Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy ne csak az amerikaiak legyenek topon
Nem biztos, ezek a rohadekok kurvakonnyen mutalodnak, es utana cseszhetik az eredeti virusra fejlesztett vakcinat.
Nem veletlen nem szarakodtak virusfegyverrel a hideghaboruban, fejlesztettek de csak immelammal.
Ezeket a hatar nem allitja meg.
Nekik könnyebb lesz...csak le kell venni a polcról...
Aki elengedte a vírust, annak megvan a vakcina is, de míg tart a tesztüzem , addig nem éri meg előjönni vele.
Lehet itt is limitálni kéne a vásárolható mennyiséget, mert ez így értelmetlen. Nem a valós probléma okozza a problémát hanem ezek a hisztik.
Féljenek, de a tartós kaját halmozzák, ne ami rárohad jövőhétre. Ezek idióták.
Annyuk picsáját, már ezt is? Mire megharcolok a WC papírért, már más lesz a sláger?
Holnap melóba nem lesz menza, gondoltam főzök valamit, de így nehéz
Igazából akár igazi is lehet, mivel nem ott kezelik a koronásokat.
Ahogy F2 mondja, ez csak azért van hogy az orvos ne terjessze.
De, szerintem is nagyon gáz, ezt magyarázom.
Gyorsan kell nekik lépni...mert sokan keresik az ellenszert...és akkor az üzletnek löttek
Utálod a tanáraidat így is mi?
És mástol veszi el a sok bunko
Na jo, de a kisebb gyerek csak harmadikos. Az istennek se akar tanulni, a nagyobb hatodikos de a szorgalma neki se erössége. Facen küldik a feladatot csoportban, ami nekem nincs. Feleségemnek van, neki estére meg türelme nincs melo után.
Bizony, fonnyad a zöldség, akkor vesz újat holott a régebbit sem használta el a parasztja....
mindenki meg van őrülve most is hoztak egy ezer éves lófasz laptopot hogy leheljek bele életet
azt mondja emailban küldik a feladatokat és úgy is kell visszaküldeni, pl témazáró
úgy gondolom a második félévben sokkal jobb lesz az osztályátlag mint az elsőben volt
Mit tanulsz?
Még csak két napja illetve mátol megy ez digitális oktatás, de kikészit. Ez nem müködöképes.
“A rántás alatt minden hús egyforma” Kínai büfé felirat.....
Azt nem lehet
De utána ha a kutyát levágod?
Nem.jánlon, már kétszer dobtuk ki mert büdös volz, aztán inkább a kutya járt jol vele.
Ja aztán meg mivel lesz mégis akkor meg kidobja mert friss kell. Mástol vesznek.el mindent.