Egyenlőre szavakban mert még csak ígérni kell, de kíváncsi vagyok ki mit tart be ezekből, a multik is. Amúgy ha tényleg lecseng 2-3 hét alatt akkor nem lesz gond, ha tovább tart akkor majd lesz, nem is kicsi....
Több helyen is azt látom hogy a munkaadok nagy része probál normálisan állni a kérdéshez. Ez is valami. Mondjuk én az utolsok közt leszek aki egyáltalán igényt fog tartani a segitségre, lesznek tölem rászorultabbak is, bár azért ini is irt igazságot ezzel kapcsolatban - de pipit is elöre engedem
Hm, azt nem mondtam, hogy ez tényleg el is jut pipihez, hozzád vagy bármely más kicsihez csak azt, hogy ennyit adnak rá. .....azt meg végképp nem mondtam, hogy az alkalmazottaknak is jut mert hamarabb lesz belőle nagyobb jacht minthogy ebből bármely alkalmazottnak fizetés nélküli szabi helyett fizetett legyen. ....amúgy pároméknál a jövő héttől áll le a termelés és annyit ígértek, hogy legalább az alapbért megkapják a leállás idejére., multi.
Ha mégis valami oknál.fogva igaz lenne a sztori, de a bankok megsegitésére meg lörinc cégeinek kártalanitására forditják kizárolag, akkor nem érvényes ám a fogadásom
Egy cikkben olvastam, de nem mentettem mert hát úgyis nemsokára tele lesz vele minden híroldal ha igaz ha meg nem akkor meg azzal, hogy a szemét eu megint csak ígérgetni tud.
ráadásul 5-600 Ft-ért kapják a gyógyszertárak, mert szegény raboknak 3 műszakban kell dolgozni.... ezért rögtön 80 Ft-ról 500 Ft lett vki jól keres ezen is én még 80Ft-ért vettem anno
Ok, ez érthető volt 2 hónappal ezelőtt, de azóta? Igazából inkább nem akarnak gyártatni hisz van gyógyszergyár elég ahol ilyesmit előállítanak a világon. A maszkgyártás is nyilván beindult, de annak inkább az ára ami siralmas, én is csak 3-4 régi pormaszkot találtam itthon amit festéshez vettem pár éve, de kapni nem kapok illetve egy darabért 3-4000-et nem adok.
Én speciel fogok kezet. És valoban, a rendelöben senki.nincs maszkban, én is tegnap voltam.
Engem sokkal de sokkal jobban aggaszt az, hogy hanyan halnak majd meg annak következtében hogy nem jit kivizsgálásokhoz idöben, de ha jutna is tökmindegy mert semmilyen szakrendelés nincs és nem is.lesz egy darabig. Ezek is lesznek annyian.csak.épp idöben jobban elnyulik. Egy szivbeteg vagy egy kezdeti stádiumban lévö rákos most pont senkit nem érdekel.
No meg a teszt ellen beszélt: https://index.hu/kulfold/2020/... .....szerintem nyilvánvaló, hogy minél több emberen ha lehet mindenkin el kéne végezni mert akkor lehetne hatékony a karantén és ez nem lehet pénzkérdés, az eddigi demagógia a lélegeztetőgépekkel úgy fest életre kel.......
Engem sokkal de sokkal jobban aggaszt az, hogy hanyan halnak majd meg annak következtében hogy nem jit kivizsgálásokhoz idöben, de ha jutna is tökmindegy mert semmilyen szakrendelés nincs és nem is.lesz egy darabig. Ezek is lesznek annyian.csak.épp idöben jobban elnyulik. Egy szivbeteg vagy egy kezdeti stádiumban lévö rákos most pont senkit nem érdekel.