Nem biztos, ezek a rohadekok kurvakonnyen mutalodnak, es utana cseszhetik az eredeti virusra fejlesztett vakcinat.
Nem veletlen nem szarakodtak virusfegyverrel a hideghaboruban, fejlesztettek de csak immelammal.
Ezeket a hatar nem allitja meg.
Annyuk picsáját, már ezt is? Mire megharcolok a WC papírért, már más lesz a sláger?
Holnap melóba nem lesz menza, gondoltam főzök valamit, de így nehéz
Na jo, de a kisebb gyerek csak harmadikos. Az istennek se akar tanulni, a nagyobb hatodikos de a szorgalma neki se erössége. Facen küldik a feladatot csoportban, ami nekem nincs. Feleségemnek van, neki estére meg türelme nincs melo után.
mindenki meg van őrülve most is hoztak egy ezer éves lófasz laptopot hogy leheljek bele életet
azt mondja emailban küldik a feladatokat és úgy is kell visszaküldeni, pl témazáró
úgy gondolom a második félévben sokkal jobb lesz az osztályátlag mint az elsőben volt
Nem veletlen nem szarakodtak virusfegyverrel a hideghaboruban, fejlesztettek de csak immelammal.
Ezeket a hatar nem allitja meg.
Holnap melóba nem lesz menza, gondoltam főzök valamit, de így nehéz
Ahogy F2 mondja, ez csak azért van hogy az orvos ne terjessze.
azt mondja emailban küldik a feladatokat és úgy is kell visszaküldeni, pl témazáró
úgy gondolom a második félévben sokkal jobb lesz az osztályátlag mint az elsőben volt