Ennyi idő alatt meg kellett volna venni az üzlet helyiséget
Aztán most lenne pár hónap kicsit mínuszos költségvetés és utána megy minden
Csak ugye akkor nincs számlagyár meg fényűző életmód
1-2 boltot meg a család is nyitva tud tartani nullás bevétel mellett szinte ingyen
Azt veszem észre megérte olvasgatni a budin azt a üzletkötés könyvet, most már ehhez is értek meg minden máshoz is
nem volt várható ekkora beszakadás. ezt a válságot fokozatosnak gondotam(ták) Sokak észre sem vették pedig már kb. 1 éve elindult.
lassú ütemű leépülésre számítottam ahol van idő korrigálgatni. 1 hete még azt sem lehetett tudni, hgoy itt bármiféle megszórító megelőző intézkedések lesznek és tessék ma holnap tacsra rúgnak mindenkit Azt, hogy okkal vagy oknélkül nem az én tisztem eldönteni
Én optimistábban látom még egyenlöre, de a félév sem vigasz akkora fix kiadások mellett ami pl te is kiadsz. Jo lenne ha szabákyoznák a bérleti dij mentességet etre az idöszakra, hisz senki nem használhatja ki a bérleménxeket
és mitől jó ha muszáj zárvatartani? A több m-s járulékot a több M-s fizetéseket a több m-s bérleti díjakat bérleti díjakat ki fogja fizetni az állam?
Hát én nem hiszek a mesékben. Nagyjából szerintem az lesz,hogy aki kevésbé szívbajos mint én a héten felmond mindent, kirúg mindenkit. Aki törődik egy kicsit az embereivel az belefordítja a tartalékait a vállalkozásba. (ha van) Szerintem amikor ennek vége (na ez az amit nem tudunk,hogy mikor ha tudnám sokkal könyebben tudnék dönteni)
Itt munkanélküliség lesz. Lesz kiadó üzlethelység is bőven szerintem Ami nem lesz vásárlóerő. Az az érzésem, hogy minél tovább elhúzódik ere annál több esély van. Mindenki éli a tartalékait sokan munka nélkül maradnak amikor feloldódik a karantén lehet, hogy nyitva lesznek az üzletek meg újraindítják őket de az első időszakban nem lesz fizető képes kereslet., Ez a leges leg jobb indulattal is egy évet visszavet már annak aki túléli vagy kélpes újraindulni
Most mondod vazzeg?
Mióta keresek nagyméretű cipzáros pulóvert
Aztán sehol nincs normális
A 300 forintos Jordan pulóverem már nagyon odavan pedig csak olyan 6-7 éve hordom
használtruházok vagy 20 éve. 3 megyében van 5 üzletem 14 alkalmazottam egy raktáram és mind bérlet.
Az egyik üzletem ma egész nap 6000 ft-ot árult. sok M havi fix költségem van amit akkor is fizetnem kell ha nincs kinyitva egy bolt ajtó sem Nekem nagy bukta lesz.
ha az elején el van kúrva akkor baszhatja mindenki
volt ez a vírus tudta mindenki kínában nagy a baj, de a repülők hozták vitték a népet ezerrel
pl nálunk is az első néhány ember onnan jött ahonnét nagy volt a baj
aztán ha van 1 ember akkor már gyors lesz 100 ,100 után meg 100ezer
az elején nincs megfogva akkor megkapja szinte mindenki
szóval aki mégis a fertőzött részről be akar jönni 2 hét karantén majd teszt és mehet amerre lát, persze önköltséges a 2 hetes ellátás és minden egyéb ami hozzá jár
határokra is letenni egy csomó konténert egy ággyal meg egy hordozható budival aztán kuksoljon benne aki mégis be akar jönni hozzánk
így jó eséllyel megelőzhető a baj
Elfogyott a budipapír
Mi lesz még itt ha tényleg beindul az agyam.....
Aztán most lenne pár hónap kicsit mínuszos költségvetés és utána megy minden
Csak ugye akkor nincs számlagyár meg fényűző életmód
1-2 boltot meg a család is nyitva tud tartani nullás bevétel mellett szinte ingyen
Azt veszem észre megérte olvasgatni a budin azt a üzletkötés könyvet, most már ehhez is értek meg minden máshoz is
lassú ütemű leépülésre számítottam ahol van idő korrigálgatni.
Hát én nem hiszek a mesékben.
Itt munkanélküliség lesz. Lesz kiadó üzlethelység is bőven szerintem
Mióta keresek nagyméretű cipzáros pulóvert
Aztán sehol nincs normális
A 300 forintos Jordan pulóverem már nagyon odavan pedig csak olyan 6-7 éve hordom
Az egyik üzletem ma egész nap 6000 ft-ot árult.
volt ez a vírus tudta mindenki kínában nagy a baj, de a repülők hozták vitték a népet ezerrel
pl nálunk is az első néhány ember onnan jött ahonnét nagy volt a baj
aztán ha van 1 ember akkor már gyors lesz 100 ,100 után meg 100ezer
az elején nincs megfogva akkor megkapja szinte mindenki
szóval aki mégis a fertőzött részről be akar jönni 2 hét karantén majd teszt és mehet amerre lát, persze önköltséges a 2 hetes ellátás és minden egyéb ami hozzá jár
határokra is letenni egy csomó konténert egy ággyal meg egy hordozható budival aztán kuksoljon benne aki mégis be akar jönni hozzánk
így jó eséllyel megelőzhető a baj