Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De honnan szerzel belőle eleget? Itt egy hete egyetlen gyógyszertárban sem lehet beszerezni egyetlen darabot sem.
Én kötelezővé tenném nyílt területen és melóhelyeken, nagy eséllyel így is lesz pár nap múlva addig meg kiröhögnek.
És baromira idegesítő, hogy én rálátok a valós helyzetre, és közben mit össze hazudoznak, amit szépen be is nyelnek az olvasóik, és szentírásnak is veszik, mert a kormány tuti hazudik.
Mert nem is bemondásra hanem mindenkit tesztelni kéne ha kell ha nem, ha pár nap múlva ezt kihirdetik és lesz néhány fanyalgó, hogy miért kell tesztre menni akkor meg majd azokat ostorozod, hogy felelőtlen libsik?.....nem vagy következetes.
Már én is így tolom pedig kevés emberrel találkozok melóban.
Akkor miért nem használják? Kinek tartogatják?
Nem csak ott írták tehát mindet be kéne tiltani a szabadság jegyében. pár napja arról is ezt írtad aki a veszélyre figyelmeztetett, Már Pálnak sem álltó jól a fordulgatás.
Ne nevesd ki: egyszer használatos maszkja volt, amit reggel meló előtt felvett magára, napközben beviszi az árut 10-20-50 helyre, majd este fogja levenni amikor hazaér és a kukába dobni. Másnap reggel újat kell (ene) felvennie, különben szart sem ér az egész. A baj csak az, hogy nincs elég maszk.
Valóban nem bemondásra kezelik az embereket. Az orvos azért van hogy eldöntse mi az indokolt. Az ostoba libsiknek ez fáj.
Tegnap jött szembe velem egy szakadt dobozos transporter. Ketten ültek benne, a soför maszkban.kesztyüben vezetett
Bogyó pedig már intravénásan adagolja magának.
Van! A libsi médiák hazudnak, keltik a pánikot, terjesztenek dezinformációkat.
Amikor össze kéne fogni, akkor is csak a politikai hasznot lesik.
A média a legnagyobb sz....rkeverő.
És hatalmas hatalom.
Amúgy meg eddig is és ez után is tesztelve van minden koronavírus gyanús, csak a sok buzi hipochonder képtelen elfogadni hogy nem nyalják ki a seggét indokolatlanul.
Az indexet be kéne tiltani Nagyon kártékony hangulatkeltő hülyeséget terjeszt.
De adnék én nekik terhességi tesztet, amilyen agyatlan birkák ettől megnyugodnának, azt keresni kéne más szarságot amin lehet mocskolódni.
Ez tény.....
Direkt csinálod.
Én meg akkor megyek dolgozni. ...hogy néztek kelletlenül az irodisták mikor maszkban és kesztyűben vettem át a papírokat.
Asszem 3 után hülyére csutakolok egy váltót.Elég mocskos.
Kitaláltam egy gyortesztet, kivágok és fényesre csiszolok rézből egy koronát amire rávésem, hogy vírus és kiteszem az utcára, aki fertőzött az felveszi és azonnal karantén, a többiek továbbmehetnek.
WD40 mindenre IS............
Az fontosabb szerintem is, mint a budipapir
Otthonról telfonon fogok üvöltözni a bútorokkal hátha felmennek az elsőre maguktól,és nedvestörlő van.
Hát ha ilyen kisebb vészhelyzetnél meghülyülnek az emberek, egy komolyabb tényleg halálos járvány vagy háboru esetén meg is ölnek ha csak a legkisebb csorbát szenvedi az elképzelésük.
Ez jol látod. Mert egy-két hétig fizetnek a semmire is hogy a dolgozo se menjen el eg hogy lojális is legyen. De gazdaságilag se fenntarthato az adakozás a járulékokkal együtt honapokig. Még nagy cégnél.se, kicsiknél meg ahol szerintem max két hét amit át tudnak hidalni, szinte kizárt.