Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háááát, te tényleg elvakultál.....állj fel ötös....
:http://lexikon.katolikus.hu/P/... ......akkoriban nem üdvözölték csak úgy 400 év múlva.....
Él még a vén csont?Koronában pusztult meg ha nem?
Az Apostol együttes egyik alapítója.
Mert az indexes hazaárulók ezt mondták neked?
Hány infektológus, virológus, járványügyes van köztük? NULLA!!!!

Ülj le egyes!
De tényleg.............
Mondom,Kresz-tesztet is kéne mindenkinek,félévente.
Ne már.....
Nyilván nem, de a józan ész alapján én simán elvégeztetném magamon és mindenkin és így lesz világos a kép.
Valoban az lesz. De ez már lassan a lo másik oldala.
Kiafasz az a Pál?
De, és sokak szerint nem állt jól neki csak jó volt a pr-ja, inkább továbbra is azt mondom, azt írd amit pár napja, de legalábbis azt amit pár nap múlva is vallani fogsz.
Minek,miért,mennyi,mméret,szín stb?
Van kis piros szivecskés is?
Használják, de nem az index dolga meghatározni hogy mi a helyes felhasználási módja.
Azon már túl vagyunk, jelen esetben ez már kissé elkésett, hamarabb zajlik le az egész minthogy érdemben tenni lehetne valamit ellenben jó példa lesz a jövőre nézve.
Tízmillió lakosunk közül kb. 2 milliónak (aki ezután is dolgozni, bevásárolni fog járni) kellene naponta (!) legalább 1-1 db. Honnan? Mikor?
Index, 444, HVG, szóval az összes libsi hangulatkeltő szart. Szükségállapot van. Belefér.
Feleségem végzi a teszteket a kollégáival, csak tudom.
Amúgy Pálnak pont jól állt a pálfordulás, de gondolom gőzöd sincs ki volt az.
Nyilván ezt kéne megoldani elsősorban a tesztek mellett és ez csak a kormány kezében van, hogy erre alkalmas cégeket rávegyenek, mondjuk talán rá sem kell már venni őket hisz óriási üzlet lett ez, de épp ezért kéne felügyelni, hogy az árak se szabaduljanak el.
A válogatás nélkül évekig csak sulykolt mindenszar szerintem a benne dolgozókat is felbaszhatja.
Mert ez az ő munkájukat is minősíti,nem kicsit.
Na jo, de Te fobiás vagy. Amugy meg nincs annyi.maszk sem.
Inkább az orvosi ellátás helyreállitását forszirozd, mert abba jo páran beledöglenek majd.
Ezt mondjuk nem értem. Felvásárolják tömegével a maszkokat, és senkin nem látok. Hova tűntek? Mindenki csak üzletelni akar? Vagy mire vár, amíg elkapja?
Nekem csak pár darab van. Simán ki fogom fertőtleníteni.
Így van, mindenkinek a kezében,. olvasni kell tudni a sorok között vagy ignorálni az egészet, de akkor honnan tájékozódunk?