Akkor gyors vedd a hűtőládát és pakold teli mindennel
Nekem van, de tök üres vizet szoktam fagyasztani benne mert van egy negyed köbméteres hűtő boxom aztán ha több napra megyünk abban visszük a húsokat
4-5 napot is kibír benne a cucc ha nincs a napon vagy a kocsiban
Nem vár,Bársarok,encsen gyártották,fekete vagy fehér szinben.A fehér volt a bestoff a svédeknél,havonta 3 minimum elment.Ner ha egyiknek volt kellett a másiknak is.
Fasza egy szelektáció lenne nekünk van minden ami kell. Tyúkok, liszt, méz... 1hónapot nevetve kibírnék itthon igaz, napelem nincs ha esetleg áramszünet lenne.
A ház közelébe meg ugye csak az jön akit beengedek
Vidéken sem könnyebb, nekünk pl. nincs fagyasztónk mert minek? Mindig mindent meg lehet kapni frissen mi a bánatnak fagyasztgassak no meg jószág sincs ami miatt kéne. A faluban 3 kisbolt van és a többség itt is dolgozik így nem jár sehova és azokban vásárolnak, mondjuk egyenlőre egyikben sincs hiány semmiből, de a cseheknél már bezárták a kisboltokat csak a plázák lehetnek nyitva (ezt mondjuk nem értem annyira) és ha ezt itt is meglépik akkor akinek kocsija sincs (nem annyira kevesen vannak ilyenek) azok hol vesznek bármit? Remélem a boltbezárást nem lépik meg, abból legalábbis itt nagy felzúdulás lenne.
Egy 3-4 hetes hosszú hétvégével ki lehetne végezni a vírust
Kivitelezni nem tudom hogy lehetne. Pesti népek nem hinném hogy ennyi élelmiszert fel tudnak halmozni a nem létező éléskamrájukban
Nekem van, de tök üres vizet szoktam fagyasztani benne mert van egy negyed köbméteres hűtő boxom aztán ha több napra megyünk abban visszük a húsokat
4-5 napot is kibír benne a cucc ha nincs a napon vagy a kocsiban