítésnél és egy darab gép sem szált fel, vagy szált le.
Ilyen csönd még reptérzárnál sem volt a környéken. Olyan mintha 3 napos hétvége lenne.
Alpintechnikán mondja az oktató, volt ilyen esete.
Ugye a munkaterületet elkerítjük kitáblázzuk hogy ne potyogjon az emberek fejére semmi.
Alul még van egy segéd aki lentről segíti az embert, meg ügyel a felszerelésre, el ne lopják, de azt mondja kell is, mert a szeme láttára az öregasszony a kis banyatankjával már emelte fel a kordonszalagot és bújt át alatta, mert hogy ő nem fog kerülni
Az influenza ellen bizonyos (nem elhanyagolható) védettség kialakult mindenkiben az évi rendszeres fertőzések kapcsán.
Ez ellen meg mindenki védtelen.
mondd már meg, hogy mit csinálhatok és mit nem....
Utána meg, amíg a bespájzoltak el nem fogynak lesz a pangás, gyógyszerészek ásítozása!
Egyenlöre csak annyi különbséget látok hogy az influenzára van oltás erre még nincs. De a többség simán lábon kihordja akárcsak az influenzát. Nyilván a legyengült szervezetre veszélyesebb, de az influenza is kezeletlenül ilyen.lenne.
Ne jósoljatok , nincs nektek , átlagnépeknek olyan megbízatásotok, és még lehet ,hogy annál is sokkal szarabb lesz, hogy rakjátok bele! Egyébként meg Thor legyen Veletek és növessze Nektek hosszúra és keményre! Azt mondják , ma is remek idő lesz! Aki nem dolgozik (b.szik dolgozni!) Annak kellemes motorkázást , reggel jeges volt az ÓTÓ-SZÉLVÉDŐJE, jEEEE!
Itt a vecsési tescoban volt, de le volt rabolva rendesen.
A patikák előre megcsinálják most az éves bevételt.
A szállítóim mondták hogy hihetetlen mennyiség fogy.Belefullanak a melóba.
Sajnos nem...ha nem hoznak karantén intézkedéseket kurva sokan meghalnak. Ne feledd hogy a halálozási arány sokkal magasabb egy sima influenzához képest és jobban is fertőz. Így hogy drasztikus intézkedéseket kellett hozni ,így van ennyi megbetegedés...gondold el ha úgy kezelnénk mint egy influenzát.
Ennyire nincs összeesküvés elmélet.
Azért van ennyire para mert semmilyen csúcs egészségügy nincs egy nagy tömegű rövid idejű járványra felkészítve.
Egy bizonyos mennyiségű puffer tartalék van de nem ekkora.Látható digóban.
Így a döntéshozóknak csak egy kiútjuk lehet,elnyujtani karanténokkal a fertőzési időt.
De amilyen fura állatfaj az ember szarik bele.
Nah mindegy,én picit bízok a meleg szárazabb időjárásban,az influenzát is kisöpri a nyár.
De lehet keresnem kell munkahelyet ha megszabadultam a készlettől.
De hát ha egyszer ott szeret ülni, akkor nincs mit tenni
meg egy csomó mindenre..... étterem, mozi, koncert stb.
persze a dohányboltok nyitva lesznek, úgyhogy cigaretta, meg alkohol az lesz tegnap tudtam meg, hogy a dohányboltok magasabb kategóriában vannak, mint az élelmiszer boltok, a patikákkal vannak egy besorolásban mert magas az állami bevétel....
Nézd a jó oldalát,nem kell motorra költeni.
Nem csak....kina eléggé elöre lendült, akár a világ gazdasági ujrafelosztása is lehet.
Azért erre ami most meg világméretben nem.volt példa a háboru ota. Iskola, bolt munkahelybezárások, kijárási lakhelyelhagyási tilalmak alkalmazása, határlezárások....és alapjébanvéve a virus igazábol nem akkora veszélyes mint akár egy ebola. Egy influenzéval vetekszik.
hatósági zár lesz 2 hónap, utána mire újra indul minden úgy plusz 3 hónap.... úgyhogy 5 hónapra készülök.... lesz idő kipihenni magam
infoim szerint szept 1-ig lesz emelt szintű állapot, úgyhogy az augusztusi külföldi motorozás is ugrik.... szeptemberben nem fogunk elférni a nyolcason
Valamiért? Életekért...
Azért eklég gyanus hogy ez nem véletlen lett ennyire felfujva, valamiért le akarják resetelni a gazdasági életet.
?
Hacsak nem kitarto a propaganda...
Két hónap mulva lecseng a hiszti.Szerintem.